159

Анонимен

преди 2 години

Моето виждане е следното: .// Русия си изпълни задачата за двете нови републики, даже и взеха повече територия благодарение на простащината на укр. правителство което продължава да вярва на деменцията и да му джвака памперса. И не си мислете ,че Путин е ***. Нямат за цел да вземат цялата Украйна. Могат да го направят за една седмица. Не е е те поддържат жарта на конфликта и тормозят цяла Европа и половината свят барабар със САЩ, които не са с тях и ги изтощават икономически. Бавна смърт.

158

Анонимен

преди 2 години

Работете за Путин! Руските народи ще докажат подкрепата си от 82 процента за Путин чрез работа за него.

157

Небивало

преди 2 години

Коя армия може да води офанзивни операции при числено превъзходство на врага най-малко 1 към 5? Руската армия май още е номер едно !

156

Истината

преди 2 години

Заради санкциите цената на газ в България се увеличи от 27 лева ппез януари за мегават до 300 лева през август ! Но вие сте готови да плащате заради Украйна и да гладувате?? мр ъсни ***!

155

ТЕЦ СФ

преди 2 години

Да питам шопете, кой ще ви спасява ТЕЦ-а? От провинцията ли пак ще ви спасяваме, с една трета на вашите заплати? Софиянци сте най-големите мрънкачи, най-големите либерасти и подръжници на ПП и ДБ. Ще дишате 10 дена мазут през декември и после ще почнат да ви падат ел бушоните. Свещи купувайте и турски керемиди муахахаха

154

Анонимен

преди 2 години

Момчета, Горбачов и Елцин отдавна ги няма.

153

Докога

преди 2 години

Докога ние българите ще плащаме за войната в Украйна??

152

Небивало

преди 2 години

коя страна може да води война със 30-те имаще са за най-развити и икономиката и да расте и даже да побеждава? Раша явно никога няма да бъде побдена!

151

Баце

преди 2 години

Не плащаш ти цената, не се изкарвай зорлем жертва, тъпите държавни институции затлачени 12 години от ГЕРБ те докараха до тоя хал - настана криза и вместо държавата да се задейства се оказа че всичко е прогнило и окрадено - кой би помислил че в това столетие ще настане криза която да им лъсне далаверите

150

Анонимен

преди 2 години

Украйна печели а Русия губи, Русия е фалирала, но Фич са *** русофили и не могат да го разберат това нещо.

149

Анонимен

преди 2 години

Нова не е наша война а на САЩ и Русия. Русия си плаща, а ние в Европа плащаме за САЩ. Защо??

148

:) басе вица!

преди 2 години

"позовавайки се на доклади на украинското разузнаване."

147

Ужас

преди 2 години

Ужас. Путин е нацист! Целият съм в ужасение! Ужас!

146

Анонимен

преди 2 години

Тарантино прави филм за войната в Украйна. На последната сцена изрязват "Z" на челото на Зеленски!

145

Анонимен

преди 2 години

Тарантино прави филм за войната в Украйна. На последната сцена изрязват "Z" на челото на Путин.

144

Анонимен

преди 2 години

До Нещата са прости "Русия е взела решение, че такава държава като Украйна повече не може да съществува на границата в този и вид" Това е чист нацизъм.

143

Истината боли

преди 2 години

Украйна фалира ( намалиха криситния и рейтинг на фалит)! Русия е завзела 126,000 км2 от Украйна ( за сравнение България е 110,000 км2) Аре цъкай минус, фактите са факти!

142

Анонимен

преди 2 години

До Истината боли МаЦква пашла на ..й, 14 самальота плюс цяло военно летище, "ульетели", руската армия е демилитаризирана от 43 хиляди от личния й състав, хиляди танкове и бронетехника, стотици самальоти и хеликоптери, гречката в Просия вече е 6 лева, а доматите 11 (като равностойност), а Джуджа изтрепва масово олигарсите и генералите около себе си, защото "операцията върви по план". Истината боли. :))))

141

Нбзбдн

преди 2 години

Газа не е увеличен заради санкциите, а заради войната водена от Путин. Дори и да не бяха санкциите газа отново щеше да е на същата цена. Иначе Русия с какво ще финансира специалната си операция??? Хора мислете преди да говорите, ако можете де !

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151, цената беше 250 лева още преди войната. Цяла година Русия експлоатира монополното си положение и вдигна цените 10 пъти още преди войната. Декември месец беше ясно какво ще последва, но не ни се искаше да повярваме, че руснаците са толковаПрости.