29

Анонимен

преди 1 година

още един с дело за 500 хиляди лева и който при работеща съдебна система щеше да е в затвора, според кицата

28

Анонимен

преди 1 година

Ти ако бъркаше под пили нямаше да си дам като куче.

27

Коко

преди 1 година

Слави ти си си дал Д-то под наем и кой ли не ти бърка там и си взел да четеш морал. Изшмъркал си тонове кока, натакова половината си балет (също колегиални отношение). Ти ли ще четеш морал, бе >>> Айде нема нужда.

26

Анонимен

преди 1 година

Не си го представяме, защото отдавна си импотентен, дръвник мpъсен! И така ти се пада! А това кой къде бъркал няма нищо общо с държавното управление, и с нищо не оправдава че върнахте ГЕРБ и ДПС на власт!

25

ПроСоТо

преди 1 година

нема майтап...Ептян е изкукал тоя кукувец..Но си прави реклама,чалгаря!..-Утре може да иде да са изака пред НС и въпреки,че това ще бъде нещо отвратително,ЗА НЕГО и заплиткоумнитему "фенове", ще бъде "нещо велико"....ПОБЪРКАНО ОБЩЕСТВО СМЕ!!!!..Или по-точно:-Успяха да ни побъркат..Включително и ей такива трупове като тоя..

24

Анонимен

преди 1 година

Ти можеш да бъркаш единствено под полата на Тошко.

23

Тоя ма уби

преди 1 година

АХАХАХАХАХАХАХ Слави прави най-качествените си смешки след като се пенсионира от комедийното си шоу!

22

Гражданин

преди 1 година

Славчо- тази кукла на конци, клоун в политиката и бездарник в изкуството пак ли се обажда? Написаха му вече новия сценарий за предизборните му речи и той си ги казва? Рапорт даден-рапорт приет, недоразумение в политиката.

21

ДА ВИДИШ ДОБРЕ ЛИ Е

преди 1 година

ТИ, НЕЗНАМ, АМА АКО БЕШЕ БОЙКО БОРИСОВ - ДЕНОНОЩНО МЕСЕЦИ И ГОДИНИ НАРЕД ЩЯХА ДА ПОВТАРЯТ - КАКТО ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ИЛИ ЗА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА, КОИТО НИКОГА НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ И ТЕЗИ КОИТО УЖ СА СНИМАЛИ НЕ ЗАСТАВАТ С ИМЕНАТА СИ? ВИЖ КИКИ Е ДОКУМЕНТИРАН НА ЖИВО КАК БЪРКА В ЗААДНИКА НА ЛЕНА? И НИЩО?

20

Анонимен

преди 1 година

Киро мошеникО си спретна полова ваканция като се карантинира заедно с Лена от коронавирус. И в същото време арестуваха Борисов без доказателства,само по думи на лъжецо. Колко нагъл трябва да си за да за бъркаш подобна п.мия?

19

ЗАЩО ЩЕ БЪРКАШ СЛАВИ

преди 1 година

ЗАЩО ЩЕ БЪРКАШ СЛАВИ? МОЖЕШ ЛИ НЕЩО НАПРАВИ? САМО ...... ТИ БЪРБОРИ, И СЪС НЕГО ........

18

Анонимен

преди 1 година

Може затова да се развалила коалицията. Уж са в коалиция, а само от ПП имат право да бъркат под полата. Трябваше да вкарат някакъв ред, на квотен принцип.

17

?!?

преди 1 година

Да пита Борисов за двойният стандат. И тенденциозното отразяване . Даже и в момента. Та Слави виж Тошко как уволняваше и обиждаше журналисти. Та те питам ти у бункеро ли живееш и само , като тв засегне лично подскачаш? Щот ако е така си лика прилика с Петков. Тоя управлява България като самодържец , ама калпав.

16

д

преди 1 година

отвратителен тип, като комунистите които го родиха и той е същото мръсно куче. илия павлов и братятя дето ги застреляха трябваше да му пръснат пъпеша навремето

15

Славуца

преди 1 година

Абе ти отдавна май не бъркаш под поли, ама айде.......понеже ако бъркаше, щеше поне едно дете да си сътворил!

14

Анонимен

преди 1 година

Как ще се унижаваш с Лена, Слави! Не падай толкова ниско, даже не си го помисляй. След готините гладко епилирани балеринки, да ти мине през ума Лена???

13

А отборът

преди 1 година

13 690 лв беше заплатата на Лена Бориславова като говорител на Кирил Петков. Това е над осем пъти над средната заплата на един обикновен българин!

12

...

преди 1 година

че то ми е трудно да си представя ,че си способен да станеш от диванчето.

11

Анонимен

преди 1 година

Ти мумия и не можеш да бъркаш никъде.

10

Пришълеца

преди 1 година

Трябва да си готин тип ида не си мъртво месо:))) няма начин:)))