75

При нас

преди 1 година

дизела е 2.80

74

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да използва ядрени оръжия. Руските ядрени оръжия не са поддържани по правилния начин заради ширещата се корупция в руската армия и освен за страшилка не стават за употреба. От целия руски ядрен арсенал изправен е 10-15 процента от него. Положението с ракетите носители които също подлежат на пълна профилактика през 3 години са в същото жалко състояние. Така че ядрения потенциал на Русия е в отчайващо състояние и всякакъв опит за неговото използване ще доведе до унищожението на Русия.

73

Предложение

преди 1 година

Предлагам в Юзум и в Баклава да открият масови гробове с поне 10 хиляди тела с доказателства за зверства и Урсула и Жозе да пристигнат в Баклава и да напряват покъртителна фотосесия с покрусени лица пред чували с трупове жертви на руските зверства.

72

Анонимен

преди 1 година

Не им трябва ядрено оръжие ако залупкат киев или друг град със свинопеците нищо няма да остане от него... Рядко го използват до сега казва се тос 1 а

71

Петров

преди 1 година

поредните "анализатори" пуснати от лудниците в западна европа и америка за да объркат хората и да тушират украинския и американски провал за някаква "победа" и за "преврат в москва" след милиарди напразно изсипани долари за сметка и на бългерианите дето плащат по 4 лева дизела.

70

Анонимен

преди 1 година

Основната грешка на запада е, че мислят, че началото на ядрената война ще бъде с използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна или Черно море. Не, съвсем не. Русия няма да използва тактическо ядрено оръжие. При ядрен конфликт Русия ще използва стратегическо ядрено оръжие за да унищожи моментално САЩ и ЕС преди изобщо да могат да реагират и да осъзнаят какво се случва. Русия няма да играе на постепенна ескалация с ядрените удари.

69

Анонимен

преди 1 година

Жалкото жуже прати на смърт десетки хиляди руснаци и докъде я докара?Жалката му армия бяга панически за втори път.

68

Анонимен

преди 1 година

Кво ще използва Путин бе,та руснаците зимата ще измарт от глад.

67

Анонимен

преди 1 година

Путин многократно заплашва целият живот на планетата с ядрена война и пак има хора, които го подкрепят. Мислят си, че те и децата им ще оцелеят ли и аз не знам!!! За мен, който отправи подобна заплаха, губи правото си да съществува и час по-скоро светът трябва да го ликвидира. Няма значение русофил ли си, русофоб ли си, *** ли си, хомофоб ли... Това е заплаха за всеки един от нас, за родителите ни, жените, децата, кучетата...

66

Анонимен

преди 1 година

Смятай, щом чебурашките взеха да казват на ПВО-то СВО колко са неграмотни шизофреници :)))

65

Споко

преди 1 година

Споко, Русия скоро няма да я има, ще се разпадне. Председателят на Европейската Комисия госпожа Урсула фон дер Лайен миналата седмица в рече пред Европейския парламент в Страсбург разрки, че заради адските санкции на ЕС финансовата система на Русия е на командно дишане, икономиката е рухнала и руснаците свалят чиповете от съдомиялните машини да ги инсталират на ракетите да воюват с Украйна. С Русия е свършено.

64

Бесен

преди 1 година

Дори и да успее да използва тактическо ядрено оръжие, това ще е последната мизерия, която ще извърши в гнусния си живот. Ясно му е казано, че след издаване на разрешение, ще е труп! Така или иначе той вече е труп, макар и все още да мърда като кокошка с отрязана глава.

63

Анонимен

преди 1 година

За каква "стена" иде реч в този безсмислен анализ не е ясно. Войските на Руската федерация да на територията на Украйна, а не обратното. Евтиният триумфализъм от големия "пробив" не е повод за мечти. Това е тактически успех, несъмнено, но да се мечтае как Русия ще бъде поставена на колене е по детински наивно.

62

До 68

преди 1 година

За силата на Сибир 2 няма турбини и други....

61

Е и ?

преди 1 година

САЩ използваха ядрени оръжия и станаха световен лидер ...... Впрочем след ВСВ САЩ са заплашвали с ядрен удар 58 страни за да ги принудят да приемат наложената от тях политика и това е по данни на Пентагона .... Защо не и Русия да използва ядрено оръжие . САЩ да не би да са били наказани или осъдени ? Дори са най-добри приятелчета с Япония . Нищо чудно след една-две ядрени бомби над Одеса и Киев Русия и Украйна да се сприятелят по примера на САЩ и Япония ... Живеем в Абсурден свят и това е Факт.

60

ХИЧО

преди 1 година

Русия тръгна на война и психиатриите опустяха.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59Какво е това СВО, служил съм във ВВС и ми е любопитно чебурашке :)))

58

До 67

преди 1 година

Турция има ядрено оръжие! А Ердоган има ли червен бутон?

57

Анонимен

преди 1 година

Втората армия в Европа на практика е разбита (първа по своята боеспособност е армията на Турция). С всичките си складове, боеприпаси и кадрови потенциал. Днес Украйна вече воюва с натовски оръжия, с пари на НАТО и с ресурси на НАТО. Русия премина към втория етап на специалната операция: Русия мели ресурсите на НАТО. Нещо повече, Генералният щаб на руската армия е създал уникална и гениална схема на военна операция: натовците сами доставят своите оръжия, човешки и материални ресурси за утилизация на определено от Русия място - в Донбас.

56

Анонимен

преди 1 година

Според мои турски приятели, още в началото на войната Ердоган е предупредил Путин, че Турция ще остане неутрална, освен в следните два случая: 1) Използване на ядрено оръжие, и 2) Нападение срещу България! Не знам дали Ердоган много обича България, но просто така се застрашава самата Турция... А Турция също има ядрено оръжие, така че Путин трябва да е луд, за да направи което и да било от двете