71

Боби Марли

преди 1 година

Всички пияници да го духат. Ако конопа е дрога, то и алкохола и цигарите са дрога. Целият западен свят декриминализира употребата му, тукашното мвр лови "престъпници" които пушат трева. А типове като дрогирания който уби две момичета си карат без книжка 15 години, и то прикривани от мвр. Накрая Дамаджаната си изми ръцете с "престъпниците" които пушат трева. До края на година Германия ще легализира ганджата и ООН ще я премахне като наркотик. Тогава Дамаджанов требва да уволни половината мвр

70

Подло..вечно БКП

преди 1 година

Гражданката на САЩ член на БКП после БСП Елена Поптодорова заяви още Януари 2022 че мсюлман българите а Бойко и сие от БКП живеят в утопични лъжи и самозаблуди и не само че не се харесват но и тепърва ще ще изпокарват.........и всичките тея подли:червени

69

Анонимен

преди 1 година

Назначаваш Бойко Рашков - получаваш Васил Божков.

68

Анонимен

преди 1 година

Божков кога ще напуска резиденцията на Кадиров в Дубай? Чакат го застане редом до Рашков да борят корупцията))))

67

Ghost

преди 1 година

Истината е ,че при Борисов животът с пъти беше по-лесен. Какъв *** трябва да си за да вярваш на тази пробита коалиция Радев,ПП,ИТН,ДБ и БСП?

66

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура на Петков!

65

Анонимен

преди 1 година

Най-малкото трябва да изчакат да приключи проверката срещу Бойко Рашков в КПКОМПИ, за да може го предлагат за шеф. Иначе е просто смях - да предлагаш клиент на комисията за неин началник.

64

Анонимен

преди 1 година

Тежък е законът в ръцете на Бойко Рашков. Борисов е една лека фигура за руснаци, американци, сирийски бежанци, Пеевски и мястото му е в затвора, както и на останалите леки елементи от " прокуратурата"

63

Анонимен

преди 1 година

Държавата се управлява от Кремъл с Рашков, Радев и Петков пред камерите и Божков, Йончева, Прокопиев зад кадър.

62

Анонимен

преди 1 година

На теб може да ти стигат но явно хората си искат Боко... така че ще те управлява още дълго

61

Анонимен

преди 1 година

Кажете защо Боеко се снима от заичарника с убиеца на деца, рецидивист и наркоман Георги Семерджиев като се едно се снима с внучетата си? Всеки глас за герп означава 2 убити деца на пътя.

60

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха, смешен старец!!! И нагъл разбира се, да не забравяме

59

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ били дарили 120 000 лв!!! Това са пари на всички българи, партията ги била дарила! Да не би да са от личните спестявания на гербаджиите? Това постоянно изтъкване и навиране във вярата означава едно, че тези имат много грехове за изкупване.

58

Анонимен

преди 1 година

Значи според Бойко е подло ако някой те излови така ли? Да разбираме че си назначи Гешеф, за да няма такива подлости спрямо теб?

57

Вин

преди 1 година

#52 Не апартаменти, а имоти има 21 и досега, ако е бил закононарушител, защо не са го разследвали през 12 години управление на Тиквун и неговите прокурори - мазника Цаца и милиционерът Гешев?!

56

Борисов е прав

преди 1 година

Що се касае до обсесията на ПП за Рашков,изниква въпросът:този старец с многото имоти(според него подарени му от жена му нотариус,узаконила продажбата на 10 окръга)ли е единствен капацитет за КПКОНПИ?Няма млади харвардчета с афинитет към борбата срещу нея?Не разбира се.Тогава защо всяка втора дума на ПП е Рашков?Логиката-държи ги с компромати.Ако не е така,обяснете си как е. Както се прави на кротък пияница,нареждащ незаконни арести,така утре ще ги подгони тях,ако не се отчитат.

55

Анонимен

преди 1 година

Декриминализация на конопа. Тарашков да бори истинските престъпници, не куките да се занимават с пушачи н едно растение

54

Ghost

преди 1 година

До :) По добре с 'Тиква' с ток за 80 лв. , отколкото с 'Харвардски възпитаник' с ток за 1200лв. Уточнявам че говоря за промишления ток. И Радев,ПП,ИТН(ТРИФОНОВ),ДБ и БСП = НА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!

53

баба мара

преди 1 година

никога повече герб на власт 12 години стигат

52

Добра новина

преди 1 година

Само заради това "Бойко Борисов: ПП не знаят колко подъл е Рашков, накрая ще излови И ТЯХ" си заслужава да го назначат в антикорупционната структура. Определено мутрата го е страх от Рашков :)