33

Анонимен

преди 1 година

Всички такива особено половината от София Запад работят за МВР и разпространяват наркотици из София. Парламента ги покровителства. Трябват легнали полицаи по булевардите и ако мине с над 40км/ч в жилищна зона да му се троши кошницата.

32

Анонимен

преди 1 година

До до 32/49 Ц. Аз говоря за това, че КОНКРЕТНО на тоя ден МВР го е оставило да прави каквото си иска. Виждали са го операторите им как кара бясно, с незаконна полицейска сирена. Знаели са кой е. Имат правомощия, могат да го ударят лошо, ако искат, но не искат. Това няма нищо общо с Прокуратурата, няКОЙ в МВР го пази тоя.

31

Анонимен

преди 1 година

До МВРНе се приема като доказателство запис от камера, ако ме питаш защо, аз също не знам, питай политиците :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Никой ли не вижда и не разбира че този главата не го слуша. Още колко народ трябва да избие за да се задестват съд и прокуратура. Полицията е безсилна тя само може да го задържи до 72 часа и адвоката му ще го изкара от ареста ако няма прокурорско решение за подвеждане под отговорност и съда да го осъди. Защо не му направят психологично иследване не виждат ли че този нее сам или те са по лу ди от него.

29

Някой

преди 1 година

За мн от нещата, които се случват в обществото сме си виновни ние. Като се почне от образованието, където вс му се позволява на детето, види се през отношението към институциите и възрастните хора и завърши с такива ***. Язък за младите деца, дето губим всеки ден. Но важно е татуировката, чантичката през врата, високото говорене, липса на уважение и ето го резултата. Как си възпитаваме децата е хубаво да се замислим, всички. Жалко за децата...

28

МВР

преди 1 година

лъже. Целия център е опасан с камери. Има 24 часово наблюдение, а СПЕЦИАЛНО МВР знае ВСИЧКО за такива като тоя. В бяла държава полицейски патрул щеше да го е спрял тоя при първото минаване пред камера в наблюдаван район.

27

a

преди 1 година

само не разбирам как могат да ти бъдат отнети 80 точки при 39 максимални? Все едно да те убият два пъти. Родна картинка...

26

Анонимен

преди 1 година

Не го познавам Семерджиев, но такива типове в БГ са много, явно полицията в София го е пазила :))

25

e

преди 1 година

Е защо не е в затвора тогава?

24

ааа не бе

преди 1 година

Чудесен е за бъдещ депутат!

23

Анонимен

преди 1 година

Не е системен наркоман, а е системен дилър и сводник в добри връзки с шефовете си в МВР и парламента.

22

питанка

преди 1 година

Такива като този *** не трябваше ли да "седят на топло"? По цяял свят е така , май само в БГ-етото не е! Да ви имам и законите и законоприлагащите органи!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Айде почна се ,ние ги фащаме ама те ги пушат ...това сме чували някъде нали...

20

Анонимен

преди 1 година

Питайте го това левскарско деграде кой е любимия му политик и ще ви каже,че е Костов.Това са костовюгенд.Няма оправия ,хора само руската армия може да ви спаси от това зло дето е 30г в Бг.

19

Анонимен

преди 1 година

`Шефът на КАТ: Над 30% от водачите шофират под въздействието на алкохол или дрога` - ако това е вярно означава че 100% от КАТ не върши никаква работа

18

Анонимен

преди 1 година

А кой контролира гонките по бул. България всяка вечер. Там е писта за коши и мотори, особено след 12м. Мани, че не се спи и трае от шум, но периодично някой се утрепва. Никакъв контрол !!!

17

Анонимен

преди 1 година

Къде ми е коментара, абичи?!

16

Анонимен

преди 1 година

Такъв трябва да го спират и да го преджобват за проверки през 5 минути. Обществено опасен тип отвсякъде, който не е възможно да се занимава с нещо легално само по външния вид.

15

Анонимен

преди 1 година

До Аз ТОЧНО в Русия е като през 90те в България. Кавалкади от Черни джипове на мафиози и олигарси по улиците. А тоя не е от "европейска" България, а от ЧЕНГЕДЖИЙСКА България. В Европа такива не виреят.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя, ако се беше нашарил целия с "мъжки полови органи" по лицето, щеше да изглежда по-малко мал*умно. Пък и щеше да му отива.