31

Анонимен

преди 2 години

Да пият бензин рашките, като е "евтин", а? Ха-ха-ха! Колко пpocт трябва да си, че да мериш стандарта на живот по горивото, което си купуваш?

30

Анонимен

преди 2 години

Нали ВМРО писаха, че това е схема с бивш работодател на дирека на Булгаргаз. Явно иде реч за проценче.

29

8888

преди 2 години

НЯМА ЛОШО,НО НЕКА СЕ НАРЕКАТ ПОИМЕННО

28

Скруч джуч

преди 2 години

Българският лев е подценяван с години , уж валутен борд. Не сме бедни . Смачкани сме.

27

Анонимен

преди 2 години

До 23 - Колко човека в София вземат чисто по 2100 лева, че да могат да си купят 700 литра бензин със заплатата си. Масово в София хората получават по 1500 лева , което не е повече от 500 литра бензин със заплатата си или 3 пъти по малко от тези в Русия.

26

Анонимен

преди 2 години

няма лошо да се плаща в левове. Но американците няма да позволят, ще ни спретнат блокиране и на нас.Наистина ли мислите, че плащането става по желан от всяка страна начин или е по принУден начин? В сайта има материал за Шри Ланка. Може да пуснете едно сведение колко страни в света са на практика във валутен бард, с кого и от колко време. Правото на собствена паричн система от край време е израз на собствена държавност.

25

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата в България е с 25% по-голяма от същата във фашистка Русия... Смятайте колко са "добре" рашистите.

24

Анонимен

преди 2 години

Зеленски не плаща нито в евро, нито в левове , нито в каквото и да е било. Само подаръци иска, като съгражданите му по българските хотели.

23

Анонимен

преди 2 години

Долу руските копейки . Да живее българският лев.

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

БЪЛГАРИНА Е БОГАТ И МОЖЕ ДА КУПУВА ПО СКЪПО РУСКИ ГАЗ ОТ ГЪРЦИЯ И ХИМАЛАЙСКА СОЛ ОТ РУМЪНИЯ. НО НАЙ Е БОГАТ НА ТЪРПЕНИЕ НЯМА ДРУГИ КАТО НАС.

21

Анонимен

преди 2 години

"Като е така, Русия да плаща българските стоки в левове," --- нали това е идеята - да се търгуват в рубли за левове или рубли за евро, но да не се минава през долар и американското правителство да няма думата. Но САЩ не ги кефи това.

20

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах по руската телевизия репортаж от Москва , там литър бензин е 48 рубли, а дизел 50 рубли. . . Средните заплати в Москва били 75 хиляди рубли или 1500 литра бензин могат да си купят. Със средните заплати в София може да си купим 700 литра бензин

19

кк

преди 2 години

Лавров е умствено увреден.Бесило за Путин!

18

Опак човек лакът брд

преди 2 години

Като искат да им плащаме е рубли , ние пък да искаме да ни плащат руснаците в левове . И украинците да ни плащат в левове.

17

Анонимен

преди 2 години

проблемът за плащането е, който не е разбрал, че странито от ЕС уж плащат, но парите отиват в банка, която ЕС със санкциите си е лишена от правото си на действие, т.е. парите не могат да се изполвзват. Затова руснаците с право говорят, че на практика ЕС ползва газ безплатно. По кои закони е това? Така ли е демократичното в противовес на диктаторското? Защо България е на страната на крадците?

16

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха, *Конската чутура* с поредните си плиткоумни лъжи и инсинуации...

15

Анонимен

преди 2 години

Този е поредният, стар, патологичен руски манипулатор-лъжец. Като се започне с лъжите, че няма да нападат Украйна, след това, че няма да използват бомби по жилищни сгради и куп други, а сега и това с рублите. Истината е съвсем друга. Плащат си както е по договор, а тяхна банка ги обменя. Спрат ли газа и нефта, си спират собственото кранче за поток от пари. Светът е заплашван от хора, обвързани в корупция, някои с напреднала деменция и използвайки лъжи и манипулации.

14

Анонимен

преди 2 години

Другата седмица вече се готви нова глупост. Спира се руския петрол, и нашата рафинерия остава без петрол. За да работи ще купува доста по-скъп петрол и цената на бензина ни ще стане над 2 евро като в Гърция и Германия

13

Сержант

преди 2 години

Най-вероятно, ключови те партньори Рашка, Унгария и Южна Рашка (македония). Ако не е така, да си заврат европейските ценности и солидарност в хралупите.

12

Анонимен

преди 2 години

До Истукан . . . България ще плаща в евро на Гърция с надценка, а Гърция с нашите евро, ще купува рубли и руски газ и ще си спестява 30% от цената му