63

Мишо

преди 1 година

Що за глупости. Вие дори нямате представа какво се случва.

62

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на всичко написано тук. Кой ви е забранил и какво точно. Като чуя неправителствена организация и ми става ясно. Да не говорим, че Русия ни смята за смешен неблагодарен народ.

61

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов: Аз пък ще гласувам за ДБ ! Дано пратят старите тенекета като самолети и танкове на русия и по скоро Украйна освободи земите си от АГРЕСОРА ! Утре същото може да се случи и в БЪЛГАРИЯ !

60

Анонимен

преди 1 година

Ми да гласуват познаните му против Русия на референдума..ако не да направят като него и да имигрират..все пак 10 милиона украинци го направиха вече..

59

Анонимен

преди 1 година

В Украйна неделните ни училища работят. Украинците не пречат на другите народности да си изучават майчиния азик и култура, но рашистите искат да асимилират всичко. Руся е само глад, тъмнина, безпросветие и разруха.

58

Анонимен

преди 1 година

Копейкин да се изкаже немедленна :) Какво да е изкаже той по скоро би си сменил езика с руски !

57

Анонимен

преди 1 година

Още през Порошенко, беше забранено да се учи на майчиния език! Всички трябва да учат по украйнска прграма!

56

Анонимен

преди 1 година

Интересно,Къде ли е бил въпросният "корав"професор Михаил Станчев през септември 2017 година когато украинската Рада прие закон с който забрани на децата с бесарабски(Български)произход да изучават своят език Българския?

55

Анонимен

преди 1 година

Неуместен опит да оклепате Русия, отдавна се знае, че е забранен от украинците и хамериканските им господари, а те се опитват да извлекат полза.

54

Анонимен

преди 1 година

42 те укрите точно от Гьобелс се учат. Ако хванеш историята на третия райх и решиш да просредиш цялата манипулация, която се е правила ще си в шок от свръхприликите. На моменти съм в потрес от това как цели речи и лозунги се взимат едно към едно. Най-гнусното, а и най-комичното едновременно, са снимките на Зеленски. Все едно Хитлер снимат. Същите стойки, чупки, погледа зареян в пространството. И неонацистите на запада го следват, сякаш някой им натисна копчето да разпознаят стария си лидер.

53

Анонимен

преди 1 година

Нози като е преподвател в университета в Харков, ко ни се върне там да преподава? Харков нали не е окупиран от руснаците?

52

Анонимен

преди 1 година

Настъпи момента за пълна депутинизация на Българиа !Да живее независимостта !

51

Анонимен

преди 1 година

Руснаците никога не са признавали българското малцинство в Русия. Волжките българи ги пишат татари и какви ли не, само и само да няма българска общност там.

50

до 54 - Христо

преди 1 година

България трябва да доставя тежко въоръжение за Украина - за да бъдат спрени и изтласкани руските мародери - да не могат да из-биват беззащитни хора от независима държава.

49

юлиян

преди 1 година

Като чета ''разсъжденията'' ви ''политкоректни'' носители на ''единствено правилния цивилизационен избор''разбирам защо сме на последно място по образование в Европа.

48

white star

преди 1 година

До Христо Христов: Надявам се да е вярно. България да праща оръжие и боеприпаси в украйна да допринесе за разгрома на руския агресор!

47

white star

преди 1 година

Ама.... ама... не бяха ли украинските фашисти които извършваха геноцид на българите там? А "българинът йордан кацаров изгорен жив в одеса" не бяха ли пак укрите да го изгорят? Кво се оказва? Всичко са руски лъжи наливани на най-тъnата българска прослойка смятащи се за русофили

46

Анонимен

преди 1 година

Вместо да назоваваме нещата такива каквото са,а именно,Украйна забрани изучаването от децата на чужд език различен от матерният-украинският още през 2017 година ние търсим някаква сензация с която руснаците са ощетили бесарабските българи е Запорожие,първо четете после ако имате съвест се засрамете!

45

юлиян

преди 1 година

Лъжи и нищо повече.Те,руснаците в навсякъде в Русия са разрешили изучаването на майчин език, та точно тук и сега ще забранят.Жалко за професора.Да лъжеш така безсрамно...

44

Анонимен

преди 1 година

46 предизборно се разчита на това да не знаем тази малка подробност. Много ми е интересно какви ще ги дрънкат укропоклонниците ако утре Русия реши да отвори българските училища в знак на признаване на правото на хората да бъдат свободни. Дали въобще ще го споменат? А на бас че не!