65

Анонимен

преди 1 година

На Боко му изяде главата една Мата Хари, на теб ти изяде главата записа как отиваш в една стая с Киро, или не си очаквала госпожице да те следят, както и Киро, много си наивна :))) Това е политика ве Ленче, не е да се срещнеш с някой в бар и после да забравиш :))))

64

Непозната

преди 1 година

Ха-ха-ха, Лена се е взела прекалено насериозно. Придава си много по-голямо значение, отколкото има.

63

До64

преди 1 година

На мен по ми допада гайтан-мустака И!

62

ВЪПРОС

преди 1 година

Има документи за Измами и Кражби , Лена отрича .Време е Ленчето да стане бялата лястовица - първия Политик в България осъден с ефективна присъда в България , и вкаран в Затвора . Време е , нямаме вече нерви да чакаме .

61

Анонимен

преди 1 година

Тази чебурашка излезе скрита ллимонка.

60

Анонимен

преди 1 година

Кое й е изкуственото...

59

Анонимен

преди 1 година

До Лори - Ти съвсем се омота, не злобей, не е полезно за здравето. Тук не говорим за агенция за модели, а за правителство от което зависи съдбата на народа. Ако ти трябват просто хубавци, на друго място ги търси.

58

Анонимен

преди 1 година

Изр.ди,току що,СГП отрече да е имало данни за да назначи проверка на Лена Бориславова.Гл. прокурор, започва да губи почва под крака си, докато най после ще се окаже извън големите си правомощия.Всичко тръгва и се връща като сведения в Банкя.Идват по ведри дни,дано Господ помогне на беззащитните мои сънародници.

57

Лена ли бе

преди 1 година

Тази да е красива. Съсухрена и изкуствена дори сексапил няма. Магистралка издигнала се както някои от фолк певиците. Само ,че в политиката .

56

Анонимен

преди 1 година

Май тази акция ще се окаже както при акцията на тиквата..

55

Анонимен

преди 1 година

Не ги разследват само за това. Пловдив Онлайн пуснаха сигнал за източване на Еврофондове от страна на Кирил и Ленчето. Търсете - "Европейската прокуратура проверява Кирил Петков". Той така и не можа да осъзнае, че тук в дребна България няма скрито-покрито. Всичко се знае и от нас може да не изпитва срам, но някой ден ще рефлектира на жена му, а недай си боже и на дъщерите си. Децата на такъв тип хора израстват с тежък комплекс и започват да компенсират от ранна възраст с обилна доза наркотици.

54

Анонимен

преди 1 година

Лена има убави вежди, що че кажете?

53

Анонимен

преди 1 година

Момата си вкара един парапет отзат , и заплата и литна в кантората, разликата е че от кантората са и одържали данаците от 14000 лева и часовете за обслужване на канадеца

52

Лори

преди 1 година

"мъже" с шкембаци шопари всичките. Плюят по младите и красиви хора. 150кг шкембаци ви управляват 30 години..... вижте хората какви лидери имат - Макрон. Млад, красив и умен. А не бавноразвиващ като слави и бойко. Жени нямат! Държава щели да управляват...

51

Анонимен

преди 1 година

Хитрата сврака - с двата крака ...

50

Анонимен

преди 1 година

До Лори - За красива - относително е, за мен не е, за теб и Киро явно е, съгласих се. За образована...има диплома, но не и личи много образоваността и да е умна. Върши и говори глупости, ако беше много умна, нямаше как да го скрие. Средна хубост е отвсякъде и, ако не беше сложена от Киро на това място, хич нямаше и да я забележа. Жалко за очакванията на хората, които ги подкрепиха, пълно разочарование са.

49

Анонимен

преди 1 година

Тая що не се изруси!? Като излязла от виц за блондинки са й изказванията!

48

Истукан

преди 1 година

Те сега ПП ще правят нов бардак със стари компаньонки. Няма да издържи дълго при тези високи цени. Още ще се качват цените и хората няма да издържат. Нещата ще станат непоносими и ще има нов вот на недоверие срещу правителството на ПП, както и протести за сваляне на правителството.

47

Анонимен

преди 1 година

Ах колко е невинна не подписала договора , обаче мълчи за заплатата , защото е 14000

46

Лена-кукувица

преди 1 година

Ленчето е е Кукучка ,тази няма срама да се предаде дори и на афганистанци за пари ,камо ли да не предаде България за милионче. Безкруполна ,*** от класа ! По лоша от змия кобра,