27

Анонимен

преди 1 година

украйнците са ***-гуттки.. америкамци и англичани им заповядват да умират в братоубийственна война

26

Анонимен

преди 1 година

А ген. Нела Христова какво каза по въпроса?

25

Анонимен

преди 1 година

Ние при 7 милиона щяхме да сформираме поне 2 армии, тез са толкова зле, че дори с голямата помощ от САЩ не могат да образуват дори една армия :))) Нищо чудно, че Запада взе да гледа с подозрение към тех :)

24

Анонимен

преди 1 година

Като цяло нещата вече са ясни. Мощната конраофонзива на НАТО+остатъци от укрей приключи преди около месец. Пушкалата и най-вече джепането на непобедимия Алианц са на привършване, също така отпускарите и доброволците. Загубите са сериозни, по данни на Урсула. Икономиките из ЕС са в състояние на будна кома, а тази на Украйна изчезна отдавна. От другата страна руснаците си имат армия, въоръжение и боеприпаси. Икономиката име цяла и въобще не им дреме за клетвите на атлантиците. Това е ситуацията.

23

Анонимен

преди 1 година

До 25. Ти си пределно ясен щом съдиш за човека по външния облик.

22

Народеее????

преди 1 година

Русия е сила и вяра! Русия е всичко! А ние сме едно НИЩО ние сме едни жалки предатели и злобари! Това сме ние!Срам и позор,че търпим фашистите във властта и фашизоидните им партии като пп дб герб дпс ..позор сме и затова всички ни тъпчат и свои и евроатлантици!

21

ха ха

преди 1 година

Тоя е рекламен агент на Родопа

20

не може да бъде!

преди 1 година

Западните анализатори са склонни да отричат способностите на руската армия и руският война за война през зимата.не ниските теператури са причина,а майсторството да воюваш при тези условия.Искам да припомня,че една от най-важните причини за поражението на изключителната немска армия през 1941г.пред Москва е,че техниката им е спряла да работи в студа-дизелите не палят,маслото и оптиката замръзват,танковете не вървят в снега,оръдията плюят снарядите и т.н.на всичко отгоре и облекло -неподходящо!?

19

Анонимен

преди 1 година

Тая плява, претендираща да е анализ на нищо не прилича бе. То че е пропаганда е ясно. Особено прозира от последните редове как в Сирия руснаците са гърмели единствено по цивилни обекти. И да имаме едно предвид. Скоро и за химическо оръжие ше заканижите чудно дося що не сте отворили дума, че украинците вече се помъчиха.

18

Анонимен

преди 1 година

Да търсят урките къде да се скрият.....забравих че там е равно, тоест нема къде :))) При такова големо население да не можеш да сформираш дори една армия.....пълен шейм :)))

17

Ястреб Османлията

преди 1 година

Днес е ден 291'и от началото на 4 дневната специална военна операция на пияната муДжиик.

16

Сър Пичук

преди 1 година

Генерал Шопаргедон може да дисциплинира само прасетата в ***. Този освен маси ядене и пиене друго не може. 200 кила прасляк

15

Анонимен

преди 1 година

Няма да се пУашите имате си свещи и генератори,ако не друго поне няма да мръзнете на тъмно!

14

Анонимен

преди 1 година

Тези американци изглежда не са чели данните от британското разузнаване как Русия вече е победена. Но пък британското разузнаване не дава никакви данни защо цените в Британия растат, а стоки няма. Нито защо из Европа искат да бият управниците си. Тъй че американците може би правилно не четат данните на британското разузнаване.

13

Анонимен

преди 1 година

хаха,ко става с контра настъплението на урkите,нещо не се чува върнаха си два града и толкова

12

руска гни_да

преди 1 година

Взел от новата гроздова, сега ще мобилизира меките китки от възраждане и ще ни отърве от кандидат-българите .

11

Анонимен

преди 1 година

И какво стана сега? Руснаците обстрелват цивилни цели? Къде остана опорката, че украинците сами стреляли срещу своите? За един приятел питам...

10

Христо Христов

преди 1 година

Армагедон трябва да прати в Сибир поне 12 корумпирани генерала и 20-тина полковника...

9

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите ежедневно бият по цивилни в Донбас и то от 2014г.

8

Анонимен

преди 1 година

Слава на Генерала .. Той ще победи САЩ