334

мак

преди 2 години

До Анонимен347. С всичко ще е така, с направления за специалисти, с места в детски градини, навсякъде те ще са с предимство. Краят на войната не се вижда, май, та ще им сърбаме попарата. Измишльотината на правителството, че трябва да приеме едва ли не цялото население на украйна, като царе, е дискриминация спрямо българи. Жалка работа.

333

Анонимен

преди 2 години

Наблюдавам от поне месец поведението и държанието на украинските 'бежанки' във варна, златни, кранево. Може би се сблъсквам с тях почти всеки ден. В началото искрено им съчувствах, сега нямам съмнения защо руснаците ги бият по главите. Скоро и вие ще разберете, само чакайте да се появят в градовете ви.

332

Анонимен

преди 2 години

Какво значи нямало условия за тях в детските ни лагери?Как нашите деца могат да живеят при тези условия,а техните не?

331

Анонимен

преди 2 години

Бежанците да бъдат настанени там.където има възможност.Никой не им е обещавал 5*хотели.Ако има празни хотели без резервации или със свободни стаи,да,но хотелиерите не трябва да отказват резервации заради тях.

330

Анонимен

преди 2 години

Аз хотел нямам, обаче онзи ден имам планиран зъболекар, взех си половин неплатен ден от работа, а отиде цял ден заради две украинки, на които им оправяха безплатно зъбите 'инцидентно'. Така че тази наглост директно ми бърка в джоба и не е ок. Да се помага е едно, ама отново да са поредните, които са с предимство пред българите и ние пак да сме най унижените низши същества - еее, не става вече.

329

Анонимен

преди 2 години

Еаси май. Ката, да взема и аз да стана украински бежанец, та да стоя в някой хотел до края на лятото. Хаха, да ги разкарват от там и да ги местят във вътрешността на страната. Еаси наглесите!!!

328

р

преди 2 години

Тия па в слънчака и без това все има празни хотели, толкова много мутрешки хотели има, че две Украини могат да се съберат там

327

Анонимен

преди 2 години

Тука да съгласен съм, хотелерите си вкараха автогол голям , да си правят ПР. Ся трябва ги гонят с полиция

326

До 337

преди 2 години

Предлагаме да ги настаним у вас! Безплатно! И да сложим бедни българи в петзвездни хотели, отново безплатно

325

Анонимен

преди 2 години

"Добре какво предлагате всички които не сте съгласни. Да ги натикаме тогава по пустите селски къщи, или да ги репатрираме!" ......... ------ .......... И двата варианта стават.

324

Анонимен

преди 2 години

Значи за другите бежанци може да има условия там, за тях нямало. Ало , Наталия, никой не ти е длъжен . Най малкото ние с нашите данъци да ти издържаме келеметата. Или в Пъстрогор , или обратно към бум бум. Тва бива да си нагъл ама. Ако искате елате в нас , аз на пътя ще съм. Тоя *** петков и той Дайте една заплата Толкова *** човек не съм виждал

323

Анонимен

преди 2 години

"Искам да работя, но ще видим", казва Катя."............. колко мангасарянско звучи това, не е истина... май-май ще се докараме дотам родните мангасарянии да ни се виждат за предпочитане

322

Анонимен

преди 2 години

Значи лагерите стават за нашите деца, а за бежанци не стават!? Сирийските бежанци могат и в общежития определени за тази цел, а украинците трябва да са в петзвездни хотели!?

321

До 338

преди 2 години

Знаеш ли колко хора, български граждани живеят в мизерия в собствената си страна, семейства с деца, които едвам преживяват, докато украинката се цупи на 3 звезден хотел и иска 5 звезди?! А в Швейцария украинците са в лагери. Що за хора живеят в тази страна?! Как не ви е срам да пишете подобни глупости?!!!

320

Анонимен

преди 2 години

Добре какво предлагате всички които не сте съгласни. Да ги натикаме тогава по пустите селски къщи, или да ги репатрираме!

319

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. 'украинци' у нас са всъщност най-наглото богато руско говорящо източно украинско население. Нещо като северо мънкедонци с пари и претенции до небето.

318

Анонимен

преди 2 години

В Полша истинските украински бежанки живеят в палатки, а в Унгария са в карго контейнери! Ние като най-богати, осигуряваме хотели, което не го правят Швейцария и Великобритания дори! Аз не понасям Путин, нито съм русофил, но всекидневно виждам въпросните 'бежанки' на морето и честно - ме съм срещал такива крещящи нахалство, неблагодарност и ковренлък. Който живее по Бургас, варна, поморие, Балчик, ме е разбрал прекрасно и ще потвърди.

317

мак

преди 2 години

Хотелиерите сами са си виновни. Да се спасяват както искат, или да намерят друго препитание. А украинците вместо да са благодарни, че България не е затворила границите за тях и им даде всичко каквото пожелаят, да спрат с претенции. То бива наглост "бежанска", но това е прекалено. Онази иска до есента, есента ще мине и така ще иска да живее години. Няма да излязат от хотелите, освен ако Киро не ги премести в зимните курорти. Де..билна мигрантска политика, няма друга такава.

316

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите не ги мисля. Ще спрат тока и водата за по една седмица под предлог, че нямат пари. И пак ще принудят 'бежанците' (които са безплатно почиващи неработещи богаташки украинци) да се изнесат. Въпросът е как че се оправдаем пред ЕС за Камелия вой, който ще надигнат сороски журналисти и самите почиващи 'бежанци'.

315

Анонимен

преди 2 години

Украинците са добре дошли, но руснаци в България повече не трябва да се допускат...