54

Все още ли отстъпват

преди 1 година

"планирано" агресорите?

53

руските фашаги

преди 1 година

трябва да се унищожават навсякъде.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 Ама господине, това само за една седмица украинската армия превзе тази територия. Руснаците от зимата се въртят като шугави около Донбас, що не превзеха Киев като са такава армия,а се скриха до границата.

51

Анонимен

преди 1 година

Медиите мълчат като тенеpyти за Самарканд. А там днес се създава бъдещето на света.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 Крим е бил турски преди това. Това чий е бил няма общо с международното право, днед е украински.

49

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами чудесно, като толкова го обичат жужи да вземе да им спретне една всеобща мобилизация и да ги прати да превземат Украйна и светът, заедно със серийните убийци и изнасилвачи на Вагнер ... така и крепостниците могат да прокопсат, първо Америка ще ги завладее, а после ще ги даде на концесия или консигнация на Китай, крайно време е някой да облагороди тези забравени от бога територии ... !!!

48

Анонимен

преди 1 година

До до 56 от славянин Изброй само 30 националности, а не 193. Това няма никаква връзка с неонацистката идеология на терористична Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

До до 47 от славянин И Хитлер водеше военните действия на територията на Русия, пък какво стана.

46

Анонимен

преди 1 година

Да бъдеш русофил - това е да си поклонник на простащината.

45

Анонимен

преди 1 година

Представете си ква пропаганда, за да постигнат такъв резултат сред средноинтелигентния руски народ (конь с капаци) Когато путин мобилизира руските младежи (техни синове), ще се сетят за кво става въпрос, ще изреват на умряло и рейтингът му ще се срути върху главата му!

44

Анонимен

преди 1 година

Трябва да накараме руснаците да страдат, да им причиним страдания със санкциите, за да ги принудим по този начин да свалят своите управляващи и да се смени режимът на Путин с демократична система която да изповядва цивилизованите западни ценности и руският народ да заживее по правилата на цивилизования запад. Русия трябва да бъде разчленена на няколко демократични държави които ще поддържат партньорски отношение с ЕС по правилата на ЕС и да ни доставят евтини ресурси и енергия.

43

Анонимен

преди 1 година

***-лер - тоя дядо е новия хитлер. Неонацизма е официална руска идеология,с която оправдават окупирането на чужди територии и война.

42

Анонимен

преди 1 година

Браво на днес.Ру. Пропагандата продължава.

41

Анонимен

преди 1 година

Агенцията трябва да е българска и да принадлежи на Буци! Абсолютно убедена съм!

40

Българин

преди 1 година

Напред с братска Русия!

39

Българин

преди 1 година

Русия загуби тотално и окончателно. Армията е разбира, руските войници бягат панически, икономиката е осакатена от западните санкциите, изправена пред глад и бунтове. Сега ние от запада трябва да помислим как да съкратим населението на Русия на 50 милиона както предложи носителят на Нобелова награда за мир Лех Валенса, и Русия трябва да бъде разчленена и деколонизирана на малки демократични държави които ще следват ценностите и правилата на ЕС и ще доставят евтини ресурси.

38

Анонимен

преди 1 година

***-лер

37

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече няма да се задоволява с "капитулацията" на Русия на Крим и Донбас или с репарациите за "нахлуването", каза Алексей Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, който очевидно се готви да крачи до Тихия океан. Според него Киев, заедно със западните съюзници, ще воюва до "пълна капитулация" и демилитаризация на [ядрената суперсила] Русия.

36

Анонимен

преди 1 година

Вече и най-върлите русофили признаха поражението на Русия и победата на Украйна.

35

анонимен

преди 1 година

Въпросът е доколко може да се вярва на този Общоруски център за изследване на общественото мнение. Той е придатък на властта и изкарва такива данни, които са му наредени да бъдат изкарани. Освен това руснаците като цяло се страхуват да изразят открито мнението си и дори тези, които са против режима в повечето случаи си траят за да нямат неприятности.