24

Анонимен

преди 1 година

Санкциите са за да ни извиват ръцете да им предадем контрола върху енергетиката. Нали се сещате колко им дреме на САЩ за "европейския ни избор".

23

Анонимен

преди 1 година

Да ни закрият и розопроизводството и ставаме пълни послушници!

22

До кога?

преди 1 година

САЩ се намесва най нагло в вътрешните работи на България.

21

Анонимен

преди 1 година

"Санкциите по глобалния закон Магнитски имат за цел да подсилят избора на България, който задълбочава нейната интеграция в Европа и сътрудничеството със световните компании, както и диверсификацията на енергийните източници"------------------Тези наистина ни мислят за мало умни. Налагат ни санкции върху избора, за да ни "подсилят" избора.

20

Стоко

преди 1 година

Стадо, което гласува за Чалгаря и с което трийсет години се гаврят хора, като Доган, Пеевски, Р.Овч, Славчо Христов, Ковачки и т.н сега скача на бой, че някакъв чиновник му признал, че държавата му е леш. Баай *** винаги е бил дребен, несъществен и комплексиран, да отричаш истината не ви прави по-достойни.

19

Анонимен

преди 1 година

Купете си цветна снимка на американски самолетоносач за $10 млрд и байДжо няма да ви санкционира.

18

ХХХ

преди 1 година

Очаквам в най скоро време САЩ да прекръстят България......примерно Съединена Американска България ! Повярвайте ми ....ще си сменим името в знак на послушание към "най-старата нация" на света......ееее онея де нямат и 300г. де избиха индианците и сега земите им наричат бащиния.....къде поробиха тъмнокожите само защото са такива.....миротворците които подпалиха половин Свят !

17

Анализатор

преди 1 година

Аз пък си мислех, че България се управлява от нейните министри. А пък, то какво се оказва. Според журналистките от Днес, страната ни се управлявала от президента Байдън. Кога ще гласуваме за Конгреса на САЩ или може би за президент на САЩ ? Възможно е и за Сената им да гласуваме, но само ако ни признаят за официален американски щат.

16

аноним

преди 1 година

Иние не искаме нашите/платени/ самолети само на хартия

15

Никола Стефанов

преди 1 година

С тояга и без морков - ако така се отнасят със "съюзниците", на тия по-добре да си враг. А иначе някой трябва да светне американеца, че половината българи са родени в зодията "к'ъв си ти бе", а другата половина - в зодията "ти ли ша ми кажеш", така че изобщо няма да се впечатлят от някакви Магнитски санкции.

14

aZ-ът

преди 1 година

Скоро и вашето ще свърши. Собствената ви държавица се разпада по вертикала, мразите се повече отколкото ние.

13

Майора

преди 1 година

Не си заслужава един човек отвъд океснс да дава мнение за европейския път на страната и за действията на органите на държавата! Още повече че това е намеса във вътрешните работи на страната и КС постанови че юридически не важи за България! Да не говорим за това че едва ли не България е единствената с корупция е цинично , тик се работи по доноси от Сорос и подчинените му в страната! Без доказателства всичко е невалидно!

12

Уникална логика

преди 1 година

Вие представяте ли си ако Митрофанова беше наказала някъв политик с някав подобен руски закон?! Тоя щеше да бъде тричан и накрая осъден с най-тежката присъда. Как така сме американска колония, пък не ни пука въобще от техните препоръки, да ви е...а логиката ганьовскка

11

Анонимен

преди 1 година

Европейския избор хаха таман даваха за Стачката на млекопройзводителите внасят мляко от Полша тего вземат от Украйна в магазина 3лв това ли е Европейския избор

10

айде

преди 1 година

Санкциите на 3мата нови, са за да се затвори аеца или да минава на американско гориво. Толкова е гнусно и противно американското законодателство, че да се говори за демокрация и свободен пазар е смешно.

9

палето дето лае

преди 1 година

по Президента - какво ще изплюе този път?

8

Анонимен

преди 1 година

Хората ви го казват директно - вие трябва да следвате политиката на САЩ, иначе ще ви налагаме санкции. По-ясно от това, че нашара родина е окупирана от САЩ и се управлява от американското посолство, просто няма как да бъде...

7

Анонимен

преди 1 година

Санкциите по "Магнитски" са пиндостански натиск върху суверенитета на България.

6

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха "жи во тн о" ли цензорирате бе..... не ни оснавихте думи, да се изразявами!? Хайл щати!

5

гф

преди 1 година

До Не знам защо изобщо се обръща внимание на някакви чужди закони и санкции. - Ами не се обръща бе, къде си видял да се обръща внимание? Всичко санкционирани си бичат айляк тука, което само доказва неоспоримия факт, че ние сме жалка Руска колония, а не американска