69

анонимен

преди 2 години

В момента Мафията говори по трите угодни телевизии и продължава да залъгва народа!ПП и ИТН са истинската магия, която граби хората!

68

Анонимен

преди 2 години

ми са като сте толкова морални си подайте и оставките като депутати бе:), ама няма нали, щото за друго са Ви платили

67

Анонимен

преди 2 години

Това ние дърпало винаги в историята има и поговорка, двама души чета, трима души чета с предател!

66

Анонимен

преди 2 години

МАФИЯТА СЕ КАЗВА "ПП" - КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ЗА НЕГОВА СМЕТКА!!

65

Предатели

преди 2 години

Долно същество е гела , той бил направил партията . Някой щеше да чуе за него ако не беше Слави

64

Поп Кръстю

преди 2 години

Радостин Василев е новия поп Кръсто, който е предал Левски. Държи се точно като Юда. Никога не е добре да хапеш ръката, която те храни. Много е долно. *** бе пич, направи си партия и ще си с 0 гласа на изборите. Слави го вкарал в политиката, похвално морално качество. ХА

63

Анонимен

преди 2 години

Тези депутати са избрани с гласовете на хора подкрепящи дадена партия. Един депутат се избира с 9 000 или 10 000 човека. Как е възможно да влезнат в НС с подкрепата на хора дали гласа си за ИТН, а сега да останат в НС като депутати? 12 депутата по 10 000 човека зад всеки от тях това са 120 000 човека. Това е пълен абсурд.

62

Анонимен

преди 2 години

Слави изяде нанайа. Ахахахаха. Слави си е неосъществен Бойко, неосъществен Георги Илиев. В кръвта му е мафиотското и всичко останало. Не му пука за народ и работници, ама грам. Сега се доказа че ИТН е бизнес проект.

61

Анонимен

преди 2 години

Абе гейййчеее маззно зализано, ти си си сложил клеймото ПРЕДАТЕЛ и такъв ще си останеш боккк лук ! За нищо не ставаш!

60

Анонимен

преди 2 години

Тая работа така не става. Кат си недоволен, ставаш, казваш и си отиваш. Ама преди да те изгонят! Тоя вече е политически труп.

59

Анонимен

преди 2 години

Кризисен ПР на Кирчо и Кокорчо

58

Анонимен

преди 2 години

Най-интересно за мен и щироката публика е колко пари са дали от ПП на отцепилите се депутати от ИТН. Нещо ориентиронъчно поне?

57

:)

преди 2 години

Тука доста се коментира че политиците били продажници, подкупни, алчни.... Сега да добавя, че народа е *** защото той си ги избира! Можеш ли да гласуваш за чалгарска партия или партия сформирана за 3 дена преди изборите? Без да познаваш кандидатите, без да знаеш програмите им, без да знаеш накъде гледат - на изток или запад...? Защо сте гласували ако не знаете отговорите на тези въпроси? Тези партии са за да изпълняват поръчки от "горе". Очаквам скоро Азис да направи партия и да гласувате за нег

56

Анонимен

преди 2 години

Хвани единия,удари другия, всичкото към Белене

55

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме пазаруването. :-)

54

В

преди 2 години

Тотално падение, а говорят за морал. Да се оплакваш,че не са ти дали даден пост и пари, а после да казваш че не става въпрос за пари , а морал е меко казано смешно, глупостта ви е ненадмината,оплитате се в лъжите си и ви личи,псевдоморалисти

53

АнонимеН

преди 2 години

ПРОТИВНИ ПРОДАЖНИ СЪЗДАНИЯ И СИ ИМ ЛИЧИ ПО МУТРИТЕ!

52

Анонимен

преди 2 години

За тези депутати Киро има записи как подпират парапета пред тайни любовни квартири. Може и да не са ги купили за 1 милион, а да ги заплашват със записи. Службите знаят. Да не се правят на ударени с мокра кърпа, а да действат! Или Киро най- напред смени кадрите в службите, за да му прикриват далаверите? Има ли служби в България?

51

Въпрос

преди 2 години

Мафията на Фашингтон как се чувства в ПП (продължаваме промяната)??? Или за краварската мафия не можем да се информираме???

50

Анонимен

преди 2 години

Хората си въртят далаверите, правят пари, оправят си собственото бъдеще, а вие цар**ли гледате отсрани и се кефите на едни или други дето дори незнаят, че вие съществувате