16

Юндолски

преди 15 години

Ако беше виновен, щеше да получи тежка присъда от съда. Отнесе някакво наказание, само защото е известен, и стана изкупителна жертва !

15

преди 15 години

..Само най-добро й пожелавам !

14

преди 15 години

тоя Ставийски няма ли съвест бе. Не стига ,че е газил закона , газил е коли, газил е хора и то пиян в насрещното платно ,без видимост на завой, убива човек ,ранява друг, инвалидизира трети!! В каква държава живеем? Ясно е ,че този човек-УБИЕЦ изобщо не му пука за съдбите ,които е разбил. Изобщо не му пука за страдалците. Ами държавата и на нея ли не и пука или пък на подкупната съдебна система. Ставийски вместо да даваше парите си на съдиите ,за да го оправдаят да ги бе дал за лечението на Мануела. Много ми опротивя това момченце. Много бързо прихвана от мутренския манталитет това копелдаче.

13

преди 15 години

Убийски може ли на кола да го качат и бавно да се помъчи...

12

Стависки

преди 15 години

Когато Стависки стана световен шампион вскички го наричахте "българин" а сега след катастрофата отричате това и вече стана "руснак" и "руски пияница" какво е това ?!?!?!

11

преди 15 години

а бе многоуважаеми-до кога ще пишете само глупости и недостоверни неща?засрамете се!!!правите толкова груби грешки!и то не само технически,а и недостоверни!!!и ние от такива като вас очакваме да научим новини!ега ти и хората ега ти и медията!!!пфу

10

преди 15 години

Искам да се изплюя в мазното лице на Максим и глупавата му жена...Отвращават ме

9

p.

преди 15 години

Абсолютно съм съгласна с номер 5. Браво!

8

преди 15 години

недей да обиждаш на нации...това не е показателно!колко и тук такива ги имано и аз не съм съгласна и доволна с присъдата му!не заслужава толкова малко!!!

7

p.

преди 15 години

Глупости на таркалета - естествено че е подпомогнал лечението й, и се интересуваше постоянно от състоянието й, нали той уреди всичко това в Израел! Тва че бащата на Мануела забрани на Ставийски да я вижда и изобщо да прави каквото й да било, не означава че не се е интересувал(и продължава да се инетерсува)Не го оправдавам , в никакъв случай, виновен е, убил е, и му е малко наказанието, но...тва е - България. А колкото до достоверността на новините в Днес.бг, моля ви се- те дори годината на инцидента са объркали, пък какво остава за самите факти и "истини", с които ни информират!

6

преди 15 години

и този *** само условна присъда получи-това ако е правосъдие нямам думи

5

преди 15 години

Ставистки изплати десетки хиляди лева за Мануела. Много пари са събрани и от дарения. Стават някъде към 170 хил. лв. Бащата на Мануела злоупотребява със състоянието й, за да изкопчи още пари. То бива алчност, но той се самозабрави. Кои други ,ранени при тежки катастрофи, са получили толкова пари?

4

ОТ РЪКОВОДСТВОТО

преди 15 години

Крайно време да *** до крак Стависки и всичко като него.

3

преди 15 години

а бе как не е поел лечението й???не мога да повярвам!!!

2

преди 15 години

*** руска ***... ако беше мъж на място щеше да поеме поне някакви разноски дори и това да не може да направи да се поинтересува за състоянието на момичето все пак той я прати в кома и ако поне малко съжаляваше за това трябва да прояви някакъв интерес после закакво са го наричали руски пияница.. заслужава затвор както всички убиици като него ;)

1

mr Smith

преди 15 години

Я си коригирайте годината на катастрофата, новинари!