12

Анонимен

преди 2 години

До 9 - Какво муне неуместното? На 20 години в Дания сам си плащах общежитието, което прилищаше на жиличе, а не на килия, имах синпоследен модел iPhone, PlayStatin, излизах редовно смприятели и водих родиъелите на екскурзия и това с почасова работа, с малкомповече бачкане през ваканциите. В БГ тогава, така живееха само чедата на мутри и депутати.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "ама не сме всички IT-та."Знаеш ли колко изкарва на ден един най-обикновен сервитьор в смотано кафе, като си сложи типа? :))))))

10

Анонимен

преди 2 години

До 10 - 7 евро е рязходът на работодателят, а не това, което ти плащат на час. И браво на тебе, ама не сме всички IT-та.

9

Анонимен

преди 2 години

До ???? Кой е роб? Ако си квалифициран и работиш работа с акъл вземаш ДАЛЕЧ НАД тези 7 евро на час. Като се замисля, докто си докарвах пари покрай ученето като студент, изкарвах ПОВЕЧЕ от 7 евро на час и това беше преди 10! години.

8

Анонимен

преди 2 години

Това що ни го пробутвате като новина? Няма нищо гнило в Дания. Тук вони!

7

Господин за един ден

преди 2 години

Сравнението е неуместно , без да се споменава какъв е данък общ доход , застраховки , цени на жилища/наеми , здравни застраховки , данък сгради и тнт.Кажете каква е разликата в спестените пари , накрая?Ще бъдете изненадани. А също и каква е разликата в бачкането.

6

Анонимен

преди 2 години

До 4 - Анореди EС, не беше 7 евро, ами 2.5 лева.

5

Анонимен

преди 2 години

До 2 - Братовчед ми е пекар а след таксите взима около 6200 лева а самите такси са около 3800 лева. Много хора, като го чуят това се подиграват, че е балък и не знам си какво ... Ама като дойде Коронатя, нашия беше 14 месеца на помощи от по 4600 лева на месец, прави си безплатно операция, дето в БГ му искаха 15000 лева за медикаментите само. И да 6200 са доволна сума там. Има синапартаментче, пътува си. В БГ пекари, да ходят до Париж ненпознавам.

4

без коментар

преди 2 години

У нас има работещи който взимат месечно по малко отколкото дават на бежанците!!!

3

????

преди 2 години

Нали искате да сте в ЕС?Тогава недейте да ревете..............сами си избрахте да сте роби и да слугувате на западняците!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Дания е държавата с най-големи данъци... Един средностатистически български гражданин има доход вероятно 2 пъти по-малко отколкото данъци плаща подобен човек в Дания....

1

АНЕКДОТ

преди 2 години

Час труд у нас бил близо 14лв. Муахаха. Не знаех ,че работният ден е бил само 3,5часа!