22

ФАКТ

преди 2 години

Един интересен Факт - всички Депутати от ПП са женени за Украинки работещи за СБУ - Служба за Безопасност на Украйна - тази Организация е като Българското ДС - Държавна Сигурност .

21

MaйMyнaтa

преди 2 години

И кво обединява баче Кико, долари и евро у една сметка

20

Патриот

преди 2 години

Честит празник. Гордо вдигната глава и без страх от Русия.

19

Българин

преди 2 години

Хубаво са му го написали, само че аз не искам да живея в "съгласие", с мародери, които трупат стотици милиони за сметка на обедняването на българите, и обричат поколения да добиват на техните сметки ! Вървят едни милиарди, на които никой не може да им хване дирята, харизват Македонията на предатели, а ми говорят за ...български дух? Перверзията Продължава!

18

?!?

преди 2 години

Този нали наричаше половината българи мутри и крадци. Катарзис ли е преживял, че сега очаква подкрепа от ГЕРБ в парламента? Или по вярно. Като добър мениджър е готов да преживее всякакви лични унижения само тези дето го ръководят да са доволни. Тоя може да се подлага на каквито си унижения, но не и България. Оставка и съд

17

Анонимен

преди 2 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ-Ама много

16

Анонимен

преди 2 години

Предател! Излъга целия български народ! Не си мръдна пръста да вкара Борисов в затвора. Не махна Гешев. С мека китка не се правят тези неща. Трябва юмрук! Изпълнява само заръките на господаритв си от Запад. Ще пусне македонците ,ще вкара България във война с Русия. Ще съсипе цялата икономика. Слави Трифонов е винове. Това беше заучено положение. Господарите им измислиха това. Дори Президента ни св върза на лъжите. Дано сега успее да оправи нещата. Всички трябва да бъдат вкарани в затвора.

15

Анонимен

преди 2 години

Кириле подавай оставка .Как ще казваш да давам заплата за оръжия?Акъл имаш ли?15 Ес средна заплата в Германия 4 100 евро в България 700 евро .Не си ли смешен бе и за какъв ЕС ми говориш и за ква единна Европа ми говориш и за кво НАТО ми говориш?

14

Анонимен

преди 2 години

Ние се гордеем с Родината, но от много години нямаме повод да се гордеем с управляващите. Сега и глупостта газа да минава през посредници и хората да плащат космическа цена, пак води до мисъл за чужди интереси, а не на народа. Всички държави могат да защитят хората си, а нашите ни забиват.

13

Светозар

преди 2 години

20 април по стар стил, по нов стил е 2 май. Някой е заблудил Премиера. По новия стил е утре, не днес.

12

Анонимен

преди 2 години

По-безсмислено изявление, едва ли можеше да роди мозъчето. С кого ще се обединяваш? А виж, амо имаш предвид всички решения да взимат от Байдън и Урсула, то тогава не ни трябва правителство. След като за теб важното е всички да бъдем еднакво послушни , то...разбирам те какво искаш да кажеш.

11

Анонимен

преди 2 години

Национален предател и обединител в едно изречение не се връзват.

10

Анонимен

преди 2 години

Къде ти отиде заплатата Киро , нигерииците купиха ли си нови джапанки . Най неадекватния премиер през цялата бг история

9

Анонимен

преди 2 години

Скоро народа ще се обедини и ще прояви наистина героична проява- ДА ТЕ СВАЛИ!

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

32 ГОДИНИ няма ОБЕДИНЕНИЕа РАЗДЕЛЕНИЕ и то БЛАГОДАРЕНИЕ на вас ПОЛИТИЦИТЕ вие разделяте ХОРАТА

7

Муню

преди 2 години

Изчезни

6

ОСТАВКА

преди 2 години

Трябва да има Нови Избори . Днешното Правителство е Вредно за Родината ни .Те ще ни закопаят .

5

NoirFire

преди 2 години

Най-сетне Кирчоооооооооо yessssss !

4

Ямболски цървул

преди 2 години

Оставка,безродник вреден!

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

оставка