38

Анонимен

преди 1 година

Костадин Костадинов се оригва на турско семе и гласува заедно с ДПС и ГЕРБ.

37

Мишо

преди 1 година

До ПредлагамА защо ти не отидеш да се сражаваш заедно с руснаците и Путин,задажумскоритбе присъединяването на Украйна и възстановяването на СССР?!

36

Анонимен

преди 1 година

До 40И шестцифрени да имаш, това няма да те спаси от простотията ти.

35

Анонимен

преди 1 година

Имам петцифрени доходи и гласувам за Възраждане. Ами сега?

34

Калеко Алеко

преди 1 година

Тия дето щяха да изчегъртват ГЕРБ вече имат нужда от спасителен пояс, преди да се удавят като предходните две формации, които ще следят ставащото в НС от Орлов мост ... ДБ са бита карта, единственият им правилен ход е да се ориентират към ГЕРБ, но мравояда и гномът му решиха да се ловят за сламката на ПеПе-тата и де се удавят заедно тях. Така политическото безвремие ще продължи още, през което време радетелите на преЦеднтска реСпублика ще продължат подмолната си дейност за съсипване на държавата

33

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Превнелиев защо не си отиде в Турция най-сетне? Или оърво ще направят врътката с НДСВ,че да вкарат Турция у нас? Жалко подобие на мъж! Истеричка!

32

Анонимен

преди 1 година

Проучих имената на "социолозите",които правят "рейтинга " на Борисов....мани,мани...Проблемът е да не се допусне фалшификация на изборите,но като гледам Радев,жена му и баджанакът се съмнявам.

31

българина

преди 1 година

само да напомня, че този беше против всякаква ограда с Турция! тема, която никой не оспорва, но великия тогава водач на народа не виждаше и 1 месец напред какво ще става. За това такива трябва да мълчат и да не се обаждат изобщо!

30

Анонимен

преди 1 година

Стебе ли да се обединят и да те пляскат по главата,а ти да си траеш?!!

29

до 22

преди 1 година

Човекът е казал в неговите среди как е. 95% от хората около него (явно заможни и образовани) гласуват за ПП и ДБ. И около мен е така. Никъде не е казано, че 95% от тия хора взимат петцифрени заплати. Човекът говори за хората около него си. Да обясня ли по-подробно или стопли? А вече, че 99% От избирателите на ПП и ДБ са образовани и кадърни, това е ясно.

28

Анонимен

преди 1 година

Цялата мафиотско-десарска клика и обслужващият им персонал от последните 30 години денонощно облъчват по всички канали против обединението ПП-ДБ. Някой май много го е страх, че за първи път през т.нар. "преход" може да настъпи някаква промяна?

27

Отрицателният

преди 1 година

Рейтинг на Борисов е 74%.Плевнелиев,коментирай това!

26

пришълеца

преди 1 година

Та кой беше 417-ия?:)))спасява...:)))времето ти приключи, гл*пако:)))

25

do 22

преди 1 година

Не можеш да смелиш написаното за избирателите на ДБ и ПП- не си в кръговете с образовани и добре платени хора и това повече от ярко си личи. Мисленето те издава. 2 изречения са ми достатъчни да те преценя като умствен капацитет и доходи. Хубав ден.

24

не го харесвам

преди 1 година

Но това което казва е вярно!

23

Анонимен

преди 1 година

То плевито е грешка на природата , *** акъл дава

22

Анонимен

преди 1 година

....прот.ивния..т роско банев пак изпълзя от дупката...

21

:)

преди 1 година

:)

20

gogo

преди 1 година

абе х.об(м)о, ти си като в поговоката: "Барабар Петко с мъжете"! Всички знаят, че ти треперят.. каквото нямаш там, защото падне ли гешо отиваш на съд и ще ти изземат незаконно придобитите земи!

19

Анонимен

преди 1 година

Защо давате думата отново на милиардери с ампутиран мозък или най малко лоботомия?