9

7Щ55

преди 1 година

Кико, хич не си добре чадо. Няма ли кой да те заведе в ЦПЗ /Център за психично здраве/

8

Анонимен

преди 1 година

Те ще поемат тежката отговорност да се возят на Фалкона и да уреждат приятелите и роднините си на държавни служби, да се разпореждат с държавата газейки конституция и закони, ако им изпълнят 9 условия. Колко трябва да си неадекватен, да искаш конкурентите ти да изпълняват условия, за да ти дадат властта. Улаво - по-улаво - най-улаво - Кирил Петков.

7

Щ vi + Щ

преди 1 година

Киро ,Асен и компания искат да копират американците, гърците и италианците. Дългът им е доста над БВП. Това значи да мислиш само за себе и май-ната им на наследниците.Всеки американец дължи на държавата над 200.000 долара, да ама те си имат печатница за долари без лимит, което скоро всички ще усетят.Гърците и италианците са галеници на ЕС, опрощават им дългове, а ние сме експериментална база на некадърници.

6

Анонимен

преди 1 година

Стига с този ГЕРБ бе просто Киро. Радев още не е дал мандат за съставяне на правителство. ГЕРБ не управляват в момента, а служебното правителство.

5

Анонимен

преди 1 година

АЛО КАСКЕТА КОГА ЩЕ АРЕСТУВАШ ТОЯ ИЗМАМНИК Киро Канадеца, време е да го приберете на топло тоя млад болшевик препоръчвам Централния лявото крило 2 килия при бай Ставри човека е строг но справедлив ще го превъзпита тоя ИЗМАМНИК докато търка нара

4

Мата Хари

преди 1 година

идвам,но първо да гласувам за хартията,че да има с какво да се избърша отзаде..

3

Спрете се

преди 1 година

Престанете да ни занимавате с това вещество. Той има нужда от помощ, осигурете му специалисти за правилна диагностика и адекватна терапия. ако трябва и въдворяване в подходяща. Прстанете да се държите така, сякаш е адекватен.

2

Анонимен

преди 1 година

Кире затвора в Белене те зове..

1

Lena

преди 1 година

Хайде идвай , че сме на видеозон.