160

Анонимен

преди 1 година

Русия още не била почнала... Тя докато почне и тя войната ще свърши... Някъде пред Москва...

159

Вова

преди 1 година

а мы ещ не начинали.

158

Анонимен

преди 1 година

Русия от 8 месеца бомбардира Украйна и все за да унищожи инфраструктурата... Е то в Украйна много инфраструктура... И след всеки удар уж всичко е разрушено завинаги... Само да кажа, че унищоженият водопровод в един украински град беше поправен само за ден...

157

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ ПО- ДОБРЕ! УСКОРЯВА СЕ КАПИТУЛАЦИЯТА НА ДЖУДЖЕТО! И В СВЕТОВЕН, И ВЪВ ВЪТРЕШЕН ПЛАН ВСИЧКИ СЕ НАСТРОЙВАТ СРЕЩУ НЕГО. СЕГА ЩЕ СЕ ОБЯСНЯВА КАК УДРЯ БРАТТЯТА УКРАИНЦИ. Е ТЕ ИЗВЕДНЪЖ СТАНАХА ФАШИСТИ, НО СА БРАТСКИ НАРОД.

156

redordead

преди 1 година

то, понеже всичко им е наред на раашняците и затова има трети главномкомднващ операцията - до онзи ден беше Касапина от Алепо, днес вече е някакъв Армагедон - но и той ще свърши безславно...Руснаците ако има капацитет, нямаше вече за 7 месеца да са с 50 000 жертви, за сранвнеие - в Афганистан през 80-те на 20 век, за 10 години са дали 15 000.

155

Анонимен

преди 1 година

Нали се предаваха тези руснаци на талази? Вече съм напълно объркана.

154

Анонимен

преди 1 година

ДА СИ БОМБЯТ, ТРЪКМО ЩЕ НАСТРОИ КРЕМЪЛСКИЯ ДИОД СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ СРЕЩУ СЕББЕ СИ. А НА ФРОНТА СТЕ ЖИВ ЗЯН, МУЖИЦИ! ГОЛА ВОДА! ПАРАДНИ МАЖОРЕТКИ!

153

АНГЕЛ

преди 1 година

Невъзможно беше да победиш НАТО чрез военна операция и то в трета страна . Русия скоро ще покаже пред Англосаксонците на какво е способна.

152

...

преди 1 година

До Анонимен Западът (със съжаление го казвам) е притиснат в ъгъла. Изчакай само месец- два да захланее.

151

Русия няма

преди 1 година

капацитет да спечели войната, но пък Украйна има огромен да я загуби

150

Анонимен

преди 1 година

В Русия вече се надигат гласове, че Путин е таен агент на ЦРУ. Толкова калпава политика в последно време може да прави само враг на Русия.

149

в интернет, нищо

преди 1 година

Демек имаш сериозни поводи да си притеснен за бъдещето си

148

Анонимен

преди 1 година

На фронта все още чакат резервисти, за да удържат по някакъв начин украинските атаки. И през това време този dебил заповядва ракетни удари по мирни украински градове. Аз ако бях на руският генералитет веднага бих го махнал този от управлението на страната. С този начело Русия няма никакъв шанс в тази война.

147

ало , редник,

преди 1 година

ай чупка с тия опорки! Да ходи началника ти да се бие с англосаксите, амма нещ не му стиска... Бие се с по- малки от него като Украйна и грузия. Толкоз му ербаплъка!

146

...

преди 1 година

До русия е терорист Какво са губили? Ти ако си ходил в казарма и имаш най- малка представа как се води война следва да знаеш, че първо се удря по електричество, доставки и военни цели преди да са мръднали. Ама те со кротце и се ограничиха само на изток. Урките си помислиха, че другата седмица са на Червения площад. Те ти булка Спасов ден.

145

товарищ Боби,

преди 1 година

ще чукаш камъни! За държавна измяна.предупреден си!

144

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Скоро Русия ще предаде урок на Англосаксонската напаст каква е разликата между война и военна операция! Путин осъзна ,че няма как да спечели срещу колективния запад чрез военна операция

143

анонимен келеш

преди 1 година

Събота и Неделя бяхме на гости на един приятел къде живее на Влас.Двата дни излизахме с лодката му и избихме рибата.Морето ври от Лефер.На воблер и на чепарета.Прибрах се вчера в София с 10кг у багажника:):):)Толкова риба от години не е имало.Дали това може да има нещо общо с войната в Украйна и разните там подводни мини и торпеда къде ги размотават из Черно Море?:):):)

142

Анонимен

преди 1 година

Днес за няколко часа с минимални цивилни жертви от украинска страна Русия унищожи електрозахранването и водоснабдяването на редица украински градове и свали Зеленски от дневния ред на САЩ.Спазвайки международното право.За паралел си пуснете бомбардировките на САЩ над Багдад (след официална лъжа като повод пред ООН за химическото оръжие на Саддам Хюсеин) от първата нощ на март 2003 г.-рейд от бомби над цивилно население и погром в следващите години със стотици хиляди загинали.

141

Анонимен

преди 1 година

ще ги приключват май вече укрите. време беше