80

Анонимен

преди 1 година

добре, а като няма автобуса в моето село? пеш 30км до най близкия град ?

79

Анонимен

преди 1 година

Тя сега е 200-250 те искат 600, значи ще е стане 400 като ви кажат че е голям компромис и са на загуба.

78

Анонимен

преди 1 година

До Гулаг 97 : Няма да има концлагери. Панелните комплекси вършат по-добра работа.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 : Именно, драги, това е идеята. Като не можеш да си платиш гражданската да върнеш старият гълъбарник в Надин, и да се качиш на автобуса. Автомобила не е за такива като теб.

76

Гулаг

преди 1 година

Скоро ще направят концлагери за бедните. Някои от пишещите тук потвърждават тази тенденция чрез изказванията си.

75

Анонимен

преди 1 година

коката си взех за 500лв преди две години, че пък застраховката ще ми е по скъпа от колата

74

Програмист

преди 1 година

До Там 65 : Ти изобщо не си ни виждал на живо. Няма и как да стане - нашият свят и твоят свят нямат допирни точки, а там където ходим ние теб няма да те пуснат, защото не можеш да си го позволиш. А и не си развяваме жените като ловен трофей, както правят бачкаторите. Имаме уважение към тях.

73

?

преди 1 година

За гражданската разбахме. Със селската отговорност как стои въпроса?

72

Тенгри яко

преди 1 година

Овластени мутри и бандити на хранилка даровити, лапат яко и безкрай, електората плаща, знай! Кой ще мутрите да спре, на ченгел да ги дере? Че са яко рановити, рановити, руйновити и наддали 200-стате? Застрахован гражданин, комай е данък "мутри" знай!;)))

71

До 85

преди 1 година

Не забравяй че шест стотака ще им влизат само за леките автомобили на физически лица. За по-големи и за фирмени сумите са по-високи, отделно сигурно и младите неопитни водачи, а също и провинилите се, дори с неплатени глоби за паркиране, ще плащат по-висока премия, защото носят по-висок риск

70

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНА

преди 1 година

ЩЕ, ЩЕ, ЩОМ НЕЩО СЕ ЗАГОВОРИ И СЛЕД ВРЕМЕ - СТАВА.

69

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами може, щом има кой да ги плаща, в тая държава всякакви човечета протестират за какво ли не, а няма кой да се опъне на реката на бившите мутри и бандити, които станаха застрахователи и сега рекетират хората с помощта на държавата..в почти всяко семейство има поне един автомобил, а някъде са и повече, представете си какви суми влизат в касите на застрахователните компании и какво получават гражданите насреща..реват за винетки и данъци, които поне отиват в бюджета, а за този бандитски рекет нищо

68

Анонимен

преди 1 година

Ама моля ви се... преди години изкараха финансовите данни: Събрани около 2.3 млрд. лева по застраховки ГО, изплатени около 1.1млрд щети? Гледай за каква печалба иде реч. Да изкарат данните за 2022-ра година, да ги видим. На базата на какво искат увеличение? Че правят над 50% печалба?

67

селянин

преди 1 година

до 66 абре брато един ме натресе и я и он с гражданска кой ми покри щетите ами никой гражданската си е данък който не покрива нищооооооо

66

ДА на еврото!

преди 1 година

С тоя лев, инфлацията и цените задминават европейските!

65

Анонимен

преди 1 година

Що па да не си дигнеме печалбите, още по-сладко е ако не предлагаш реален продукт като застраховките. Я виж как едни хора си вдигнаха горивата, едни хора си вдигнаха тока, едни хора качиха инфлацията. Е тия катаклизми все човек ги причинява ама е го е...за ваксините излизахте на протест а сега, че ви ограбват - всичко е наред...

64

Не на еврото!

преди 1 година

Още една основателна причина, още един пореден грабеж и геноцид, да се спре това насилствено тикане в еврозоната, която ограбва и фалира хората, това са финансови пирамиди. Спрете тези безумия, платени лобисти!

63

ФАКТ!

преди 1 година

Ортака на Винету, Трактора не плащал и сега ни го натрисат с 200! Април гласувайте пак за ГЕРБ "умни" българи...

62

Анонимен

преди 1 година

Май ке има кютек

61

Анонимен

преди 1 година

ВИС и СИК както и да се казват днес мутрозастрахователите с бухалките, пак са огладнели. И колко ще изплащат срещу такъв огромен ежегоден рекет, да не би по 100 милиона на смъртен инцидент?