87

...

преди 2 години

Епа тез хора само така си говорят! Знаели какво става в света! И какво става в света бре другарки и другари! Сега батьо ви ше ви светне! Та едни руснаци взеха и нападнаха суверенна държава! И после казаха, че ще я денацифицират! Та след това едни други суверенни държави видеха това и си казаха, еми ние няма да чаками пититата да денацифицират и нас и ще предрприемем мерки именно срещу ей такива денацификации! Та това става по света и у вас другарки и другари!

86

ПроСоТо

преди 2 години

Сергей Рябков е добър човек.

85

Анонимен

преди 2 години

Тия кви са, че си мислят, че могат да се месят във вътрешните работи и в политиката на други държави? Те ли ще определят дали Украйна да се присъедини в ЕС и Финландия и Швеция - в НАТО. Не са познали!

84

До 86

преди 2 години

Боли го Путин шнура, за твоето мнение.

83

Анонимен

преди 2 години

Верно ли не четете други източници, освен пронатовските? Ей така от любопитство. Много сте мързеливи.

82

Анонимен

преди 2 години

Абе как може бееее? Как може да си мисли това дребно човече, че ще напада държава... Ще казва на дриги суверенни държави какво да правят и още няколко други държави ще ги изнудва и на тях пак да им казва какво да правят или "им се пише лошо"!За кой се мисли този дребосък?!?Като унищожиш света - над кой ще властваш бе, bully такова?

81

Адмирации

преди 2 години

Прибрахме 100 хиляди фашисти от Украйна, сега се гответе за още няколко хиляди скандинавски фашисти! 3 хранения нацден и по 300мл водка!

80

Анонимен

преди 2 години

Проскубаната, крадлива, руска "мечка" сама си направи капан и попадна в него. Ха-ха-ха!

79

Анонимен

преди 2 години

тоз съветски още си мисли че са фактор

78

Анонимен

преди 2 години

Защо отникъде не се чува каква е позицията на Бъл-я по въпроса? Отново ли ще наливаме масло в огъня?Б-я каза "да" на македонците, стана ли по-добро нашето общуване с тях?Сценарият за Украйна е аналогичен с този на Македония, не си правете илюзии!!!В Мак-я има много войнстващ народ, Детайл от схемата е и подкопаването чрез църквата. Както вселенския патриарх(по принцип един от равните),учил в САЩ, агент на ЦРУ,призна Киевската църква, но си прибира приходите от украинци извън У-а, същото -с макед

77

Мдааа

преди 2 години

Явно света е на свършек... няма вече на къде да се остъпва, казва Путин и продължава... най добрата отбрана било нападението!!!Така че байизкукуригал ще трябва скоро да се прибира в къщи с подводница и водолазен костюм... ако въобще все още ще има дом!!!

76

Диоген

преди 2 години

И какво по-точно ще направите, бе репи?Илюзиите са вече за ваша сметка, никой не ви бръсне и за сибирска шишарка!И там ли специална операция ще провеждате? Че Швеция има авиация, 10 пъти по-добра от вашата "обнулена", която и на парада не видяхме.. Свърши се и се примирете, и в къщи се приберете!

75

Анонимен

преди 2 години

И какво ще им направите - хахахха

74

Българин

преди 2 години

Тези възрастни хора са неадекватни.Финландия и Швеция са независими държави, и като такива решават сами какво е добре за тях.Изхождайки от агресията на Русия, това е напълно логичен ход на нещата. Ако Русия беше толкова силна, колкото е на думи, отдавна щеше да унищожи всичко.Но за радост, Русия е слаба и изостанала страна.Партийните и ръководители само плашат, но изглежда нукой не ги взема насериозно. Държава с потенциал на малка държава няма как да е заплаха.

73

УжасТ

преди 2 години

До Великият "кремълски Гном ще наложи санкции на Швеция и Финландия - няма да внася и изнася водка от тях." Искаш да кажеш, че и ПОСЛЕДНАТА свястна водка в Русия ще изчезне? Това може би е с цел да се поощри "заместващата индустрия" на Боярищник. За по-малките, които не знаят - така едно време се наричаха индустриите, които се опитваха (безуспешно, разбира се) да копират западни стоки или дефицитни такива. Чуеш ли за " заместител" бягай надалеч. :)))

72

СССР

преди 2 години

Сега ще трябва да се воюва и със скандинавските фашисти!!

71

ЖРЕЕСАВ

преди 2 години

Котилото на Путин май......а.....само бляка....Ама имат атомно оръжие.Това спира НАТО и ЕС.Иначе до ден днешен да са го разпарчетосали от Сибир до Москва.

70

До Км

преди 2 години

това така наречените патрЕоти сте пълна трагедия...

69

Анонимен

преди 2 години

Страхливите кyчета знаят само да лаят, когато някой не се съобразява с тях. Същото правят и глyпавите руснаци.

68

Анонимен

преди 2 години

"няма да се примирим" каквото и да означава това...