62

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма нужда да победи..., а само да прогони вaтниците от територията на Донбас и Крим. Нищо повече не е нужно да прави...

61

Анонимен

преди 1 година

68 напротив, напълно законни са, по устава на ООН за самоопределението. Така си "признал" Косово.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен70 А за подкрепящи воеенопрестъпниците? Като тебе?

59

Анонимен

преди 1 година

64 Не знам защо днес бг цензурира...А искаш ли да се запознаеш с наказателния кодекс? Там пише до 4години затвор и 10 хил лв глоба за такива като теб.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия и Турция са бил в състояние на война общо 69 години така че не бързайте с оптимизма

57

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Отмяната на референдумите няма нищо общо с "контра онфанзивата" на ВСУ. Просто се изчаква и ще се действа в зависимост от сакатлъка който Запада е планирал да проведе на 20 - 23 сехтември. Нещо от типа 9/11/01, но този път 9/20/22. Който разбрал - разбрал !

56

Анонимен

преди 1 година

Новини? От опозицията? Не ставай смешен.

55

Анонимен

преди 1 година

кофти новини за вaтниците, ***, рашистите. Както искате ги наричайте. Не знам защо днес бг цензурира тези наречия!

54

Анонимен

преди 1 година

Страйки ти разпарчатосваш от дивана и ядеш бановете в дира и по другите сайтове. Плащат ти 2 долара и църкаш. Русия си взе Крим и ДНР и ЛНР от запад и курилите от изток.

53

Анонимен

преди 1 година

До Striker Хващам се на бас, че на Джуджана няма да знаят къде й е лобното място. Ще има маУзолей, но в него няма да има нищо. :))))

52

до 48

преди 1 година

Украина не е въоръжена с модерно оръжие. Американците и дадоха половин батарея хаймарси по технология от 80-те години. И попиляха руските ръждясали железа.Ако украинците получат съвременно американско оръжие - моска ще стане предградие на Киев за седмица.

51

Анонимен

преди 1 година

До 42унищожи всяко голямо заводче ,електроцентрала, и пристанища))))))))С крилати ракети и бомбандировачи на 15 км от земята всеки може.А на терен с танковете и пехотата пълна катастрофа за руската армия.Явно за теб убитите над 40 хил. и още толкова осакатени руски солдати нямат никакво значение.

50

Анонимен

преди 1 година

Референдуми ще има, но и без реферерендуми територията си е руска. Запада тотално се сгромоляса, даже оръжия вече няма, а уж щеше зелени проекти да прави. Сега е интересно кой ще накара да работи в мините за въглища, мигрантите ли?

49

Анонимен

преди 1 година

До Василев "а Русия в тази война направи ефективна по образец военна операция" Джамджийте много ги разбират военните операции. :)))

48

Кличко

преди 1 година

До 34. Хи-хи-хи. И Изюм е "руски", и Купянск "руски", Балаклия "също", Сватово "също" скоро и Лисичанск, Луганск и Донецк. Бяха, хи-хи-хи.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "за да си помисли, че Русия няма ресурс , потенциал и капацитет да смаже една армия като украинската" Къв "ресурс" бе? :)))) Трябват модерни оръжия и обучена армия. Просия тия две неща има ли ги?

46

Стоянчо

преди 1 година

Чуйте това! Без газ или без вас? Без вас. Без светлина или без вас? Без вас. Без вода или без вас? Без вас. Без храна или без вас? Без вас.Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни колкото вашето приятелство и братство. Историята ще постави всичко по местата си. И ние ще бъдем с газ, светлина, вода и храна..... и без вас".Познайте горното дали го е казал българин. Или украинец.

45

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има рефендуми за независимост на петербург и Москва . А преди това джуджан ще се вози на новото виенско колело и ще падне от високо понеже ще е забравил да си сложи предпазен колан :)

44

Решението

преди 1 година

Да се организират МАЗНИ БОРБИ и Путин и Зеленски да се сборят.Който победи печели коча!

43

Анонимен

преди 1 година

Те рашките избомбиха украинците,срутиха им жилищата,оставиха ги гладни,жадни,върнаха ги 100 г назад икономически. Отделно нали се сещате какъв стрес е да живеете във война и да се молиш всеки ден някоя ракета да не падне върху теб и близките ти. И сега някакви тръгнали да ни обясняват как хубаво ще си живеят заедно оттук нататък и как украинците нямат търпение да гласуват на референдум да се присъединят към путинова Русия. В кой свят живеете бе хора.