33

Анонимен

преди 1 година

Времето дойде на дъртите чичаци. С русия сте само вие, чавдарчета. И до тук. С вас приключва комунистическата пропаганда. Ай пенсии

32

(-_-)

преди 1 година

Може и да използва, но вероятно ще постави ултиматум преди това. Или спрете да стреляте по новите-стари територии- или ви пращам в отвъдното.. Имате 48 часа да разкарате всякакви войски, наемници и нео-нацисти от руска земя. Ехх мечти :) и какъв отговор на запада? Чий го крепи запада в Украйна знаете ли?

31

Анонимен

преди 1 година

Почнахте да прекалявате с фантазиите... Путин не може да използва ядрено оръжие по простата причина, че никой няма да му позволи в самата Русия...

30

Striker

преди 1 година

От цялата работа едно е ясно - каквото има Мужикистан, НАТО го има, само че работещо. Справка - пълният военен резил на П у т л е р в Украйна. Така, че да си мери приказките и делата, защото ако не дай Боже сглупи да хвърли атом, при ядрена война НАТО макар и със щети ще оцелеем, но Мужикистан няма да го има.

29

Таня

преди 1 година

Е какъв да е отговора на САЩ. Ще го сплескат и ще го има на видео как го влачат от дупката като Садам Хюсеин.

28

Анонимен

преди 1 година

"Дано да не се стига до там.Но явно Путин е луд."__________Путин щеше да е изтрил Украйна от картата преди няколко месеца ако беше луд. Мислете малко преди да пишете. Дори в момента се занимава с мобилизация вместо да натиска копчето.

27

Анонимен

преди 1 година

Новата подводница Болгород К-329 променя играта, а тя е ъпгрейдвана подводница клас Тайфун, която е Юрий Долгорукий е най-мощната в света.

26

Анонимен

преди 1 година

Според Хъфингтън пост ядрена война може да помогне за климатичните промени.

25

Анонимен

преди 1 година

Тези ядрени арсенали са трупани с цел. Ако настъпиш мотиката, дръжката ще те удари. Нали се сещате.

24

Анонимен

преди 1 година

Ае, тоя сайтец забива постоянно. Така е, като сте взели все някакви немногоумни да се правят, че извършват дейност.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако целия западен свят нападне Русия тогава всички сме чао.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 За това 700 000 бавноразвиващисе се изнесоха от русия и ти пишеш олигофрении от НАТОВСКА Държава

21

Логика

преди 1 година

1.Путин няма да използва ЯО,защото ще се дискредитира като антихуманист пред света (освен наглосаксонците,за които не му пука),иска да е в ролята на загрижен за човечеството,клеветен и сатанизиран от запада.Западът няма полезен ход,ако все пак Путин гръмне атома,икономическитв мерки са пределно натегнати,а военни такива ще водят до IIIСВ,в която ще изгорим всички,а западът има какво повече да губи-презадоволеното си битие.Ще вика,ще подкрепя Украйна с оръжия и това ще е всичко.

20

Анонимен

преди 1 година

Пичове, Путин възнамерява да вземе какво иска от Украйна с конвенционални методи. Затова тече мобилизацията в момента. Само бавноразвиващ ще развива хипотези за ядрени удари.

19

Физик

преди 1 година

До Никой не го е страх. - С малката разлика, че сегашните атомни бомби са хиляди пъти по-мощни от ония тогава и са хиляди на брой. Не се заблуждавай че ще оцелееш някакси при ядрена война. Ще гътнеш или мн бързо или бавно и мъчително.

18

123

преди 1 година

До Никой не го е страх. Съсипаха образованието в тая държава. Аре това как да е, но като не си прочел една книга в живота си, откаде извади самочувствие да ръсиш мозак по форумите.

17

Нане

преди 1 година

След всичката пропаганда, накрая мърсулка, ще я прежалят краварските и господари и ще я подарят на Путин... ===)))

16

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава России, слава Путину!

15

Анонимен

преди 1 година

Путин можеше да посегне към ядрените оръжия в ден първи и да приключи всичко много бързо. Ако го предизвикате, тогава ще ги използва без колебание, кое не е ясно?

14

Анонимен

преди 1 година

Ако 170 килотона се води тактическо, колко ли е стратегическото?!