101

NoirFire

преди 1 година

Отиваш си Боко, няма как да станеш премиер, не земетръс а и цунами в Турция ти трябва да мигрират турчагите в нас, да гласуват за ДПС и да те направят премиер.

100

Ужас

преди 1 година

Ще е по добре даже оня с тънкият гласец - криза да ни управлява отколкото бацеКолкото и да ми е неприятен асен ще предпочета него пред гербГербаджиите взимаха милиони народа едвам креташе с - 400 лв на месец

99

Сомчето

преди 1 година

Лесно бе приятел, никой не влиза в това читалище.Не завиждай. Аз ще съм си баровец, а ти хейтърче.

98

До Сомчето 99

преди 1 година

Как работите частно, ако сте на пълен работен ден ?

97

Анонимен

преди 1 година

Считайте тоя колко е откраднал,щом успява да си купи подкрепа от прокуратура,съд,администрация по места,социолози,политолози,мар.гинали,гета и т.н.

96

Тигре тигре

преди 1 година

Борисов е единственият шанс за този народец. Все пак по добре тигри да ни управляват от разби мошеници като Асен Василев

95

Анонимен

преди 1 година

Какво одобрение възстановява тоя бре?!?! "Горанчето едвам го познавам, носеше един сак ама казваше, че там му бил спортния екип".... Имаше една статия през 90сете "Гущера къса опашката си" и сега пак е актуална.Горанчето е поредния бушон на баце,а баце баш по "мутренски" го заплаши, че "много се притеснявал за децата му"..... Помните ли Емил Димитров - ФАСА, дето отиде в UK да се изповяда при тамошен нотариус?!? Ей това му спаси живота-иначе щеше да свърши като Мишо бирата. БАЦЕ Е МНОГО ЗЛОБЕН!!

94

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Лъжат ви беееее! Какво доверие може да има в една тиква??? Никакво! А Капо Ди Тути Капи ще е следващия в ОНЯ списък! При Черепа и Прасето!

93

Анонимен

преди 1 година

Заслужаваме си съдбата...

92

Не вярвам!

преди 1 година

Това е поръчкова статия на ГЕРБ! Мъчат се да изперат мръсния имидж на ГЕРБ! Никога повече ГЕРБ!

91

Сомчето

преди 1 година

Бойко е велик вожд , лидер и държавник.Благодарение на него с жена ми ни се оправи живота. раборим в Читалището в Радомир . Имаме време да раборим частно. Аз поставям гипсокартон , а тя дава частни уроци по математика. 2 к от читалището и 2 к от частното с 4 к сме бимбашиите на радомир.

90

До 81

преди 1 година

Абсолютно си прав.Винаги съм се чудил как успяваше след всяко убийство пръв да е на местопрестъплението?Дали пък не е знаел предварително какво ще се случи?Мислех си за едно разчистване на сметки и изчистване на имидж и други подобни.

89

Герб

преди 1 година

Само бацо може да ни оправи с - 200 както до сегаВярвам в него

88

Ужас

преди 1 година

Бойко Борисов бил "успял да възстанови част от одобрението към него"?! Моля?! При положение, че го снимаха с пачки евро и кюлчета, при положение, че неговия финансов министър е санкциониран по списъка Магнитски, при положение че построи Турски поток през страната ни за сметка на мизерията на българите, при положение че беше замразил българските заплати и държеше народа беден?!!! Значи българите сме мазохисти или непоправими *** за съжаление! Ако изопщо статията отразява истината или платена.

87

българин

преди 1 година

Смятайте докъде ни докараха престъпниците от ПП само за осем месеца!? Да харесваме Бойко,Радев и т.н.

86

Анонимен

преди 1 година

Прасето реве за затвора, сред стадото обаче качвало рейтинг. Закривай таз губерния!

85

УУУУ

преди 1 година

За 13 години Бойковизъм светът вървеше напред и се развиваше а тука мъртвило..само далавери и кражби на данъкоплатците!Уууу!

84

Анонимен

преди 1 година

Те, хорицата какво са виновни, че ги избират

83

Северозапад

преди 1 година

Маркет линкс е собственост на Румяна Бъчварова, върл гербераст! Какви резултати да очаквате от нея?

82

анонимен

преди 1 година

Мислех да не гласувам вече! Умориха ни от избори, найвече Радев! Никога не сме имали толкова наведен президент! Наведе се на Путин, а вчера се наведе на херо Мустафа и онзи О,Браян, които нагло нахлуха в президентството и всички го видяхме, както и удобно поднесеният ни американски закон Бандитски, с нови попълнения и пак преди изборите! Ето защо ще гласувам: против Радев, против КирчоКокорчовщината, против путинофилите, против американската наглост! България трябва да се изправи!