17

Толкова е просто

преди 1 година

не разбирам какво увъртат толкова, то е ясно, че ще идем при руснаците сега, защото нямаме алтернатива. Но паралелно трябва да се работи с всички сили да се появи алтернатива.

16

Анонимен

преди 1 година

Руската газ върви с руска власт. Те и Украйна искаше само руска газ без руска власт. Но не може така.

15

Анонимен

преди 1 година

"От друга страна, получаваме азербайджански газ - 30%, по договор и другите 70% - от спот пазара, където е много по-скъп. Тоест ние в момента от Азербайджан получаваме горе-долу същото съотношение, както от "Газпром" - 30% петролни деривати и 70% спот цена. В момента от Азербайджан получаваме горе-долу на цена, както бихме получавали от "Газпром". За съжаление обаче от посредниците, от които получаваме руска газ, получаваме с надценка от спот пазара - тоест много по-скъп"

14

Анонимен

преди 1 година

само чакайте да дойдат корабите с 4 пъти по евтиния газ от сащ

13

АнонимеН

преди 1 година

НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА МОЖЕШЕ ДА СКЛЮЧИ ДОГОВОР ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ КОГАТО БЕШЕ МЕСЕЦИ ПОД 100 ЕВРО ЦЕНА А СЕГА Е НАД 200 ЕВРО ЦЕНА!!! ТЪЙ, ЧЕ ВИНАТА ЗА СКЪПИЯ ГАЗ НЕ Е САМО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО!

12

ДДРОнег

преди 1 година

Колко пъти ни плашат вече, то не бе СПИН, птичи грип, кравешки и прочие, не бе Ковид, маймунска шарка, сега газ и т.н. .... Казват, че шубето е голям страх и тия престъпници от служебния кабинет на това разчитат, пак да залитнем към *** нацисти - НЕ, НЕ и НЕ !!!

11

Аз

преди 1 година

Ако излезем от НАТО на следващия ден джуджака решава, че има много руснаци във Варна, които са много измъчвани от БГ властите и ни напада с няколко кораба ;-)

10

Сектор газа

преди 1 година

Ами да, то си беше много умно да направиш ,,Булгаргаз" поделение на ,,Газпром" и да си пълниш собствената сметка... Вместо да поразкопаеш тук-там и да извадиш газа, който си имаме. А сега ПП са ви криви, че кремълското диктаторче прави каквото му скимне, щом зависим само от него.

9

Анонимен

преди 1 година

Копейниците ще има да влачат ако подпишат със спонсорите на войната гаZпром!

8

Аз

преди 1 година

Павлов, толкова си т.ъп, че нямам думи !!! Как да използваме газ от този, който отива към Сърбия като ББ построи Турски поток за ръшаните единствено и само, за да преминава транзит и да може да си захрани с газ сателитите - Сърбия и Унгария?!? Какво общо има последното правителство?

7

моля?

преди 1 година

Стига сте паникьосвали населението и сте ни правили на луди! Има Азерски газ и 7 танкера с Американски! Стига гълъба и пРеZидента да не се услушват!!!!!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Газ има бол, седемте американски танкера с еленджи са на път за България, но посейдоните на Путин им пречат да мореплавателствуват.

5

Зевс

преди 1 година

В ЕС вече гасят лампите, буквално, каква зима ни чака не е трудно да се сети човек.

4

Анонимен

преди 1 година

Газът от Азербайджан - в пъти по-скъп, а не четири пъти по-евтин. На борсови цени.

3

Буци

преди 1 година

Очаква я студено, София!! На село сме си приготвили, дървата, пелетите, климатиците, всичко! А вие само политическа пропаганда и страх всявате!

2

Анонимен

преди 1 година

ква руска пропаганта пък те гони теб бе недоносник

1

Анонимен

преди 1 година

Сега преди изборите ще има масивно новинки от ГРОБ-ДПС сайтове за една тежка и студена зима с внушенията че ако ГРОБ-ДПС дойде на власт, ще оправи всичко. Нищо ново под слънцето. Така действа руската пропаганда.