65

Анонимен

преди 1 година

С калашник с десет пълнитела ще освободя държавата от 240 депутата на хранилка. Политик ли е, мишена е!

64

Анонимен

преди 1 година

"Ако в първо действие на стената има закачена пушка, със сигурност във второ действие тя ще гръмне". Горе-долу същото е когато в първо действие започнат да ви споменават за мобилизация - във второ действие със сигурност ще почнат да пращат българи на фронта за защита на американските интереси.

63

....

преди 1 година

500 000 то толко униформи и дерехи няма как да има а да не говорим за оръжие и боеприса за толкова хора

62

До окупанта

преди 1 година

Прав си! Аз поне бих почнал с тях.

61

Анонимен

преди 1 година

Като раздадат пушките, първата ни работа е да оправим родните марионетки, които ни докараха дотук.

60

F

преди 1 година

0 е отговора. За да има войска която да тръгне да си дава живота за държавата, трябва първо войниците да обичат държавата. Няма българин който да си обича държавата в момента. За да обичаш и да чувстваш дълг - това се възпитава и постоянно се подхранва. Когато държавата я няма или е по скоро мащеха отколкото майка - няма как да има себеотрицание.

59

Анонимен

преди 1 година

Ами телкаджиите,кво ще ги правим?Ами римляните ? Римлянин в казарма ,кво ще ги проим ?

58

Анонимен

преди 1 година

Бих оллякал военната униформа ако има мобилизация в БГ за да се снимам и после да се кача в социалните мрежи а ако ни нападнат ще бягам.

57

Анонимен

преди 1 година

Че те останаха ли ни някакви оръжия?

56

Анонимен

преди 1 година

По-добре да ставаме част от Турция.. те ще ни пазят ако сме тяхна територия. Има проучване където над 80 % са готови да ходят на война за странта си. То и без това казармата им е задължителна и е като война с кюрдите по планините.

55

Анонимен

преди 1 година

Ползват ни територията, иззеха ни всички ресурси, избиха ни с ваксини и инфлация, последно обявяват с цялата си наглост, че ни довършат и с война. Проклетите продажни политици, НАТО, САЩ, Англия и ЕС - изчадия проклети сте от всички изстрадали Българи.

54

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че от троляците от Годеч пак пишат...

53

Турчин

преди 1 година

Аз си останах Редник и не бях назначен на длъжност шофьор въпреки че имах категория "С". Но баща ми не беше старшина. Днес имам всички шофьорски категории. Сутрин се строихме пред знамето и един лейтенант каза "айде бе ще се стеоявам за едно киpливo знаме". Давах караули през ден. Спях в конски вагон и въоръжен бях охрана на 10 вагона пълни с Калашников и противопехотни мини. Заловиха дежурния по поделение докато точеше бензин от МТЛБ.

52

Аз питам

преди 1 година

Тази война заради благоденствието на коя държава се прави?!! Заради благоденствието на НИКОГО ОТ ТОЗИ КОНТИНЕНТ Е ОТГОВОРЪТ.

51

о ...

преди 1 година

От десет години си онодвам четири военни които са на срочна служба; те си плащат; добри са; семейни по едно дете имат ..; изключителни пасивни и ненаситни за емоции ..! Бръснати, с татуси по цялото тяло, та даже и по онази им работа; за една среща да ги онода ми дават по 75 лв за 30 минути. Дали тези мъже са способни да ни защитават, просто питам?

50

дснадиасн

преди 1 година

НИКОЙ НЯМА ДА СЕ БИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, НЕ ЖИВЕЕМ В ИСТОРИЯТА, ИМАМЕ СИ СЕМЕЙСТВА! НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ГЕРОЙ И ДА МЕ ПИШАТ ПО УЧЕБНИЦИТЕ. ЧАООООООООООООООО

49

Анонимен

преди 1 година

Без путински номера. Евроатлантиците искаха малка, невидима, професионална и неоткриваема за врага армия, с най-модерни оръжия. Който иска повече - да праща партийните вождове, партийните централи, техните кметове и администрации. Събират на изборите по 500 хиляди гласа и те стигат.

48

Анонимен

преди 1 година

Всеки нашарен бабаит като Семерджиев е готов за фронта.

47

Анонимен

преди 1 година

Колкото изтребителя ще заминат за фронта, толкова и резервисти.

46

Манолски

преди 1 година

4 от 5 статиите на днес са хейт срещу руската мобилизация. А в БГ, не 500, а 50 к не могат да съберат евроибрикчиите