209

Симу от Смочево

преди 2 години

Ето такива ще бъдат бъдещите политици на Света! Това е желанието на Задкулисието, Шваб и сие, които управляват в момента Брюксел и Америка!!!

208

Анонимен

преди 2 години

Аз, ако вали пороен дъжд, дори и на магистрала намалявам и почвам да карам максимум със 100-110, както правят всъщност и мнозинството шофьори. Два пъти попадах на аквапланинг в такова време и си изкарах акъла. Добре, че карах бавно и не стана поразия. Законите на физиката обаче са неотменими и все някога за тази/този ще стане белята, ако не се вразуми.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 228 Ако си без намордник обаче е голям проблем.

206

Анонимен

преди 2 години

Е,такива са ни законите и сме по-толератни.Затова този не е зад решетките.Обаче да си знае да спре,защото застрашава другите.

205

Анонимен

преди 2 години

Тоя едеот в една нормална държава щеше да е зад решетки вече! Толерастка държава и това си е...

204

Анонимен

преди 2 години

Стига тиражирахте вкупом тази простотия! Ако беше паднал със 100 км/ч този трaвестит, то щеше да изглежда все едно е минал през ренде, а парчета месо и кожа щяха да са по пътя. Аз падах с мотор преди години с 20 км/ч и бях сериозно ожулен, вие ми разправячте, че онова било паднало със 100 и нищо му няма. Айде-айде...

203

Анонимен

преди 2 години

А представяте ли си какво й е било на колата, която е изпреварвала, изведнъж някакъв човек се въргаля пред теб, на мокро време и ти нямаш никакво време да реагираш и се чудиш да спреш ли, сигнал ли да подаваш, какво да направиш, за да не мине някой през нея докато тя си се въргаля? Карала в средната лента на околовръстното. Напълно ненормална.

202

Анонимен

преди 2 години

До 207:Защо имам чувството,че някой ви плаща да говорите против България?Вие не сте ли българи?Не е анархия.Не виждаш ли,че когато не работят законите си има Господ?Такива като теб сигурно си мечтаят да е анархия,но няма да стане.Това,че някакво заблудено човешко създание е прегрешило нищо не означава.Всеки рано или късно си търпи последствията ако не се държи добре и застрашава себе си и околните.Бъдете добри,правете добро ,уважавайте се и се обичайте.Нищо й няма на България.Добре си е.

201

Ковидарчо

преди 2 години

А беше ли с маска и два бустера и пцр тест, преди да се качи на превозното средство..? Ако ли не, са бъде санкционирано веднагЪ!!!Иначе шъ къртим пейки и купуваме чували....

200

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Илон Мъск,да я вземе с кораба си с...първите заселници на Марс. Такова смело момиче едва ли ще намери друго в цялата Слънчева система.

199

В Група

преди 2 години

Така, аре некой да обърне внимание на малкия травестунгел и обясни, че може да пострадат и други хора, такива, които не търсят популярност с изцепки и ориентация.

198

Анонимен

преди 2 години

АКо стане нещо дежурните полицай да носят отговорност.

197

Седефчо Секишеф

преди 2 години

Не му/но остава много живот на това същество...! Господ да я пази

196

Анонимен

преди 2 години

И какво тази ще продължи да кара като гламаваа и да застрашава другите?

195

Анонимен

преди 2 години

А ако имаше някой автомобил зад нея/него и я/го беше блъснал и убил, тогава кой щеше да е виновен? Шофьорът на автомобила сигурно. Тази/този трябва да я/го осъдят на обществено полезен труд и всеки път като се качва на магистрали или околовръстно да се вдига броя на часовете. До 2 месеца като я хванат 10 пъти с тротинетката ей там 2 години да чисти улиците, докато не й/му дойде акъла. Има една приказка - Мъдреците се учат от грешките на другите, умните от собствените си, а глу_паците не се учат!

194

Наско

преди 2 години

Напротив !!!Не му забранявайте на това ТО да се шмуга с тротинетката със 100км/ч , защото само еволюцията може да ни оттърве от ТО , Бг държавата и законите, не могат

193

ааа

преди 2 години

Ако не му дойде сега акъла на това момиче/момче не знам. Да караш тротинетка със 100км/ч е безумие и рано или късно ще завърши фатално. Наистина дали си струва малко слава в инстаграм при риск да се пребиеш.

192

Експертин

преди 2 години

Сега остана и да каже, че пътната настилка е хлъзгава, когато вали и за това е виновна държавата... Аре стига внимание на това полуграмотно същество с умствен капацитет на амеба. Това нещо на тротинетка е най-пректасното описани на държавата. Неспазване на закони, незачитане на реда и правилата, даване на гласност на хора, който интелектуално могат да бъдат перфектно описани чрез тази особа... И всички реват, че я няма държавата. Държавата - това сте вие, населението

191

Случаен минувач

преди 2 години

Аз мисля, че МВР трябва да я намери и да й конфискуват "тротинетката". Тя не е тротинетка, а цял мотоциклет! Трябва да й я вземат! За нейно добро е, ако иска да е жива!

190

zzz

преди 2 години

До АнонименБая са го "закалявали" явно.