130

Анонимен

преди 2 години

Може да плюете по рундьо, ама добре си изигра картите. Ристе и Кире го подкрепиха на изборите и той си спечели втория мандат . Сега може да го дава по независим, защото следващите 5 години ще се скъса от служебни правителства. Да не мислите, че октомври ще има стабилна коалиция. Крадливата коалиция ДБ, БКП и ПП ще имат сто депутата, а другите 20 откъде

129

Радослав

преди 2 години

И сега какво? Пак от данъците на нормалните работещи хора ще плащаме кражбите на герберите? Държавата ще плати задълженията на Топлофикация София, за да не се вдигнат шопите на бунт? Пак ще спасяваме некадърното герберски управление с данъците си, за да може Фандъка да си краде на воля! Шопи, хванете си кметицата и я питайте къде са парите които вие сте платили ползвайки Топлофикация, че сега ще искат втори път пак ние (част от вас и ние нормалните граждани) да платим!

128

Анонимен

преди 2 години

Руският резидент на Дондуков 2, вече действа за да угоди на господаря си в Кремъл...

127

Гиб Мелсън

преди 2 години

Чуя ли за американски кораби, които ни носят нещо и ставам много подострителен. Помня преди години в зората на демокрацията ни бяха обещали да ни подарят кораб с царевица. И я докараха развалена. Сега с този газ с кораби, които няма как да бъдат разтоварени същата история. Киро се издъни яко. В стремежа си да си начеше русофобската мания прецака народа и себе си и партията си. Така е всяка мания и фиксация се наказва.

126

Споко

преди 2 години

Споко, ще изстудуваме и ще изгладуваме зимата, и пролетта идват няколко топли месеца когато можем да гладуваме на топло до следващата зима.

125

Анонимен

преди 2 години

До 116преди 9 минути 13 0Фалираха Булгаргаз,нямат срам,това Пълен Позор сякаш дойдоха да фалират държавата умишлено)))))Булгаргаз от години е в дългове, заради рубладжийте които го управляват.Целта бе да фалира и изкупено от Газпром.

124

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е рафиниран лъжец от най висока гласа, който спешно трябва да бъде съден или затворен в психиатрия.Отдавна бях сигурен, че лъжеше и гледаше да се хареса на американците.Но сега много от заблудените които са гласували за ПП чуха дълго криената истина.Доволен съм, че съм го разбрал отдавна и не съм гласувал за тях, и същевременно съм гневен от кашата която забърка тоя.

123

Зозо

преди 2 години

Натресените от Рундю - Кирю и Асан, сигурно вече са в Дубай :)))))))))))))))))))))))))))))))) Пък тези, дето ги избраха, сега да охлаждат таратора!!! :))))))))))))))))))))) Няма да плачите ся - чегърт, чегърт..... На ви промяна, на!!!

122

в Белорусия

преди 2 години

В Белорусия купиват газта от Русия на 128$ за хил. кубика.

121

Анонимен

преди 2 години

Само ненормалнник би купил газ на теци цени, при условие че през август има планирани ежегодни ремонти в топлофикациите

120

Анонимен

преди 2 години

Миналата година ЕС е купувала руски газ по 300 евро, а тази като ги санкционира купуват на 2 хиляди. Истински умници са в Брюксел. Получават в пъти по-малко газ и плащат повече за него на Путин да има за войната

119

Анонимен

преди 2 години

Айде пак гласувайте за простите!!!!!!! Палячовци

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 - нещо , много бързо свърши царуването на кире . Ако е толкова добър, както казваш - тогава що така

117

До 147

преди 2 години

Не реви бе, аз плюя по *** и руснаците и пак ми трият коментарите. Просто журналята са яко простти и неадекватни.

116

2300 долара

преди 2 години

Лядото по време на жегата! А замата?

115

Юлия

преди 2 години

И сега какво стана?ПП-то,ДБ-то,ИТН -то са хронично болни от болестта -ЛЪЖА

114

Анонимен

преди 2 години

Газпром има интрес да продава по-малко но на по-високи цени.

113

пенсионер

преди 2 години

през 1968 г. бийтълсите записаха песента " назад към СССР " надали тези велики музиканти ще са си мислили колко актуална ще бъде днес!

112

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и Орбан единствени искаха руски петрол до 2024 година. Толкова за демократа ви, даже и вето щеше да налага, ако ни спрат руския петрол.

111

Анонимен

преди 2 години

Киро и Лена през цялото време са лъгали за танкери с газ на половин цена! Народа е измамен и окраден!