398

Обикновен нацизъм

преди 2 години

Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михаил Подоляк е отрекъл Украйна да има нещо общо със случая. Нещо като "гузен негонен бяга".

397

Анонимен

преди 2 години

Това трябва да се случи на всеки, който подкрепя агресора Русия в тази война срещу Украйна . Включително и на български русофили... За да осъзнаят, какво означава да загубиш дете или роднина...

396

Британска

преди 2 години

Работа

395

Анонимен

преди 2 години

423:гледай фентъзито и си вярвай. В реалния живот си ско *** няк. Деца имаш ли? А ще имаш ли?

394

Започна се

преди 2 години

Първо от обкръжението, а после по затворена спирала към центъра на вземане на решения за съдбините на света. Путин е коленичил в мазето на Кремъл и се моли на всички богове да му се размине.

393

Анонимен

преди 2 години

Само индивид с тежки душевни отклонения би харесвал режим, който затваря за 10 години хора, които само са изразили несъгласие с нещо от неговата политика. И чиито войници нахлуват в съседни държави, за да крадат перални и тоалетни чинии.

392

Евразия

преди 2 години

Новия лозунг в руското ханство Путиностан : Всеки руснак бомба против западния свят, всеки руснак жива факла в борбата срещу западната цивилизация.

391

Анонимен

преди 2 години

Путин е само оръжие в ръцете на Съдбата, а евроатлантическата цивилизация залязва. Отгледахме пара зити, никой не ни е крив.

390

Анонимен

преди 2 години

Путлерофилите са набили по цяла Европа, САЩ, Канада, и ни разправят колко е красиво в Мордор и как Западът щял да умре. Един не се прежали да отиде за постоянно в Роzzия, Беларус, Казахстан, Туркменистан.

389

Анонимен

преди 2 години

Всичко започна с желанието на САЩ да превърне Крим в своя военна база. Има причини, които водят до последствия и украинските мъже са с кас трационен комплекс на тема Русия част от българите също.

388

Офф

преди 2 години

КОЙТО СМЯТА, ЧЕ НЯМА КАРМА КОЯТО САМ СИ Е ИЗРАБОТИЛ - МНООООООГО СЕ ЛЪЖЕ!!! Явно Путин хал хабир си няма от Истинския Свят!

387

Хайдее

преди 2 години

Руснаците почнаха да се избиват помежду си за подялба на властта !

386

what the f*ck

преди 2 години

Абе, какво ни интересува, какво се случва в рашистанския нyжник?

385

Анонимен

преди 2 години

Украинците са предатели на родовата си памет и всичко са си заслужили. Полакомиха се да са част от господарите на света-прислугата им, пушечното месо за Господаря и кой им е виновен?! Някой ще дигне Украйна като черга и ще я закачи за Северна Америка, може би?!

384

До 411

преди 2 години

А ти къде живееш? Сигурно в Азия?

383

Анонимен

преди 2 години

Руската цивилизация е пар азитираща и НЯМА БЪДЕЩЕ !

382

3 секундни фалшиви

преди 2 години

новини Нищо ново. Едно и също путлерче припява едни и същи еднотипни коментари през 2 минути. Целта е ясна- с плитки, лесни за асимилиране тези да се внушават кремлинските опорки. Те адептите на кремлински опорки не биха и разбрали от нещо по-сложно.

381

До 405

преди 2 години

Аз пък мисля, че руската " цивилизация" е паразитираща. Ти що не живееш там?

380

Анонимен

преди 2 години

Ще измре само Европа, това ще има положителен екологичен и морален ефект за останалата част от света. Европа от сателит изглежда като полуостров закачен за Азия. Загубата няма да е фатална за човечеството, напротив.

379

Оф

преди 2 години

Ами колко справедлива е тази война? За украинците е Отечествена. За руснаците - Завоевателна! Бог има и Гледа! Всичко се връща. Бог забавя, за да даде въдможност да си осъзнаеш Грешката. Но Не Забравя! Кармата работи БЕЗОТКАЗНО!!!