19

Анонимен

преди 1 година

Другарят Бойкикев е крайно неприятен и хлъзгав индивид гонещ винаги келепиреца.

18

Ончо

преди 1 година

Бойкикевата порода навремето таковаше на Кремъл таковата, днес се евроатлантичеят, а децата му ще см.учат грантове от "Парагвай за България", в случай че Парагвай стане първа световна сила.

17

САМО ТАКА

преди 1 година

Много съм доволен, че тези неможачи вече са в историята. Много се радвам, че има принципни хора ... макар и много малко, които виждат какво се случва. Истината е, че ПП, ГЕРБ , ДПС ,ДБ , БКП са едно и също зло . БАСТА !

16

Ботьо

преди 1 година

От ниското ниво на изказване на народните представители та чак до манталитета Български на тези които излизат по площадите да защитават някаква идеология от рода на само и само да не се върне Бойко Сойко* и прочие се стига до извода защо сме на дъното в това блато.Искаме много защото сме консуматорите общество но да даваме малко.Сваляйте гащите и чакайте сега ще Ви бъде обещаващо всичко и от всички.Наивнци които очакват по-добър живот без да полагат никакви усилия за това с лопата да ги ринеш .

15

Маджо съм

преди 1 година

Христо, спри да се излагаш като кифладжия!

14

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има прилагане на НК към депутати за търговия с влияние и услуга на чужда държава . Бойкикев дане сме те видели повече ,махай се в апартамента в Брюксел

13

Бреей?Година?

преди 1 година

Ами вие защо мълчахте бе? Чак когато Слави ви дръпна копанката се разграчихте по него!

12

Анонимен

преди 1 година

Чудесен бонус е че хранениците на "Америка за България" от ДБ изхвърчаха от управлението.

11

Анонимен

преди 1 година

А Христо Бойкикев остава в историята като внук на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант в Русия, женен за бабата на Христо генерал от Червената армия, майката Мария родена в Москва през 1932г., а малко по-късно дядото загива в Голямата чистка. По майчина линия принадлежи към известен род от Македония, негов родственик е митрополит Натанаил Охридски. Майката Мария защитаваше Доган през 1989г в Пазарджик когато беше в затвора. Мария плака много и каза:"Меди Доганов е мой приятел".

10

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Кой ден е хубав за Христо Иванов ? - Денят, в който е забелязал, че Хикс пие кафе с Игрек, и по този повод Джон Смит ще го приеме на Козяк, зая да си изцвъка доноса.

9

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев и корнелия реват на умряло защото кражбата им свърши!

8

1280

преди 1 година

Пинокио, я кажи защо вие, уж десните се прегърнахте с Корнелия за да гепите кокала?Кажи как с Прокопиев сте узурпирали мейнстрийма.Как искате цялата съдебна власт за вас.Не ми разправяй глупостио Мравояд червен

7

Анонимен

преди 1 година

Да но ти вече не си на власт, а това заслужава наздравица.

6

Хирург

преди 1 година

Един тумор се лекува само с изрязване -дълбоко ! Такъв тумор са Христо Иванов-Пинокио , крушовската *** Нинова , несретнитр политици Про100 Киро и Кокорчо, Копейкин....!!!! Те са множество тумори и ще трябва яко рязане ! И суверенът докато си бърка в носа ,тези тумори растат и затискат въздуха му. Режете туморите , мъдурковци, защото с машините за гласуване ще ви заразят и вас с тумори!

5

..

преди 1 година

а ти повече парламент ?! или пак гуш с бсп

4

Абе това злобно куче

преди 1 година

До Анонимен... направо си е за народен съд!

3

ДДРОнег

преди 1 година

Чалгарски народ, чалгарски номера ... Поне през тези месеци разбрах защо сме най-бедни в ЕС и защо ще бъдем такива още много години :( :( :(

2

Нане

преди 1 година

Бай бай ристюююю... ===)))

1

Анонимен

преди 1 година

Трифонов е злобен, болен и нещастен самотник.