106

Анонимен

преди 2 години

Това е смешно. Запада живее с мисълта, че е незаменим, а това е лъжа. 2 огромни икономики се задушават от мръсен въздух, защото използват въглища и имат нужда от промяна на индустрията си - Индия и Китай. Дали на Русия ще й е зле да продава там, а не на Кончита Вюрст, как мислите?

105

Анонимен

преди 2 години

На тоя експерт мога да му кажа, че не знам как ще изкарам следващата зима. Те експертите много знаят ама кой плаща? Цените вече са непосилни пък те още вдигат цени.

104

C2H5OH

преди 2 години

Трвбва да сме горди, ще гладуваме и мръзнем, но в ***.

103

Анонимен

преди 2 години

До СССРма като не те кефи си стой в РФ, никой не ви кара да мигрирате насила, даже и стена ще ви построят скоро, щото без стена все нещо ви притеснява

102

Анонимен

преди 2 години

В България експерти дал Господ!

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 " ... а и по-добре за вас нама да става. Нито ще се върне комунизма, нито ще дойде червената окупационна армия, нито путлю ще спечели войната." Недей така, ще им разбиеш сърцата.

100

Анонимен

преди 2 години

Парата прави играта, парата е в ЕС и САЩ, Китай е нашата фабрика а Русия да дава газта, че да не ги изпържим от космоса, хахаха.

99

Леон Додон

преди 2 години

До Анонимен 96 Леон Додон със сигурност с интерес наблюдава как това, което руските военни "постигнаха" за два месеца в Украйна, не успяха да го постигнат за 20 в Афганистан. И си прави изводите. 23 хиляди убити. Загубени стотици танкове и самолети. Хиляди бронирани машини. Липса на високоточни оръжия. Остаряла техника и военни тактики и лъжи, безкрайни лъжи.

98

Анонимен

преди 2 години

Аз немаше да пиша, ама има много кандидати да живеят като ескимоси в Сибир, обаче никой не иска да живее там :)))

97

Анонимен

преди 2 години

На всички путлеролюби мога да им препоръчам билет за росия, тука очевидно не им харесва, а и по-добре за вас нама да става. Нито ще се върне комунизма, нито ще дойде червената окупационна армия, нито путлю ще спечели войната. Само вие ще си останете бедни и проззти.

96

СССР

преди 2 години

Да ви баш и тъпата Европа ,само педеругииии и хелуиновции ,Ето ви Европа,най бедни,най болни,най умиращи заради хубавата ви Европа ***.

95

Анонимен

преди 2 години

Нека изчакаме до зимата да видим термометъра и как ще плават корабчетата с втечнения газ.

94

Анонимен

преди 2 години

Експерто зацравя, че Пукия освен бензиноколонка е и с най-силната армия в света в момента. Почти цяла Южна Америка барабар с Бразилия се въоръжава и тренира от руснаци. Същото важи и за Африка даже в ЦАР наскоро Леон Додон произнесе прословутата фраза - "Онова, което руските военни и инструктури направиха за нашата държава за година американци и французи не успяха да постигнат за десетилетие".

93

Анонимен

преди 2 години

Само истината може да ви направи свободни, интересен сайт, със снимков материал.

92

Анонимен123

преди 2 години

Май ще стане обратното, до края на годината ЕС може да се молят за Руска газ.

91

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно то е ясно руснаците са като Али баба който е открил газ под имота си, целия свят чакаме за руски СМАРТФОН и руски БМВ !!!! Моля ако някой ги види да пише !!!

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 "А България накъде и при кого?" България е в ЕС и НАТО. Има само една група от хора, които живеят в руската паралелна реалност, които не знаят къде е България, по простата причина, че господарите им в Москва им казват, че те трябва да са "в Русия" :)))

89

СССР

преди 2 години

Европа да не е господ ,та Русия да се моли ,вие ще се молите Европа да не бъдете заравнени със земята.

88

Анонимен

преди 2 години

Коя от всички губернии на които ще се разпадне Русия ще се моли?

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Това дали го разбира празната глава на експерта" Може би понеже е експерт, а не русофил, разбира, че не е "така" както си мислиш. Тази идея хрумвала ли ти е, или наистина си мислиш, че разбираш повече от човек, който това работи?