138

Истината

преди 2 години

Здравната система рухна! Защо мълчите?!

137

Краят идва

преди 2 години

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на шоуто на Зеленски.

136

Ония с Джи класите

преди 2 години

Цяла Европа се напълни разни татуирани неонацисти с Джи Класи и Кю седмици с Укри регистрационни номера, дето млатят цивилни хора посред бял ден по улиците на Виена и Берлин. Явно така работят за победата Укрите.

135

Анонимен

преди 2 години

Американската пропаганда не минава в България. Просто хората тук все още могат да разсъждават логично. Голяма част от Онези отвъд океана не знаят, че има и други държави освен тяхната любима Америка. Нормално е да са толкова ***. Ама и там гледам доста се раздвижиха нещата в последно време. А като дойде и кризата, съвсем може да ги избие на дивотия и да си спретнат гражданска.

134

Не...

преди 2 години

...боись Наташа, победа будет наша...

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 "мозъка ми" Кое? :))) "Брат" Хахахахахахаха

132

Анонимен

преди 2 години

Тоя се е филмирал яко, излез от роля брат. Кое е ваше, че народа си отдъхна от постоянните обстрел на урките? Плачат и прегръщат руснаците и чеченците. Такъв геноцид върху собственото си население в Европа в 21век,мозъка ми не иска да го приеме. Все едно, София да обстрелва Варна.

131

Ясно е!

преди 2 години

Явно Зельо се точи за още "победи". Войната ще свърши, когато на украйнците им писне от "победите" му

130

Анонимен

преди 2 години

До Той хубаво е казал "е победата ще е тяхна, ами после като изсвистя КИНЖАЛА" Хубаво ли те "закова", кажи си? :))))

129

До 161

преди 2 години

Путин вдигнал? ХахахаТи май си доста скаран с базовите икономически аксиоми. Кой забрани износа на Руски продукти и Руски кораби да акустират в пристанищат? Кой наложи ембарго на руски горива и продукти? А кой минира Украинските пристанища със стари непроследими мини, че Руснаците до онзи сен се нашагаше да разминират Мариупол. Чак в Турция мини имаше. Путин бил вдигнал! Айде у лево чиче!

128

Анонимен

преди 2 години

Мале мале! В какъв ужасно лъжлив свят живеем и трябва да се гордеем с ФАЩ, еврог-е-йския и ТОВА НИЩОЖЕСТВО. Срам ме е, че съм част от това.

127

Анонимен

преди 2 години

Поми ар платен, кой вярва за зърното. Всичко идва откъм океана и центовете, за да плащат на смазани драскачи

126

Анонимен

преди 2 години

Тоз не престана да лъже :))) Жалко за украинците, че имат такъв президент, дето си отваря безполезно устата постоянно, без никакво покритие :)))) Вкара ги ужким в ЕС, жъне победа след победа ужким а насреща едно големо нищо :))

125

Той хубаво е казал

преди 2 години

че победата ще е тяхна, ами после като изсвистя КИНЖАЛА напълни ли гащите или само се подмокри?

124

Анонимен

преди 2 години

Хахаххахах! Бил печелил! Айде пак :Д

123

Мааачкай ВОВА

преди 2 години

Заравяй ги нацягите недни жейва!! Мира не им давай!!

122

до 151

преди 2 години

Нямаш за ядене, щото другаря Путин ти вдигна цената на газа, петрола и окраде Украинското зърно, сеш' ли се, платено коментаторче :)

121

Анонимен

преди 2 години

Окупиран! На 20 процента окупирана Окраината, сам Зеленчукът го призна. И аче побеждавали били.

120

Анонимен

преди 2 години

Обратната страна на пропагандата се получава. Днес питах десет за мнение. Резултат зеле Путин 10-0

119

Ако само вие си се

преди 2 години

биехте!! Бийте си се!! Ама заради теб Деленясал нарко *** такъв, нама вече хляб на масата, стомасите къркорят, топла вода няма, газ няма. В Африка пък направо гинат като мухи от глад след като фашистите от ФАШ блокираха всякакъв износ. Това на чии плещи да тежи? На твоите плещи Зеленски и на нацистите лунатици в обкръжението ти.