61

Анонимен

преди 2 години

Филандия е суверена държава и има право да се включва в каквито иска съюзи щом има обществена подкрепа от населението защо трябва да питат Русия

60

Анонимен

преди 2 години

Да не стане така че НАТО да се бие до последния финландец.Колко изгодно на Щатите.

59

Анонимен

преди 2 години

Нато приема Финландия в алианса и го прави за добро на Русия, за да предотврати бъдещ конфликт между двете държави, тъй като участието в алианса ще действа възпиращо!

58

Анонимен

преди 2 години

Колхозниците считали пак ,че тази или онази страна е заплаха за Русия ?! Ами вие като сте заплаха за целия свят останалите да стоят и гледат като Украйна ли бе ?! Излиза, че Русия има всякаки права, а останалите държави трябва да питат Русия имат ли права ?! Не заставяйте другите да са като вас - агресори и убийци. Никой не ще окупатори колхозници, най-малко горди народи като финландците.

57

Европеец

преди 2 години

До атакист. Само че аз не съм кравар, олигоффрен сибирски, а нормален европеец. Глу.павите ти коментари ясно показват, че имаш двойка по история, а и жалката ти злоба не хваща никакъв дикиш. Така и не си разбрал какво съм имал предвид. Ама с толкова съветски гънки, толкоз.

56

Сата НАТО

преди 2 години

Просията вече никъде не може да нахлуе, даже в Приднестровието. Просията е обречена на бавна смрът от кръвозагуба.

55

анонимен келеш

преди 2 години

Нагледно се вразбра,че никой не иска с Путин и Русия:):):)Всеки гледа колкото може по-далече:):):)Тук разни маргинали от електората на БСП,Атака и *** и един взвод руски тролейбуси пишат тъпотии:):):)И плашат с разни сарми,кинжали,посейдони,Кадир Кадир и ядрени войни:):):)Всеки вече им се подиграва:):):)

54

Реалист

преди 2 години

До 57. С какво е заплаха русия ли? Ти добре ли си, гледаш ли новини или живееш в някакъв свой свят? Защо взеха Приднестровието, защо влязоха в Грузия и взеха две области, защо взеха Крим и сега искат цяла Украйна? Да те връщам ли назад към Афганистан, Полша, Чехословакия, Унгария? Кажи бе, ***? С какво била заплаха.

53

Анонимен

преди 2 години

Финландия си живее спокойно много години.За какво им е това Нато.По зле ще е за тях.

52

Анонимен

преди 2 години

Раша не смята Украйна за държава, но това не е причина да нападаш :))) Хората в 21 век търсят къде ще живеят по добре, не търсят кого ще нападнат :))) Путин е с толкова остаряло кагебейско мислене, че не им завиждам на рашките :)) Всичките около него начело с Лавров, некакви старчета, дето се мислят за велики :)))

51

Европеец

преди 2 години

До атакист. Хи-хи-хи, ама защо сибирски иддиоти като теб все на кравар обиждат, нещо комплекси ли имате от американците? А Русия наистина е основана от викинги, а това дето си го написал, е по-късно. И се казва Киивска Русь. Но аз го дадох като пример, по принцип, ***.чо, че не може по този начин да се разсъждава СЕГА в 21 век, защото по твоята логика целият свят трябва непрекъснато да се прекроява. Разбра ли го или не ти достигат гънки?

50

Анонимен

преди 2 години

Финландия не е но НАТО е заплаха за Русия.

49

Анонимен

преди 2 години

Финландците досега винаги са поддържали военен неутралитет и даже едни 70-80% от народа винаги са били срещу НАТО, но заради кремълския болшевик-терорист сега и те вече не искат нищо общо с Рашката и предпочитат да са част от военния алианс. Напълно оправдана реакция и поредния геополитически удар срещу Путляр, който явно не може да предвиди половин ход напред. Колхозника да търси вината в собствения си к****

48

Кирил

преди 2 години

Като чета тази безсмислена статия и се чудя има ли някой нормален да се върже на това, че Русия ще нападне Финландия.... Тази статия показва как се промива мозъка на скотонаселението

47

Путин ще Смачка

преди 2 години

всички Наглеци!

46

Анонимен

преди 2 години

Какво ще направи САЩ ако Канада, Япония, Мексико, Куба и Бразиляи направят обща армия от 100 милиона войници срещу САЩ ???

45

Реалист

преди 2 години

До 46. А Русия не е ли заплаха от десетилетия за почти всичките си съседи бе, оххлюв смешен? Като почнеш от Финландия, балтийските републики, Полша, Молдова, Грузия, Армения и др. С кой са добри съседи та да не търсят тези държави начин да се защитят от агресията на империята на злото?

44

Тероризъм в България

преди 2 години

България е единствената Държава в света избрала ТЕРОРИСТ за Главен Прокурор - Иван Стоименов Гешев! Честито!

43

Анонимен

преди 2 години

Ако старат столица на Русия Ленинград е застрашена естетствено че Путин ще се защити. Ленинград е родния град на Путин. Финаландия са много малка армия и няма кой да кара самолетите им. Ако Англия им помогне следва ракетен удар.

42

Анонимен

преди 2 години

В исторически план Финландия повече от успешно и неведнъж се е справила с инвазиите на болшевишките терористи/колхозници от изток, и то без никакви НАТО-вци на тяхна страна. Колхозника винаги е бил върнат обратно в Масква в картофени чували от финландския фронт, не случайно руснаците кротуват и не смеят и да гъкнат. Само един финландски снайперист на времето е приключил 600+ колхозника в Зимната война.