24

Анонимен

преди 2 години

Поне напишете някъде с малък шрифт, че информацията не мже да бъде проверена и всичко е пропаганда.

23

Анонимен

преди 2 години

Отделно командирът споменава, че бойната им подготовка е отнела тридесет минути, през които са им давани по тридесет патрона за всяка тренировка: Няма да получите повече, твърде скъпо е. След това са били прехвърлени от Ужгород в района на Лисичанск.За три месеца от 120 души в ротата остават 54, останалите са убити, ранени и дезертирани.

22

ИНТЕРЕСНО !!!

преди 2 години

А КОЙ МОЖЕ ДА ТАЗИ ИНФ-Я КАТО НА СРАЖЕНИТА СА РУСНАЦИ ! УКРАИНЦИТЕ НЕ ДАВАТ НА СВОИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА КОМЕНТИРАТ СРАЖЕНИНА ОВИЯТА ЗА НЕ ИЗЛИЗА РЕАЛНА Н

21

Русия има около 1.2

преди 2 години

милиона редовна армия. В спецоперацията в Украйна участват между 130 и 190к души. Според репорт на Пентагона от средата на Май, частите които участват в Украйна са на 85-90% боеспособни. От друга страна Британците казват, че Руската армия е пред колапс а информацията е от Украйна. Е на кого точно да вярваме?

20

Анонимен

преди 2 години

Украинците подцениха един голям фактор- както Зеленски притиска запада за оръжие, по същия начин трябваше да започнат кампания по деморализиране на врага. На руснаците малко им трябва. Загубите им щяха да са още по-опустушителни.

19

Анонимен

преди 2 години

А колко Бандеровци загуби светът и Украйна?

18

Анонимен

преди 2 години

Вашингтон Пост публикува много значим материал за положението на ВСУ в Източна Украйна. Героят на публикацията е командирът на рота Сергей Лапко. Може би най-силното му впечатление е превъзходството на въоръжените сили на РФ в технологиите. Руснаците вече знаят къде се намираме и когато украински танк стреля от наша страна, това издава нашата позиция. И руснаците започват да стрелят по всички с Град, минохвъргачки. И ние просто се молим да оцелеем."

17

Джеймс 7

преди 2 години

А британското разузнаване е загубило около век история .... то не бяха болести ня Путин, то арестувани генерали, то не бе чудо

16

Анонимен

преди 2 години

Виена, бивш руски олигарх се готви да спи на пейка в парка. Вижда друг бездомник. И ти ли си бивш олигарх с конфискация? Нее, вчера забравих да спра газта и отидох на работа. Пожар ли? Нее, не можах да си платя американската газ за денонощието и ЧСИ ми взе къщата.

15

Муахаха

преди 2 години

от 3 месеца слушам как Русия губи, а вече 2 Българии като Територия контролира от Украйна и тово без Крим, дето от 8 години е неин!

14

Анонимен

преди 2 години

Телеграм каналите и Ютюб са пълни с видео съобщения от украински части до тяхното командване и Владимир Зеленски. От какво се оплакват всички тези хора, защо отказват да влязат в бой и да изпълняват заповеди? Това означава ли, че пред нас е дългоочакваният психологически срив на украинската армия?

13

Анонимен

преди 2 години

Нагло-саксонските глупости нямат Краййй!

12

Анонимен

преди 2 години

Току-що във въздушното пространство на Херсонска област беше подбит укропски щурмовик Су-25. Укропският льотчик се е катапултирал и се крие нейде в драките.

11

Хахахаххахаха

преди 2 години

Хахахахахахаххахахах. Пак глупости. Скоро ще трябва да ходим с отворени усти по улиците и да ръмжим вместо да говорим, за да не ни помислят за ненормални! :DDD

10

Анонимен

преди 2 години

Нищо, там в Русия всяко дете се ражда офицер.Всеки ден се раждат по 4-500 офицера.

9

зер

преди 2 години

До Анонимен 6 - тука само такива бродят. Надявам се да взимат по някоя рубла, че иначе съвсем напразно демонстрират дефицит...

8

Значи Британците го

преди 2 години

казват, но се позовават на Украински източници. Щом укронацитата го казват значи е така. ВЕрваме им!

7

Смях

преди 2 години

Западната пропаганда, наистина е за бавноразвиващи се. Какъв велик план. Първо, с говините, рислити форматите, толерастиятя, дж-е-ндъризма затъпяваш хората, а после им пускаш глупости за деца, на които да вярват. Гледайте филма Idiocracy. Ето това ни очаква скоро.

6

Връщайте бежанците!

преди 2 години

Щом като британското разузнаване казва, че Украйна побеждава тотално, значи е крайно време да връщаме всичките бежанци до един в Украйна.

5

Анонимен

преди 2 години

Само едно ли, дайте по-смело, поне три. А старши офицери още две. Обещаното не е като даденото. Юруш на картофите.