64

Йодът свърши

преди 1 година

таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

63

Анонимен

преди 1 година

Това е война на холограми и не е реална! Байдън, Путин и Си работят заедно, за да сплашат света и да се намали популацията от стрес! ВСИЧКО Е ИЛЮЗИЯ, РАЗБЕРЕТЕ ГО ХОРА!

62

Анонимен

преди 1 година

До axaxaxaxaxa - Ами ако искаш им пиши на руснаците, че не вярваш в доброто състояние на ядрените им оръжия и си готов да стрелят по теб с една ракета, за да я тестват. Само че първо ще те помоля любезно да напуснеш България по време на теста, а след това ако си жив (не вярвам), заповядай пак. ахахахахахах

61

Капвам йод

преди 1 година

в аператива и не се притвснявам. Радиацийка не ме лови. Ракийката прочиства!

60

Всички

преди 1 година

подобни красавци завършват на въжето,всички

59

До 96

преди 1 година

Май бъркаш, ерекция с оргазъм? А се познава, че накрая пишат-хааха...

58

Анонимен

преди 1 година

Копейкин ще го приюти в къщата си, купена с партийна субсидия, която субсидия никога, ама за нищо на света, нямаше да вземе.

57

Анонимен

преди 1 година

До Ясно - Хитлер е потънал вдън земя, защото неговите "противници" му помагат да се скрие. Най-вероятно е умрял в Аржентина, но... може и да не е така. А на раята се казва, че се е самоубил и затова не е бил осъден. Знаеш ли колко човека от Германия са осъдени за военни престъпления извършени през ВСВ? Провери. Ще останеш учуден. Сигурно си мислиш, че са хиляди или поне стотици. Ако наистина мислиш така, бъркаш... :) ... Путин дори и да бъде осъден, никога няма да излежи присъдата си.

56

axaxaxaxaxa

преди 1 година

До АнонименОще не са показали какво им е състоянието на ядреното аръжие. Състоянието на конвенционалното им аружие и цялата им ***, некадърна, продажна, крадлива, корумпирана пияна и немотивирана армия, армия от крадци, убийц, криминални престъпници, садисти и рецедивисти вече показаха на целият свят. Като им гледам нивото на конвенционалното въоръжение си мисля, че и ядреното им няма да е по- различно.

55

Анонимен

преди 1 година

Тристан Фидлер, Вилхелмина Преусен и Зоя Шефталович са слаби първосигнални анализатори. Разсъжденията им могат да впечатлят първокласници, които са счупили прозорец с футболна топка и трескаво търсят скривалище.

54

левия бряг на Днепър

преди 1 година

Украйна проби и левият бряг на днепър с няколко десанта. Новина от преди минути. Путин наистина скоро ще търси къде да се спаси.

53

Анонимен

преди 1 година

До Русофилите "Като прочетат,, ракета", получават оргазъм...." - Как разбра? Да нямаш любовник русофил? хахаха

52

Анонимен

преди 1 година

Страшен вой за тези ракети от руснята. Да, има ракети Русия. И дронове-камикадзе има. Мюсюлмански Иран я зарежда, щото нейните свършиха, а ново производство йок. Само че с нищо няма да и помогнат, Москва губи войната, руската армия е бита повсеместно, Путин и шайката му ще бъдат съдени от международен трибунал. Това е положението!

51

пуйката

преди 1 година

Големо радост у политико,но рашата има военни възможности за дузина такива войни,а че е големо резил за Путин като ръководител е очевидно,но краят на войната е година поне и условие поне едно ще е родния град на Станишев отново да си го върнат руснаците,така че лошото тепърва предстои напролет,ако Китай не отреже Русия като клиент,но призивите за мирни преговори от президента им ми изглеждат като пожелание,а не като твърда позиция.

50

Ясно

преди 1 година

Ще му дойде времето та тоя гла.вор.ез , няма да може да се скрие като Хит.лер ,ако ще и в дън земя да се скрие ще го намерят и бесилката там ,заедно със всички комунисти по света им е мястото на тая. червена комунистическа сга.н

49

Анонимен

преди 1 година

Преди някой да мисли къде евентуално би избягал Путин е хубаво да си зададе въпроса как да се "заобиколи" факта, че Русия разполага с най-големия ядрен арсенал в света т.е. няма как да накараш държава като Русия да екстрадира някого. Същото се отнася и за САЩ. Как ще накараш някоя от двете държави да екстрадира някого? Няма как. Нито пък САЩ могат да накарат насила Русия да го направи или обратно - Русия да накара САЩ. Затова статията е абсолютно безсмислена. Нещо като - има ли дядо Коледа... :)

48

анонимен келеш

преди 1 година

А онази дебела тетка Захарова ни плашеше тук в България,че ако изпращаме оръжия на Зеленски щели да ни спрат газовото кранче и сме щели Зимата да измреме от студ:):):)ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък работеха на 3 смени да произвеждат бомби за ВСУ с които бая руски канчета изхвърчаха:):):Джуджето от кремъл ни спря газа и КО?У нас 23 градуса,климатиците бичат без изключване като всяка друга зима:):):)Чакаме с децата снега да ги набича на 25 тези мити Дайкини:):):)Наздраве:):):)

47

Анонимен

преди 1 година

Трябват ни войници и ракети, защото от април месец сме го закъсали и нямаме нищо - това го казват по новините сега в Русия

46

Анонимен

преди 1 година

БГ Журналистка взема интервю от рибар:- Вчера един колега хвана попче със спининг.Заглавие в медията:"Поп хваща спин от въдица!"

45

Чума червена

преди 1 година

До Анонимен Само руският газ топли душите на путинофилите!