37

Анонимен

преди 1 година

По добре Бойко от колкото Киро Парапета и Харвардските мошеници!

36

До Радослав

преди 1 година

Одеве се изаках да тии сладко!

35

Анонимен

преди 1 година

Това червено бичме защо не е в затвора?

34

Анонимен

преди 1 година

Българите масово ще гласуваме за ГЕРБ. Те пак ще са първа сила. Този път с още по голям процент подкрепа. Хората се убедиха за 2 години че Бойко Борисов е по-маклото зло.

33

Радослав

преди 1 година

До 36: това, че гроб нацелиха да управляват във време на стабилно развитие на икономиката на Европа което теглеше и нас не означава, че стават за нещо! За парите които Европа изля в България трябваше да сме с магистрали като Гърция, земеделие като Полша, туризъм като Турция, а сме с развитие ниво Албания, а може би и зад нея след 12 години крадене като разпрани от дон тиквон и шайката му неокомунисти!

32

Анонимен

преди 1 година

Този се опитва да се "бърше" с други хора. Боклуккк.

31

Надблюдател

преди 1 година

Две години ГЕРБ е извън властта! Две години "чегъртане", а не можаха да намерят доказателства и за пет лева! Дамаджаната Рашков бил имал доказателствата, но щял да ги покаже, само че ..друг път! На тези избори, или може би на по-следващите! Борисов говори за милиарди окрадени от ПП-тата, и всички доказателства са предоставени в Прокуратурата! Затова и лаят срещу Гешев, защото знаят, какви са ги натворили!

30

Анонимен

преди 1 година

На снимката човека го назначи .Представлявам си колко милиона са погълнати .Жалка разрушителна акция на ГЕРБ спрямо Българи и българския народ .За 13 г само лош материал от тях *** крадливи и едно нищо са хората

29

Радослав

преди 1 година

До 19: по времето на гроб България се развиваше напук на гроб и кражбите им защото световната икономика беше добре. И дори днес все още няма хора обхванати от такова отчаяние както по времето на Дон тиквон и да се самозапалват по улиците! Или забрави как хората се самозапалваха като факли в опит да свалят комунистическият ти диктатор дон тиквондур? Като видя самозапалено хора по улиците ще се съглася, че нещата сега са катастрофа като управлението на гроб!

28

Истанбул

преди 1 година

А това безумие само на територията може да го има - ТРАНСПОРТНА фирма да извършва СТРОИТЕЛНА дейност. Илиян ПИМК-а всеки му знае далаверите.

27

виждам

преди 1 година

Борисов е велик държавник и не спират да го коментират всеки ден за разлика от еднодневките.

26

Анонимен

преди 1 година

Най големия престъпник след иван костов

25

Радослав

преди 1 година

Незнам кое е по смешното: че Бойко иска оставката на кмета избран с 3 пъти повече гласове отколкото някой от депутатите от ОПГ Герб или, че индивид осъден няколко пъти за лъжа, да се изкаже, че няма да толерира лъжи, хаха. Тоя дъртак вече и шизофренията го тресна освен комплекса за малоценност! И в качеството си на какво се изказва пенсионера Бойко? Тоя хептен заприлича на тоя който го издигна Бай Тошко, свален от поста, но все още си фантазира, че той е партията!

24

Българин

преди 1 година

До #26 : Е като спечелят изборите с кого ще управляват, а *** отговори ми ?

23

Анонимен

преди 1 година

САЩ ги е страх само от БСП!

22

Тенгри яко в дупако

преди 1 година

Филибелийте, дет са гласували за Здравко Физкултурата требе да станат като един и да го защитят. Този ход на Тиквата не е заради некакъв си футболен стадион. За мене, градските агиткаджии (които не са много умни като хора) ще го преживеят. Стадиона е просто повод да се назначи за кмет Здравка Клинчева, Русата Пуса и тогава доспатската помъчорка, че ни йеве мамито отсекъде!

21

Българин

преди 1 година

Този боклу.к няма спирка толкова брутален и безскрупулен лъжец и крадец не е съществувал в политическото пространство в България. Това недоразомение просто няма очи на онова нещо между раменете си.

20

Стоев

преди 1 година

И аз искам ти и другите престъпници да ви видя в затвора но живеем в ке не да наречен д-ва България

19

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за БСП, за да не се върне тоя дебеллак на власт, че пак ще се разпорежда, все едно му е бащиния.

18

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Тулупя се изживява още като фактор в политиката! Ха ХА хА! КъФ си че да искаш оставки?? Да не си го назначил ти кмета? Хората са си го избрали! Аре мъна!