45

До 44

преди 1 година

Будалите бъхтят на строежи, мързеливите будали стават шофьори. По умните стават ИТ специалисти, доктори, инженери. А най умните въртят далавери със фирми и евро фондове.

44

Чук и Гек

преди 1 година

И Дунавско хоро ви отнеха! Сега ще припкате на Странджанска ръченица и Дунавски валс!

43

Анонимен

преди 1 година

До 41 А жените сливи ли имат в устата та си траят. Още в началото на връзката се разбират с мъжа кой какво ще прави в домакинството и точка. А не да се правите на жертви,че мъжете не помагали. Както си ги научите така ще бъде. Като виждаш,че е ръб и само лежи що се омъжваш за него

42

Анонимен

преди 1 година

До едикой си Ти пък си много хубав.

41

Анонимен

преди 1 година

Скъсали са се жените да раждат деца ей.Пенсионният стаж на жените трябва да е обвързан с резултатите - т.е. брой родени и отгледани деца.Не е редно стара бездетна мома да се пенсионира по-рано от мъжете.

40

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТЕ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И НА ПРАСЕТАТА В БЕЛЕНЕ ЗА ХРАНА НЯМА ДА ГИ ХВЪРЛЯ. ЩОТО ПРАСЕТО МОЖЕ ДА Е ПРАСЕ АМА И ТОЙ ИМА ДОСТОЙНСТВО, МОЖЕ ДА ЯДЕ ПОМИЯ АМА НЯМА ДА МУ СЛОЖА БОК--ЛУ-- ЦИ

39

до 41

преди 1 година

Когато Сърпа поеме по Бялата пътека нагоре, неговата домакиня ще получава пенсията му и с нея ще си намери друг пръч, който да издържа! Това е толкова романтично!

38

Анонимен

преди 1 година

Отиваш в банката само жени, отиваш в некой магазин, отново само жени....какво остава за мъжете, освен да се бъхтят на некой строеж :))))

37

Анонимен

преди 1 година

А защо жените и мъжете се пенсионират на различна възраст. Нали жените ореваха света,че искат равенство. Ми дайте им го. И те да работят колкото мъжете.

36

Анонимен

преди 1 година

До 37 Турците когато правеха деца за да ги хранят, ти ходеше на партийни събрания и врякаше "вечна дружба".

35

До Докто Сър Пичук

преди 1 година

С каква пенсия ще компенсираш на жена си нейния втори трудов домакински стаж, който е пожизнен? Откакто се е омъжила за теб, та чак да края на дните ти, тя те е поела от ръцете на мaйкa ти, поела е всички функции да те обгрижва, плюс функциите на любовница, която трябва цял живот да се старае да ти се харесва, плюс задължението да роди и отгледа децата ти, а после да се грижи и за внуците ти, докато ти спокойно си лежиш и пърдиш на дивана след работа, а като пенсионер правиш това целодневно.

34

ЧНГ

преди 1 година

Когато един двигател работи постоянно на високи оборити, вместо за 25 години/примерно/, той се скапва за 10............та така и със стажът в тази ''демокрация''!

33

SS

преди 1 година

А на каква възраст се пенсионират военните и ченгетата ? Не чакайте пенсия от държавата ,а си направете собствен пенсионен фонд (ако можете разбира се) ! Не разчитайте за нищо на държавата !

32

Анонимен

преди 1 година

По-добре млад и богат, отколкото стар и беден.

31

Анонимен

преди 1 година

в Турция бе премахната възрастта за пенсиониране но досега бе 60г мъже 58г жени никога няма да стигнем турците

30

Анонимен

преди 1 година

До 25 Факт е. Десетки хиляди в България получават заплати от автомобилнатс индустрия.

29

Анонимен

преди 1 година

Малко са тези които искат да се пенсионират. Повечето от заплата 1000-1200 лв падат на пенсия 400-500 лв и после ходят да работят някъде като охрана за 500 лв без осигуровки,че никъде не ги взимат иначе.

28

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да си здрав на дърти години, независимо работещ или пенсионер. Аз съм на мнение, че справедлива система няма как да има, след като всеки опитва да я прецака

27

Анонимен

преди 1 година

До Ако не сте разбрали Това го вярвам. Казват, че в Африка средната продължителност на живота е около 40. В България 70+, значи, по директива трябва средната продължителност на живота в България да стане 53 /примерно/. Изглежда, че точно това изпробват върху нас. Но дали ще им стигнат НОИ и др. пенсионни фондове, за да се закрепят на върха на "хранителната верига"?

26

Анонимен

преди 1 година

А как си представяхме демокрацията!? Никой няма да работи, всички ще лежим, като полезни *** оти, на Запад ще вървим! Няма общо, петилетки, норми - всеки бизнесмен! Има визия, реформи, НАТО и Шенген!