98

Анонимен

преди 2 години

Сидеров защо не е ходил в казарма?

97

TT

преди 2 години

Крайцерът Масква ще участва ли на парада ???

96

Анонимен

преди 2 години

Бойко дали ще ходи да му подари на Путин кученце.Или можеби Радев този път ще ходи? Крим дали ще коментира?

95

ЧОВЕК, ЗВУЧИ ГОРДО?

преди 2 години

ГЛЕДАМЕ ПАРАДА НА ГЛУПОСТТА ВЕЧЕ ВТОРИ МЕСЕЦ ТРЕНИРАТ, КАК МАРШИРУВАТ НАПРЕД, НАЗАД ИЗ УКРАЙНА И ГИ ИЗНАСЯТ С КОВЧЕЗИ ЗА РАСИЯ? 16 ГЕНЕРАЛА СТАНАХА ГЕРОИ ПОСМЪРТНО? НА ПАРАДА НА 9 МАЙ ЩЕ КУЦУКАТ САМО РАНЕНИ, КАКВОТО Е ОСТАНАЛО?

94

Анонимен

преди 2 години

На 9 май я камилата, я камиларя.

93

Ван Ванич

преди 2 години

Какъвто и грандиозен парад да показва рУсия, видяхме колко и струва армията, че и флота. С такава армия да ходи да плаши гаргите, ако в НАТО кихнат джуджето няма да излезе от бункера един месец.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91/Мечока ти обра лаврите и славата на украинци и белоруси, които са изнесли основната тежест в битката с мустакатия, за който пишеш, а рашките са майстори на манипулирането и фалшивата история и са се криели зад гърба им. Сега се видя какво могат.

91

Анонимен

преди 2 години

До 101Нещо си спрял в учебника по история в соц училището. Тя тръгна и спря в Украйна. Полша е 100 пъти по въоръжена от Украйна. Събуди се ... моли се НАТО да не тръгне... че ще станете само на играчи:))

90

ФАКТ

преди 2 години

ПОСЛЕДНИЯТ РУСКИ КРАЙЦЕР Е НАПРАВЕН ПРЕДИ 35 ГОДИНИ .

89

Fukrssa

преди 2 години

До СЕРВИТЬОРА Човекът е зает, стяга парад!

88

Анонимен

преди 2 години

Мъжът отбеляза също, че пленниците са добре.Отнасят се добре, имаме храна, вода, цигари, няма от какво да се притесняваме, добави Еслин.Той също се обърна към Зеленски.Трябва да знаете, че ни изоставихте, не ни дадохте ни най-малка възможност да напуснем Мариупол, каза той.

87

абе

преди 2 години

ако руската мечка тръгне с цялото си въоръжение, не украйна, цяла европа заминава, така че да гледаме парада и да не се месим

86

Анонимен

преди 2 години

Британският наемник Ейдън Еслин заяви, че е решил да се предаде, защото Владимир Зеленски и правителството на Украйна оставиха военните на произвола на съдбата.Решихме да се предадем, защото украинското правителство ни изостави тук. Трябваше да напуснем Донбас заради сегашната ситуация и да предадем региона на войниците на ДНР и Руската федерация, каза Еслин във видео, публикувано от МВР на ДНР.

85

Стоян

преди 2 години

Воените мускули са напомпани много анаболи много фалш

84

тони

преди 2 години

ТИЯ СА ЕГАТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ

83

XXL

преди 2 години

За 9 Май се Путин подготвя огромен еротичен спектакъл за български русофили - военния парад в Масква. На тоя ден поувяхналата от руските "победи" мъжественост на русофилите ще се поизтупа и току виж, вземе та "възкръсне". На тоя ден, русофилите ще съберат материал и вдъхновение за късните вечерни фрикции за година напред. Особено вдъхновяващо им действали тройката Армати.

82

Анонимен

преди 2 години

Има ли 3 крайцера:)) Шегаджия . САЩ имат 11 самолетоносача. Знам дали знаеш, какво означава това.

81

Fukrssa

преди 2 години

Ами като няма какво да покаже на фронта ще прави паради, както обикновено. Не е лошо да направи и парад с пълни магазини, че народа му робски само ги сънува! Поне водка да им пусне, че да му вярват за победите в Украйна.

80

Анонимен

преди 2 години

*** затънаха в блатото и излизане няма.

79

Анонимен

преди 2 години

До към 61/90 "крайцера москва беше най-стария на флота, имат още три супермодерни ракетни крайцери" Като МаЦква ли са "модерни"? Щото нея я потопиха като едното нищо с леко подобрени ракети от съвеЦката ера.