47

Аз

преди 1 година

Костадинов от всеки протест с по 50 човека взима десетки хиляди евро! А вие му скачайте за без пари и се чудете как да си платите сметките!Е за това ще сте на последно място в Европа!

46

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда, болести, смъртност - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, бежанци, каквото и да ни струва това.

45

Петангата

преди 1 година

Срамно малко хора. Като чета коментарите и очаквах 5000 поне, но явно наистина има много фалшиви профили. Ние сме си виновни.

44

Анонимен

преди 1 година

Като искат да спре войната, да отидат пред руското посолство. Има руски войски в Украйна, а не украйнски войски в Русия. Да протестират пред посолството на агресора, за да спре войната.

43

Анонимен

преди 1 година

Костя много обича рублите,ама още повече обича да ги обръща в евро,а пък тях в палати на брега наморето.

42

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика 41 Какво "интересно" има в това ? Когато те нападат, превзимат ти земята, поробват ти хората и в същото време отричат че това е война, протестиращите на твоя територия са действително предатели. Няма преговори за предаване на земя докато можеш да се отбраняваш. Всяка нападната държава в историята реагира така. Войната свършва утре, ако русия си изнесе партакешите.

41

Иван

преди 1 година

Несериозно е да има 200 души само.

40

Кой какъв е

преди 1 година

До Неутралитет: За неутралитет са и БСП и Български възход на ген. Янев. По време на предното правителство благодарение на БСП се блокира изпращането на оръжие за Украйна.

39

Анонимен

преди 1 година

Само водното оръдие и гумените палки ще бъдат достатъчни за тези пoдлеци...

38

Анонимен

преди 1 година

50 човека от тях 90% платени!Лично знам хора, които са там за пари!Костадинов назначен от ГЕРБ и ДПС да тушира напрежението, уж опозиция ама с най-много ефирно време от всички в страна от НАТО с 3 военни бази и ЕС:))))

37

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

До АнонименНай правилната дума е *** !

36

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 25: "Интересно про-руските групировки вдигат правят протести и вдигат плакати "Не на войната" в Европа, но същоте тези протести и плакати в Русия са забранени". ................................ И още по-интересно е това, че в Киев протестиращите срещу войната могат да ги застрелят направо на улицата. Наскоро излезе новината, че разследват за русофилство кмета на Одеса, защото бил против премахването на паметника на Екатерина Велика, по чието време е основан градът като руска крепост.

35

Неутралитет

преди 1 година

Браво на Възраждане и симпатизантите им. Единствената партия в България, която мисли за обикновените хора. Нямаме никаква работа в този конфликт. Нито можем да помогнем особено, на който и да било, нито ще имаме някаква изгода, ако го направим. Само негативи. Правилната позиция е неутралитет.

34

Анонимен

преди 1 година

Тоз път колко рубли му преведоха от Мацква на Костя.

33

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!!

32

Емил босилеград

преди 1 година

Само напред братя *** те ни убиха само бой друго не бива

31

Стамат

преди 1 година

От София се носи звън на копейки ! Блятове , искате да продадете родината руските фашисти ! Браво ! Истински патриоти !

30

Анонимен

преди 1 година

Ние сме България и нямаме нищо общо с Русия и решенията там.Ние сме против да ни въвличат във война.Какво не му разбирате?!Нямаме моралното право да се намесваме,защото едно време руснаци и украинци с участвали в нашето освобождение.Затова Господ наказва алчните заводи където без съгласието на народа пращат да се трепят един друг!Ние сме те да проведат мирни преговори.Не е наша вината,че Зелето не иска.Той иска още пари...

29

абе

преди 1 година

преди или след протеста се плаща ?

28

Анонимен

преди 1 година

Като видите хубави, цветни принтове, големи знамена с щампели на тях и сравнително малка група "въоражена" с тях да знаете, че "протеста" е изцяло предварително организиран и в него няма нищо органично. Спонтанно гражданско движение не изглежда така. Сега, като говорим за чужди аганти, от къде смятате, че са дошли парите за това мероприятие ? Чии интереси, представени като български, всъщност обслужват исканията им ? Кой е канала на финансиране ? Хайде мислете, не сте всички ***.