39

Анонимен

преди 1 година

Мачкай руските убийци и фашисти. Смърт за тези окупатори и последователите им

38

Путин

преди 1 година

Ах каква срамежлива увереност..... Като девица през нощта..... Клетката Украйна

37

Анонимен

преди 1 година

Тука изглежда, че пишат същите военни експерти, който прогнозираха първо, че Украйна ще падне за седмица, после че Киев няма как да не падне и сега пак продължават с неверните си прогнози и с някакви новини от тв. Останкино и Руски мир. Истината обаче е, че няма вариант Русия да задържи териториите за винаги, камо ли да спечели войната. Както казах на 4-тия ден от войната, Русия ще загуби.

36

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕ ОБЛЪЧВАИТЕ С ТЕЯ ГЛУПОСТИ НЕЩАСТНИ ГОВЕДЦА.УКРАИНСКИТЕ ВОИСКИ ЯДЪТ ДЪРВОТО НАВСЯКЪДЕ.

35

Още,още,още

преди 1 година

укропитешка пропаганда,не спирайте 24/7, рекламирайте зельоньй нарк*о*ман,вече малко балъци останаха да вярват на п0миите ви!Даже най-ревностните солидарни и съпричастни немски събратя на укрите вече махнаха синьо жълтите парцали от профилните си снимки и подминават театралните урко изпълнения и видео монтажи

34

УКРАЙНА ГУБИ...

преди 1 година

За съжаление фактите са, че болниците в Николаев и Одеса на препълнени с ранени от контраатаката на ВСУ. Всички лекари, вкл. и педиатри са на смяна. В Одеса е обявено повсеместно кръводаряване. Има информация, че раненени вече се извозват и към Румъния. И ако това на някой му харесва, нека продължава да пише пропагандни статии и коментари.

33

Натовеца

преди 1 година

3 хиляди украинци платиха цената на този "символ на увереност" ........Еврейчето накрая ще си забегне във вилата за 30 милиона в Маями и сметката си в която има над 700 милиона ,както показа Панама пейпър теча,така че ще има и за бело ....предател и американска глобалистка марионетка !Грозен цирк е това в Украйна !

32

?

преди 1 година

И всичко това с 1/10 от армията си и малко загубена техника от страна на Русия. Владимирович даде ценен урок в тази специална операция продължила над половин година.

31

Анонимен

преди 1 година

Украинците отново устроиха кланица на войниците си. Това какъв символ е?!Човшкият живот за управляващата шайка няма стойност. Арестович си го каза. Имаме още един милион няма проблеми! Скотобойната работи в пълне ход! Кървав бизнес!!

30

Анонимен

преди 1 година

в посока Херсон-Николаев няма широкомащабно настъпление на ВСУ. Това мащабно настъпление се организира и обявява от големите украински пропагандисти Арестович и Подоляк вече 2 м. подред. При настъпление се провежда мощна артилерийска подготовка. Тук мощна информационна подготовка започна още от сутринта, когато се появи видео на уж руски войник, намазан с кетчуп, който крещеше, че първата линия на отбраната е пробита.

29

Скрий са недъг

преди 1 година

До КАТАСТРОФА! - АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ, чак и ми анализира русороба недъгав. Скрий са някъде, точно обратното се случва. В Херсон има локални битки вече, а селцата падат едно след друго. Къде ги четете тия фантазии все ми е много интересно. Това е същото като руснаците изкочиха с инфото, че унищожили 40 хаймарса, ама то Украйна имат само 20 .... болна работа и доста глупава

28

Анонимен

преди 1 година

Днес редакторът на "Гардиън" написал опус за неизпълнимите стремежи на бендеро-нацистка Укропия, а American Thinker с прискърбие съобщава, че в Пиндостан са налични всички признаци на банановата република. Ако искате вярвайте, ако искате не, но тази констатация аз я направих точно преди 2 години - в разгара на ковид кризата.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе то и лудия е уверен, че не е луд ама аре де държат го в лудницата.

26

Бай Дрън

преди 1 година

И тоя Хаймърси...та само България има над 200установки за залпов огън.Какво ще направите с 16хаймърса, дето една част са извън строя? Не разбрахте ли, че това е реклама от страна на САЩ, за да си продават бoуoклуците. И Тайван се вързаха. Това е цялата работа. Ще вземат парите на още някоя обрулена държавица и ще сменят темата.

25

Анонимен

преди 1 година

Това "контранастъпление" беше тотална тъпотия. Украинците понесоха огромни загуби в техника и жива сила, без никакъв резултат. Не само, че не се увеличи мотивацивта на воиниците от този разгром, а точно наобратно. Озлобиха се срещу командеането и се обезвериха. То кой не би, при тази чутовна глупост. Хиляди животи на халост.

24

ДО 30

преди 1 година

До Анонимен ЗО АКО БЕШЕ ВОЙНА СЕГА РУСНАЦИТЕ ЩЯХА ДА ВЛАДЕЯТ И ЛИСАБОН

23

Анонимен

преди 1 година

Един ред не написахте за огромния провал на украинската контраофанзива. Вместо това ни занимавате с мъглявите размишления на британската жълта преса.

22

Анонимен

преди 1 година

Търговията между 2те държави не е спяла, Русия праща нефт и газ, а Украйна си ги плаща. Що ли не ми изглежда тая война толкова свирепа колкото медиите я описват

21

Анонимен

преди 1 година

И бай Дрън е уверен, че памперс не му трябва.

20

КАТАСТРОФА!

преди 1 година

Коато се говори за контграатаката на ВСУ към Херсон може да се каже само една дума: КАТАСТРОФА. Украинската армия напада в 5 направления към Херсон. Четори от тях са пълен провал, който струва живота на хиляди войници и неизвестен брой тежки военни машини в голото поле на Херсон. В петото направление предземат 2 села, от където в момента не могат да се измъкнат обратно. Загубите на ВСУ са такива, че това може да окаже ПОВРАТНА ТОЧКА във войната. Остава да направят опит на северния фронт- Харков.