8

shpercone

преди 15 години

No 1 швейцария не е в ЕС За вси4ко друго сам съгласен

7

значи тъй

преди 15 години

По времето на "Уотъргейт"-а,когато Никсън си подаде оставката, неговото вице,Спиро Егню,се ослушваше като гърмян заек.И като му обясниха,че номера не минава,че или ще излезе на краката си или напред с краката,чак тогава се изнесе.Никсън остана уважаван политик до смъртта си,а Егню ни се чу,ни видя.Не му го простиха!Ха сега познайте от три пъти,какъв е по произход Егню?

6

преди 15 години

Моля не бъркайте държавата с правителството, съдебната и законодателната власт. Държавата си ни е перфектна. Това, че държавните органи са калпазани вече е друг въпрос. За мен е обида държавни символи като герб и знаме да стоят по офисите на БКП мошенници като Гоце, Сергей, Доган и Симеон.

5

преди 15 години

Браво на госпожа Юлияна Николова. Между другото ако някой си направи труда да прочете всички политически коментари ще види, че и ние сме стигнали до същите изводи.

4

Leo

преди 15 години

Точно така е г-жо Николова,но за съжаление България се управлява от едни коалиционни *** и гадове, на които въобще не им пука за някакви европейски ценности. Тези *** са на власт за да крадат. Всеки ден, всеки час, така че нека никой не очаква тези политически каруци да си отидат без БОЙ.

3

anonimna

преди 15 години

Истината е една - има прекалено много корумпирани хора, които не се задоволяват с малко пари, а корупцията никога няма да свърши. Имам чувството, че се засилва все повече. За съжаление никога няма да се оправим, защото има прекалено много "крадци".

2

ЮЛИЯН

преди 15 години

АМИ ДА ВЗЕМЕМ ДА Я РАЗПУСНЕМ ТОГАВА ТАЯ ДЪРЖАВА!ДА Я ЗАКРИЕМ И СЕ ВЪРНЕМ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ.ТАМ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ.

1

NOTORIOUS

преди 15 години

Чрез референдум да се откажем от българската държавност и да обявят територията на България за международна зона към ЕС.- да повикаме германци за съдии и прокурори- да повикаме англичани за полицаи и следствие- да повикаме французи за адвокати- да повикаме швейцарци за правителство- да повикаме американци да управляват затворите- да се закрие българския парламент, а законодателната дейност да се поеме от ЕП.- президенството да се закрие.- да се закрият всички висши училища в България, бюджетът за образование да се разпределя за стипендии за обучение в ЕС- срещу 10% данък да се узакони имуществото на всеки гражданин на българия като се води публичен регистър. при несъответствие на декларираното и реалното имущество и доходи да се конфискува разликата