24

дядо яга

преди 2 години

в Мариуполь са полка Азов...всъщност това не е полк а пълномащабна дивизия....беше. Колиха и бесиха...Предложиха им да се предадат и да живеят, те отказаха....Вече не им предлагат. Бият се само да отложат времето и белким намерят пролука да се измъкнат. Шефовете им вече пробват да се измъкнат ...останалите квото стане. Толкоз за героизма...

23

Анонимен

преди 2 години

урките скоро ще останат без излас на море,това е основната цел на руснаците

22

Глух Пор

преди 2 години

До Зеленски Независм- Бъркаш! Не само нобелова награда за мир ще му дадат но и оскар за добра ***-неопределена роля. И Уил Смит ще го цалуне!

21

АЗЛК

преди 2 години

Руснаците явно са сгащили доста високопоставени азовци на тясно в Мариупол.Ще ги избият до крак и никой не може да ги отърве.

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Този ...зеления,откри топлата...вода.Да благодари,че не вземат...половината от Украйна.

19

русофил

преди 2 години

Победа будет за нами

18

БАНко

преди 2 години

,,КЪРВАВИЯ АКТЬОР " - МНОГО МИ ХАРЕСА !!! БЛАГОДАРЯ !!!

17

Анонимен

преди 2 години

жалък еврейски клоун.......

16

Анонимен

преди 2 години

Раззия трябва да бъде смазан, а населението и избито до крак. Това са оррки не подлежащи на очовечаване. Но първо трябва да се избессят тукашните путьофили за назидание. Заедно със семействата им до 9то коляно

15

Анонимен

преди 2 години

Където мине наркоман, трева не расте.

14

Глух Пор

преди 2 години

"Зеленски: Русия иска да завземе южната и източна част на Украйна"-- Сетила се мара да се побара. Тия дълги танкови конвои дето пристигнаха от север кън Киев и спряха, не разбра ли целта им? Туй да не е да танцуваш сластно с женски обувки с високи токчета или свириш пиано с п-е.н.ис както си свикнал. Или разни инвеститори да ти пълнят банковата сметка разкрита от Пандора досиетата. И акъл си трябва за да разбереш предварително !

13

Morski

преди 2 години

Обсъждане в Съвета на Федерациите на РФ- дословно цитирано( видео от нета)- "Я не уверен,что Украина после нашей спецоперации должна сохранить свой суверенитет,как и многие другие мальiе государства"- НАЦИЗМЪТ НЕ Е САМО ПОЗЬОРСТВО СЪС СВАСТИКА- НАЦИЗМА НЕ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ- КАТО ТОВА МИСЛЕНЕ!- Който не вярва на думите горе ,да потърси видеото в нета с ключови думи- Совет Федерации Рф!

12

Анонимен

преди 2 години

Имаш късмет плъх ,че си пази руското население в Украйна

11

Анонимен

преди 2 години

Зеленото джудже само реве. Продажника сам предаде народа си на чужди интереси.

10

Анонимен

преди 2 години

Похвали защитниците на мариупол , демек нац.истите. Говорете още че Зеления не бил нац.ист, какво като е евреин. И в обкръжението на Хитлер е имало евреи. И тия масови гробове са тяхно дело, спомнете си за Волын!!

9

Анонимен

преди 2 години

САЩ намалете му поне дозите ! Намразих САЩ със техния среден пол и еднополови бракове , НАТО и ЕС вън

8

БАНко

преди 2 години

ВСИЧКО ТОВА СВЕТА ГО РАЗБРА ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ !!! СЕГА ЛИ ИЗЛИЗАШ ОТ МАЗЕТО , ЦИРКАДЖИЯ !!!

7

факт

преди 2 години

Много Украински бежанци искат да разкъсат този паля.чо защото предаде страната си на запада за пушечно месо.

6

Мока

преди 2 години

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола каза, че Украйна спешно се нуждае от помощта на партньори, а това, което вече е направено, е много, но не е достатъчно.Това заяви тя във видеообръщение след завръщането си от Киев, пише Европейска истина.Роберта Метсола отбеляза, че на почти всички срещи в Украйна е била молена за едно нещо - повече помощ.Украйна спешно се нуждае от помощ. Вече предоставихме много логистична, хуманитарна, военна и финансова подкрепа, но това не е достатъчно. Във Върховната Рада и на среща с президента Зеленски обещах, че ще предам този призив т

5

Горянин

преди 2 години

Това го разбраха и децата отдавна,а ти едва сегали ,,умнико ".Много си прекалил с прахчетата бяло.