158

Анонимен

преди 2 години

В Харьковской области начал работу первый российский оператор мобильной связи "МирТелеком". Офисы уже открыты в Волчанске, Купянске, Купянск-Узловой и в поселке городского типа Ковшаровка.

157

Анонимен

преди 2 години

До зАз "Да сравним процента на доверие с това на Киро Т., Рако Ф.ърчилото, Винету, "Мадам" Нинова..." Сравнявай като хората: да сравним доверието към Путин с това към Ким, Си, Мадуро и Аятолаха.:))))

156

Анонимен

преди 2 години

До Нуди Гъзи Пропусна, големия парад беше на 9ти май на Розовия площад. Следващия - чак догодина, по същото време на същото място.

155

зАз

преди 2 години

Да сравним процента на доверие с това на Киро Т., Рако Ф.ърчилото, Винету, "Мадам" Нинова...

154

Анонимен

преди 2 години

едва ли:) одобряват го на хартия, щото да не им се случи нещо лошо. мръсен комунизъм, по-дъртите знаят добре как е. второ - никой не нормален човек не подкрепя война и убийства, няма как майки и бащи да подкрепят това, че синовете им са разчленени/мъртви в името на Мадар Раша. А може просто да са си простовати. При сталин умират 40 милиона руснаци от глад и болести, освен че трябва да мразят управлението си, не трябва да го подкрепят със сигурност, ама всеки си гледа паничката, кво да правят хор

153

газета правда

преди 2 години

Ааааа,81% беше вчерашния рейтинг на Путин днес вече е нараснал с още 5% утре ще е още нагоре и не се знае до кога и колко ще порасне рейтинга на Путин за сметка на ръста му.

152

Нуди Гъзи

преди 2 години

Здравейте еврогъзета. Предлагам да се съберем bg нудисти и да проведем протестен нуди марш пред унгарското посолство под мотото "Голи гъзета против Орбан. Купуваш руска газ, подкрепяш убийството на невинни украински дечица от кървавият диктатор Путин". Ще раздадат постери и плакати на скъпо напечатена хартия и всичко точно агитационни материали, може и да си полеем гъзетата с по една кутия червена боя за повече драматизъм. Хайде всички, хайде всички на нуди протест срещу диктатора Орбан

151

Уникално

преди 2 години

Одобрявате ли другаря Путин? 81 Да, 19% Не разбирам от политика, 0% Не. :)

150

Таня

преди 2 години

Е, то и на избори постоянно има градчета с по 117% гласували за ниското мъжле.

149

Анонимен

преди 2 години

МВФ призова правителствата в Европа: Нека хората да понесат тежестта от по-високите цени! Така ще се стимулира енергоспестяването, твърдят от базирания във Вашингтон Международен валутен фонд, а Германия одобри официално временна такса за всички потребители на природен газ.

148

До руснаците ще

преди 2 години

бъдат! Ама то е,, ще"от 1917

147

Морален чистак

преди 2 години

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на невинни украински дечица и изнасилването на невинни украински девойчици(с бутилка) от путинските окупатори. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко" Защо "ще" те сега не са ли? :))) Как така? :))))

145

Анонимен

преди 2 години

Дугин: Русия надхвърли националната държава и вече е отворена имперска федерация

144

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямат какво да ядат, гладуват и студуват в Сибир при минуд 20 градуса, а Путин храчи пари за бомби да убива невинни украински дечица.

143

До зспадняк, руснаци

преди 2 години

те да страдат! Ама те не могат! Нямат такиви рецептори.... както и други....

142

Анонимен

преди 2 години

Много е rадно да убиваш с бомби невинни украински дечица и да изнасилваш чесни невинни украински девойки. Путин е rаден, и руския народ който го подкрепя е rаден защото над 80% подкрепят избиването на невинни украински дечица и изнасилването на невинни украински девойки. Руснаците са rаден народ. Неслучайно носителят на Нобелова награда за Мир Лех Валенса заяви, че руския народ трябва да бъде прочистен и трябва да съкратим населението на Русия до не повече от 50 милиона

141

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко, а българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

140

Анонимен

преди 2 години

До Путин "Отдавна иска да се оттегли, но народа си го иска, не дава..." Сега разбирам, че "народа" организира масови преследвания на политически опоненти на Путин. Той Путин не иска, ама народа ......

139

Пълни измислици

преди 2 години

Зеленият пред Москва.