80

Алекс

преди 2 години

До Анонимен94 Чисто като сълза,ама друг път.Превалутирането от долари/евро в рубли се прави по изкуствен курс,определян от руската централна банка.Това е едностранна промяна в цената по действащ договор.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107, ок де, но нали като се вдигне цената на газа то ще се вдигне цената и на всеки хляб произведен в България. С оглед на това за каква конкурентноспособност ми говориш при положение, че цената и на останалата енергия ще се вдигне. Мислите ли като пишете. И кой смятате е виновен за високата цена на газа, Путин който почна газова война миналото лято, американците или марсианците? Отговаряйте!

78

БСП ВИЦЕТО

преди 2 години

Ами кво ше прайм без руска газ....май ША си подавам оставката

77

Свобода за България

преди 2 години

Ха ха. Пак руски газ ама през посредник с надЦенка. Дорде цялата политическа евроатлантическа пасмина не виснете по Цариградско няма да има мир.

76

ПУТИН В ШОК

преди 2 години

Тръгнал да изнудва запада с газ. Явно нему се получава. ЕС ще се справи....

75

Анонимен

преди 2 години

Тази зла леля нека се скрие, вместо да ни утешава. Тя има основна вина за случващото се.

74

НОВИ ИЗБОРИ СЕГА

преди 2 години

МАХАЙ СЕ КИРО

73

Анонимен

преди 2 години

82 неидиот, питай производителите на хляб. Не ми пищи по форумите. Хората излизат пред камерите и в прав текст си го казват, производството на хляб в голяма част от хлебозаводите е на газ. Спре ли газа, фалират. Вдигнат ли цената на газа, цената на хляба им става некэнкурентна и пак фалират. Не си го измисляме. Това са думи на самите хлебопроизводители. А имаш ли идея колко от заводите за лютеница и сладко са на газ? Я направете проверка и после се пенете по форумите.

72

Анонимен

преди 2 години

Американците защо не направят белене военно стратегически. Как защо. Защотос русия са комбина. Дори и коката си плащат

71

Анонимен

преди 2 години

Тука има доста надрусани западни JенDъри. Даже не четат коментарите, а просто плямпат.

70

Анонимен

преди 2 години

Докато и за съседите се врътне кранчето, тогава ще видим кон боб яде ли и т.н.

69

Анонимен

преди 2 години

Пак ние сме най-тъпите! Киро и Асен ни докараха до там да купуваме ПАК РУСКИ газ, но чрез посредник - Гърция! Защо тя купува директно, а ние - не???

68

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, искам да ви питам нещо. Австрия в рубли ли ще плаща или в евро? Давам ви жокерче, вчерашния фейк който ви докара множество оргазми го разкрихме още на момента! Отговаряйте, русофилчета дърти!

67

Анонимен

преди 2 години

Опа, руснаците губят западния газов пазар, губят милиарди евраци

66

БСП В ШОК

преди 2 години

Бием газов шут на руснаците. Спират копейките за бсп

65

Анонимен

преди 2 години

86 ей това е уловката, НИКОЙ НЕ ПЛАЩА С РУБЛИ! Не го повтаряй, защото ще ти кажат че лъжеш и било фейк новина. Всички плащат в Евро и долари, но на специална сметка в Газпромбанк. Тя превалутира в рубли и плаща в рубли, но от името на държавата. Т.е. държавата плаща в Евро, но Русия получава в рубли. Пито платено, чисто като сълза. Но наш Кире не го разбирал това. Той се страхувал от сделка, която правят всички. Но не се страхува от офшорки. Уникум!

64

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари и чалгари, нема газ и нема пари! На Балканите стана тесно, нема вече лесно!

63

Анонимен

преди 2 години

Ама СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ кажат и ние не ви даваме за вътрешно потребление. К'во правим!!!!!

62

+++

преди 2 години

Я стиге сте ревали "светлото бъдеще"идва промянааааа,къде са яйцата,доматити и ковчезите не ги виждам,свитите юмручета и др.простотии.Спонсора нещо се умълча защо ли?С безмозъчни управници е така.Само че, те ще си вдигнат онези си работи и ще си заминат с откраднатото което хич не е малко.За тези еничари думите РОДИНА,ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО са празни приказки.

61

а блатните примати

преди 2 години

превзеха ли склада за винкели, или им трябват още няколко месеца?