106

Абе

преди 1 година

До Степа Бандеровски Не е работа на Другарката Шекерова да коментира Миинистър Председателя на България! Да си коментира Путин и толкова! Иначе Киро на мен не ми харесва и аз мога да критикувам, защото съм български гражданин! Колкото и да отрича намеса във вътрешните работи на България, то такава има и не само на България.

105

Кирил Петков

преди 1 година

Пак ще бъде премиер !Захарова е грозен териер !

104

Българин

преди 1 година

ТУКА не е МОСКВА !ТУКА е БЪЛГАРИЯ !Мръсни русофили,долни твари !

103

Степа Бандеровски

преди 1 година

Яснен и точен коментар от госпожа Мария Захарова. Колкото и да я плюете, тя е над вашето ниво на гъ.олиз.ци америкосови. Тук само някакви *** плювални, виртуални роднини на престъпника Навални. Не знам освен периода на първото българско царство, дали има друг на суверенна и независима България, но поне ако не сме такива сега, то добре е да се държим заедно или поне учтиво с най-близките си роднини помагали ни през вековете, а не с някакви престъпни задокеански заличители и грабители на народи

102

Пенкилер

преди 1 година

С падането на ПП и Кирил, Америка изгуби своята марионетка за пряка намеса в политиката на България!

101

Тук един умствен

преди 1 година

***, писал, че БОЛШЕВИЗМЪТ тръгнал от Австрия, я да видим сега думата "болшевик" кой ще я намери в австрийският речник като австрийска ?

100

Анонимен

преди 1 година

Чети и мисли, #126. Той и първият руски император Петър I е немски и холандски възпитаник и колективният запад възлага на неговото издигане и управление големи надежди за подчиняването на богатата Русия, но остава с пръст в устата. Петър Велики се оказва един от най-патриотичните царе в руската история. По същия начин и Ленин е немски шпион, а болшевиките на практика спасяват през 1918-1921 г Русия от гибел.

99

Хмм

преди 1 година

Нещо дали е казала относно закриването на посолството. С нетърпение чакам датата...

98

истина

преди 1 година

"Спекулациите с "руската заплаха" за вътрешнополитически и други користни цели са сигурен признак за политическа агония", заяви Захарова

97

Анонимен

преди 1 година

До Тази проскубана - ти гледаш ли какво пишеш изобщо?

96

Анонимен

преди 1 година

Aбсолютно права е! И благодарим за разбирането, че народът е на различна позиция от инсталираната ни с фалшификации власт!

95

11

преди 1 година

До Реалист ---- Ама наистина си реалист - Кирчо щеше да ти докара и на бензиностанцията ракетите.

94

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа,че те у Харвард ги учат така да говорят,иначе си ни е добро момчето,типична новоизлюпена българска пръчка...ама те неговите господари го използваха вече и повече не им е нужен,та в следващото събрание но той ,ни неговата хомодружинка ще ги видим...

93

Анонимен

преди 1 година

Винаги с Русия.Вън американските ***.Два народа,една писменост,една вяра,една кръв,дълга история.Империя и малката сестричка това сме ние с Русия.Но англосаксонците не искат тази искрена обич и вкарват раздор със свои ***.Отношенията ни с Русия са вечни и неизтриваеми който и да дойде за кратко да упражнява власт у нас.Лошото е,че такива политици вредят на обикновенните чисто човешки взаймоотношения между двата народа.Петков доказа ,че сме бели роби на САЩ и Запада.

92

Писна ми

преди 1 година

Г-жо Захарова,занимавате се с бръщолевенето на един психично болен лъжец,който без никаво влияние успя за 6 месеца да ни докара до просешка тояга!

91

Анонимен

преди 1 година

Безусловно спекулациите с руската заплаха за вътрешнополитически и други користни цели са сигурен признак за политическата агония на Про100Кире и неговата партия. ГЕРБавите да не бързат да се радват, защото българският народ ще отреже и тях на изборите за пореден път.

90

Анонимен

преди 1 година

"българския народ, на когото искрено желаем просперитет и прагматично правителство, способно да действа, изхождайки от националните интереси, а не от стремежа да служи на отвъдокеанските "партньори"Кое не е така ?!

89

До 98

преди 1 година

Аз още оставам удивен как много хора слагат равенство между СССР и Русия без да си дават сметка, че болшевиките идват от Австрия спонсорирани от Германия и масоните.. Болшевиките унищожават всичко хубаво в Русия. Да не четеш е много лошо нещо защото се дъниш като кифладжия.

88

Анонимен

преди 1 година

До 117Не ни го спряха те, а нашите спряха да го плащат.

87

Щерю

преди 1 година

Иска Кирчето да я хване и нея за парапета...