174

???

преди 1 година

Дали Русия ще отговори адекватно на нареждането на САЩ България да изгони 70 руски дипломата като закрие посолствата си е държавите от ЕС и прекрати търговските взаимоотношения с ЕС?

173

Анонимен

преди 1 година

ША ПОЧНА ДА КОПВАМ РУСКИТЕ ПОСТОВЕ, ДА СЕ ВИДЯТ КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ! ЧЕ И НАГЛИ!

172

Re: анонимен до зАз

преди 1 година

Не прогнозирам, следя медиите и прогнозите на икономически специалисти в Европа и Щатите и внимавам с инвистициите. Що се касае до политическата конюнктура и политиците претендиращи да управляват... напиши в гугъл Сенатор Тиара Мак /Tiara Mack/ и я сравни с Байдън, и Камала Харис, Борис Джонсън, Шолц и и гимнастичката Анналена Бербок, Макрон, акушерката фон дер Лайен... ето това са хората с техния интелект, които в момента управляват света и последствията от дейноста им!

171

Анонимен

преди 1 година

""народите на Русия и България продължават да си възприемат с топлина и симпатия." - НЕДЕЙТЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА СИГУРНИ, С ТОЯ СПРЯН ГАЗ И 4ЛВ БЕНЗИНА, КАКТО МИ Е ПРИЧЕРНЯЛО, САМО ДА СРЕЩНА РУСНАК... ЩЕ МУ ПОКАЖА ЦЯЛАТА СИ БРАТСКА ОБИЧ... ЩЕ ОНБИЧАМ МААКЯ МУ...СКОРО ЩЕ ПОЧНЕМ ДА ВИ БИЕМ ПО УЛИЦИТЕ..." - защо са ти виновни руснаците? Защото не искат да са колония на САЩ и си гледат икономиката ли? Или защото спряха инвазията на САЩ, Саудитска Арабия, Турция и Израел в Сирия и Йемен ли?

170

Анонимен

преди 1 година

СССР еръководе от поляци,евреи,грузинци............Чърчил лично се убедил че в червения елит на Сталин няма руснаци и след това написал "1984".със Ми-6 ...........Михаил Булгаков пък пише:"В МОСКВА масово псу ват на майка всички комунисти чакат да загубят власта"

169

Бай Дачо

преди 1 година

Разплаках се, като го четох това...Даже ми потекоха суполи.

168

Анонимен

преди 1 година

ВЗИМАЙТЕ СИ ГАЗА, БЕНЗИНА, АТОМА, МИТРОФАНОВА И ЧУПКА ОТТУК! 200 Г. ДА НЕ СЕ МЯРКАТЕ, БЕЛКИМ СЕ ЗАКРЕПИМ МАЛКО!

167

Анонимен

преди 1 година

Всички, освен 200 безработни заблудени, искат посолството да работи. Тези 200 чакат визи за САЩ. Да взимат помощи.

166

Анонимен

преди 1 година

КАжи един завод, който американците да са дошли и да са построили в България.

165

Анонимен

преди 1 година

До Поглед 157. Не ти ли е странно, че войните които води САЩ, по-голямата част от света ги възприема, и то съвсем нормално? Между другото, тази част от света, която имаш предвид, не е по-голямата. Даже половината не е. Друг е въпросът, че вие, които според вас самите сте изпълнени с добродетели и морал, считате останалите за хора от втори сорт.

164

Анонимен

преди 1 година

"народите на Русия и България продължават да си възприемат с топлина и симпатия." - НЕДЕЙТЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА СИГУРНИ, С ТОЯ СПРЯН ГАЗ И 4ЛВ БЕНЗИНА, КАКТО МИ Е ПРИЧЕРНЯЛО, САМО ДА СРЕЩНА РУСНАК... ЩЕ МУ ПОКАЖА ЦЯЛАТА СИ БРАТСКА ОБИЧ... ЩЕ ОНБИЧАМ МААКЯ МУ...СКОРО ЩЕ ПОЧНЕМ ДА ВИ БИЕМ ПО УЛИЦИТЕ...

163

Анонимен

преди 1 година

А с американската амбасада, какво става. Радвам се, че има 3 200 човека вътре.

162

Анонимен

преди 1 година

Немедлено се пръждосайте, никой не ви иска тук, а вашето мнение изобщо не ни вълнува.

161

Анонимен

преди 1 година

До 166Винаги, когато България е срещу Русия, следва национална катастрофа.)))))ЛЪЖА!От 1885г.до 1896г Русия затваря посолства, консолства, изтегля подани ите си и къса дипломатическите отношения.Този период е Най-добрият в Българската история.Периода 1944-1990г.сме колония на Масква и следва фалит и национална катастрофа.

160

Чудесно

преди 1 година

Един пазач и един градинар, повече от това не е нужно!

159

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ СЪЗДАДЕ РСМ!

158

аа

преди 1 година

А аз се надявах, че ще затворят посолството ЕЙ НЕМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТИЯ

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 168 "Не, Русия. Кирил Петков направи бензина 3.50. Спря да плаща евтин, а отиде да иска скъп." Точно Русия ви направи бензина 3.60. България продължава да получава бензин от монополиста Лукойл, който продължава да работи без никакви ограничения, а цената постоянно расте.

156

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ НАПРАВИ БЕНЗИНА 3.60!

155

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ НИ СПРЯ ГАЗА!