36

Анонимен

преди 1 година

Путин уж влезе да защити рускоговорящите в Украйна, пък с най-голямо ожесточение действа именно срещу градовете населени предимно с рускоговорящи. Явно Путин е озлобен от това, че рускоговорящите по никакъв начин не показаха, че са на страната на Русия в тази война, та даже правеха митинги против войната и окупацията и на прекрасен чист руски език обиждаха руските войници. Руските войници бяха видимо смутени от това, че рускоговорящи жени, които могат да са им майки им казват да се махат от там.

35

Антикомунист

преди 1 година

Комунизмът в Русия е баща на диктаторския режим на Путин.

34

Анонимен

преди 1 година

Междувременно капиталите изтичат от Европа, парите обичат спокойствие, а не войни и санкции.

33

Анонимен

преди 1 година

Малко са.

32

Анонимен

преди 1 година

Медиите трябваше от евроатлантическа солидарност да раздуят жертвите на 10000.

31

Анонимен

преди 1 година

Някой виждал ли е тов. Шойгу напоследък?

30

Анонимен

преди 1 година

Порцелан, американците никога не са съобщавали официално за каквито и да са загуби на украинци във войната, най-малко пък за убити. Но някой, който се представя за американски официоз, може и да е съобщавал. Или си се подвел по дезинформация, или просто тролиш.

29

Анонимен

преди 1 година

Те нахлуха с 120х в това число чеченци и месни опълченци но 80 били убити .... Гати лъжите.... И нито един украински войник.... Украйна тотално разрушена от нетренирани руснаци на които им свършиха боеприпасите още Март 2022.... Пълен цирк!!!

28

Анономен

преди 1 година

Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов.

27

Анонимен

преди 1 година

До Сергей- Ми ти какво очакваш. Да кажат,че всеки ден умират по 10000 украинци ли. С каква цел да го направят. В крайна сметка те си освобождават територията. Много ясно,че ще гледат да се мотивират и ще коментират руските загуби. Руснаците да коментират украинските. Ама там е такава цензура,че и това не искат да казват.

26

Подполковник

преди 1 година

При всяка война има жертви и от двете страни. Въпросът е не кой колко жертви е дал, а докъде е стигнал. Уж Ламанша, уж Берлин, уж рашън парад в Киев, а се приближаваме към Масква и Крим е наш. Ура. Пабеда!

25

Анонимен

преди 1 година

Друг път укронацистите са избили милиони руснаци, сег трябва да плащат репарации със столетия, като Германия.

24

Оооох бе Бочо

преди 1 година

Добре върви избиването на комунисти, ред е на нашите ***

23

Анонимен

преди 1 година

До 15....и сега в България има ходещи с шалвари Но това не пречи да живеем мирно и в съгласие.А държавата ни не е подарена от руснаците.Години на неверни твърдения и заблуда на българското образование в периода на комунизма скриваха истинския прелом на българската държава през войните и за обединение .На които дължим и си отвоюваме правото да сме народ .Не ни е подарена държавата в която сега живеем.

22

ПорЦелан

преди 1 година

Ердоган каза че Русия се защитава и веднага гръмнаха бомба в Истанбул. Игил знае на кой служи.

21

Анонимен

преди 1 година

Американците сигурно са говорили за убитите от руснаците мирни жители на Украйна.

20

Ликвидатор

преди 1 година

Ами трябва да се елиминират измислени държави като украйна, сащ и нагло-саксия. Аз не виждам какви са тия държави. Избили са населението си за да си направят държави и са ги заселили с някаква сбирщайн ***, а украйна е измислена от тайните служби на кравария за да може след време да тръгне срещу Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

И така от тези 70 хиляди са марсианци а останалите са руските загуби.

18

Христо Христов

преди 1 година

На кои фронтове? Щото без разбивка звучи като поредната лъжа на мюретата на ЦРУ.

17

Анонимен

преди 1 година

Западът започва да се страхува, че РФ скоро ще се разпадне. Основният проблем са ядрените глави... Май че ще спират вече украинците...