138

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 156, За 3 месеца и фокусници няма да оправят проблемите натрупани години и кризите които имаме. Хайде наври си ги тези опорки някъде стига хленчихте и се радвайте че имаме що годе стабилно управление !

137

Киро Парцала

преди 2 години

Протест в Шри Ланка: 50 ранени при опит за нахлуване в дома на президента.Значи при ареста на бродягата БорисУф любовта е била много слаба, да некажа друго..

136

Анонимен

преди 2 години

До ХахаА сега вече на първите места ли сме след управлението на Петков И Василев, които управляват не от 3 месеца, както ти лъжеш,а от една година?

135

Анонимен

преди 2 години

До KukuНе ти отърва, че ти казват истината за престъпното ви управление ли?

134

Хаха

преди 2 години

До Дядо Мицин 145, За 3 месеца, саботирането от ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане, война, ковид и световна финансова криза според мен се опраят добре въпреки всичките трудности. Бившите управлявахе 12 години без никакви кризи без война и без световна криза и пак ни докараха до последни места по всичко !!Мислете с тези глави не ги ползвайте за баланс само ...

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 Не са ги вдигнали те, по-скоро вие имате пръст чрез вашите олигарси, за които си мълчите. Без обиди не можете, нали гербав :)

132

Анонимен

преди 2 години

Факт е,че изборите бяха манипулирани със софтуеъра на Мадуро.

131

Kuku

преди 2 години

Пфу, герберастки интриганти! Нямат спирка и това си е.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 И на това основание каскетът можеше да повдигне обвинение, но не го направи. Попитах защо, гербав. Не отговорихте, само да обиждате знаете.

129

Гьон Сурат

преди 2 години

Ами добре сте ги научили.. След всичките ви изцепкие слаба дума!РЕЗИЛ СТЕ И ЗА ОБЩЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ

128

ъхъъ

преди 2 години

ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане са навсякъде да сеят лъжи и манипулации. Оцеляването им зависи от това дали ще падне правителството, не ги е грижа за народа !

127

Дядо Мицин

преди 2 години

Народа не одобрява новите защото засега празните приказки са повече от реалните резултати, но никой не въздиша по партия ГЮБРЕ, освен тези дето бяха свикванли да крадат.

126

Другаря Плевнелиев

преди 2 години

каза ясно, че трябва да излезем мнозинството (80%) на квартири. Като не можете да си поддържате жилищата, остава квартира или на улицата.

125

Анонимен

преди 2 години

Провери пак числата, червен търтей, то инфлацията , която предизвикахте с милиардните си заеми и харчове по търтеи като тебе нея не можеш да я излъжеш.Истината е, че увеличихте двойно цените на абсолютно всички стоки и си разпределяте разликите в олигархичните кръгове на Иво Прокопиев, Бобоков, Васил Бижков.Защо вашият Кирил Петков стана официален говорител на Васил Божков, случайно ли?

124

Анонимен

преди 2 години

Конституционният съд единодушно отсъди, че Петков е нарушил закона за държавните служители, които нямата право да са граждани на друга държава.Първо научи законите на държавата преди да философстваш за неща, които не разбираш, черевен клошар!

123

Анонимен

преди 2 години

До Пикаещ 136 10 % е спрямо февруари миналата година. Не ни манипулирайте! Какво говорят и кои икономисти няма да проверявам, сигурно пак лъжете. Аз лично нито управлявам държава, нито другото, но да се лъже за проверими числа е нередно, гербав.

122

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Атанасова ако е...умна,няма да се...напряга и задъхва.Както се очертава,кабинета ще си...продължи поне докато Каскет Гешеф не бъде освободен по...непригодност от Прокуратурата.При едни следващи избори,Деса няма да депутат,както и много до нея седящите,поради факта,че Борисов ще е щателно...осъден и въдворен в ЦСЗ,заради корупция и присвояване на държавни средства. ГЕРБ без Борисов е...нула,а такива като Атанасова са...две нули.

121

Монегаск

преди 2 години

Кирчовците и кокорчовците може и да лъжат, но тиквата беше на власт почти 12 г и освен калпави пътища, нещо друго стратегическо да е постигнал? Самалети няма, осъдени оигарси няма, газ освен от Русия няма, здравеопазаването е там където си беше. Увеличинето и растежа се дължат единствено на валутния борд, защото при стабилна валута, народа си намира начин да изкара пари, а и доста айти и други фирми правиха инвестиции заради ниските данъци, които обаче не са заслуга на ГРОП.

120

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрочетохме в официалния сайт на Министерски съвет. Има документи с неин подпис,

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Братиньо ви направи услуга предизборно, но каскетът се побоя да се пробва пред обикновен съд. Защо, гербав? Нали КС бил казал?