67

Мунчо

преди 2 години

Откакто укрите направиха уйдурмата със "загиналите геройски" граничари от Змийския остров, не им вярвам. Това е поредния фейк- филм на комика Зеленски.

66

Анонимен

преди 2 години

Война е все пак, имаше клип от американски хеликоптер, как застрелва 12 цивилни в Ирак и се смеят, докато снимат.

65

Анонимен

преди 2 години

Че руснака защо ще крие ако е убивал и ровил в масов гроб. Така и така е санциониран отвсякъде. Пък откъде да знаем че не са били наемници с цивилни дрехи и оръжие.

64

Анонимен

преди 2 години

Всичко това не може да се прави без заповед. Дали са им заповед да убиват и изнасилват. Топва е същото като в Германия когато влизат извергите от "червената армия" и започват масово да изнасилват жени и деца. Гледах интервю с един дето е бил тогава в съвецката армия и на въпрос на немски журналист не го ли е срам от това, което е вършил, изверга се засмя и каза "не"...

63

Сандо

преди 2 години

кмета на Буча го има в тубата радостен как обявява че града е свободен. 4 дена по-късно лежът трупове по улиците и на някои от тях ясно се виждат бели ленти с които руската армия се обозначава. Изглежда цивилните които са се оприличили като руснаци просто не са стигнали там за където са тръгнали. Руснаците ще се върнат в Киев! Това е ясно от сега вече!

62

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Рабира се че не са руснаците. Русия не е нападала Украйна. Лавров го каза.

61

Анонимен

преди 2 години

знаеме бе и нас ни АсвАбАдихте на 09.09.44

60

Анонимен

преди 2 години

Те и в Чернобил казаха истината.

59

Анонимен

преди 2 години

Като гледах, филма на френски журналист за Украйна се ужасих от нацитата как бременна жена, са я удушили с телефонен кабел. Може и да си е тяхно дело, нищо чудно.

58

Анонимен

преди 2 години

белите каски 2.0

57

Анонимен

преди 2 години

Кога болшевиките са говорели истината?

56

Анонимен

преди 2 години

абе то и Южно корейския боинг 747 не бяхте свалили, и радиация в Чернобил нямаше, оня самолет над Уркайна и него не бяхте свалили и Украйна немаше да нападате, даже Лавров се изтъпанчи в Анталия и каза, че никога не сте нападали в Украйна..... просто замълчете, ВАРВАРИ!

55

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Само да пипитам, от кога нацитата и бандеровците стана мирни граждани ?

54

Ха ха

преди 2 години

Това си е в стил CNN и белите каски. Гледали сме доста такива подтановки. Зеленски добре се вписва в тях.

53

Анонимен

преди 2 години

Минаха 4 дни откакто се оттеглиха от Буча, а труповете мърдат, сядат, вдигат си ръцете, дори не са изстинали и нямат трупни петна. Какви са тези трупове, където 4 дни чакаха да се оттеглят руснаците и чак тогава да налягат за снимките? Москва не вярва на сълзи.

52

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха убивали мирно население нямаше и да го намерят. Нали не мислите руснаците за толкова алтави, че да вършат престъпление и после да пуснат западните журналисти да го снимат? Ехо, за колко плиткоумни ги взимате? Да не излезе, че това мирно население са проруски жители убити от неонацисти и затворници с оръжие в ръка? Ала важно е предизборно в Сърбия и Унгария да се повлияе на вота. Е повлияха. И в двете държави печелят хората уважаващи Русия. Запада вече прекали с лъжите и народа се усети.

51

(-_-)

преди 2 години

През '86та системата беше тромава и тогава не е сега, но имам дълбоко усещане, че ако Чернобил не беше в Украйна - тази трагедия никога нямаше да се случи! Не е подходящо да се правят такива сравнения, защото Русия днес е точно както сме ние с тази разлика, че Путин успя да запази природните им ресурси..и мащаба разбира се.. До някъде :)

50

Анонимен

преди 2 години

Америка риха, риха като прасета в Украйна. Крадоха пари Байдъновци, от украинския народ. Финансираха, десен сектор, азов и тнт. Същото, като в Афганистан, те създадоха Осама бин Ладен те го финансираха. Горките урки, употреби ха ги по най-долен начин.

49

Анонимен

преди 2 години

да бе да, то и в Чехия 1968 не бехте газили с танкове хората, и в Крим немаше руска армия, и въобще не сте започвали война в Украйна.......... кой ли Ви вярва вече

48

Анонимен

преди 2 години

То се оказа, че за Путин всички украинци са нацисти. Нали уж войната беше срещу нацисти? Ще се окаже, че реално истинските фашисти са путинистите.