61

Франция

преди 2 години

и Великобритания................двете стари европейски империи...............винаги са били срещу България...........примери от историята-колкото искате!Бог да пази България и Русия! Амин!!

60

Анонимен

преди 2 години

Ако не искат да плащат в рубли, да плащат в злато и ценни метали.............проблема си е на франсетата, не ми пука за тия лицемери, дето ни крадат златото!!!

59

славянин

преди 2 години

Както написах - европа ползва годишно 500 милиарда кубометра газ, от които 200 милиарда руски! Та затова не само ще играе по свирката на Путин, но и ще свири на нея!

58

Франция

преди 2 години

е Великобритания................двете стари европейски империи...............винаги са били срещу България...........примери от историята-колкото искате!!!!

57

Георги Ковачев

преди 2 години

Някой трябва да обясни на Макарона и Урсулката, че Русия, като доставчик може да изиска каквато валута си пожелае - дали ще е рубли, дали ще е юани, това си е избор на руснаците. Вярно е, че руснаците, доста услужливо, макар и глупаво от тяхна страна, приемаха евра и долари. Но това беше докато ЕС реши да го играе американски пудел и да налага санкции за нещо, което всъщност не го засяга.А иначе, ако ЕС не желае да плаща в рубли - винаги може да си намери алтернативни източници.

56

Анонимен

преди 2 години

Е, такава е очакваната първоначална реакция. Следва ход от руска страна.

55

Анонимен

преди 2 години

Гладат е по силен от страха ще го разберат руснаците ти Европа няма как да я уплашиш

54

Анонимен

преди 2 години

Аз ако бях на мястото на Путин, щях да спра кранчето 100 пъти досега. Хем ще ми ограбват народа със санкции, хем ще имат претенции за плащането. Хайде де.

53

футуролог

преди 2 години

Скоро доларът ще стане шума ..................хартийки без стойност............сега е момента да купувате рубли...........еврото ще се задържи още някоя година, но след разпадането на ЕС и то ще падне много..........затова купувайте рубли и китайски юани........ще имате полза!!

52

Цирк

преди 2 години

Идват избори в Франция, така че ще се прави на мъж.

51

Да

преди 2 години

Все капацитети тук, желаещи Европа да се провали, т.е. ние да се провалим срещу озверелия колхозник. Ами не се надявайте, цивилизацията, светлината ще надделее над мрака. Който се отъждествява с путинската политика и мечтае за руски порядки да хваща пътя и към Кремъл. Все пак тук са изколни европейски територии, а българите са в основата на само на европейската, но и на световната цивилизация. По времето на Петър Велики, Европа покани Русия да се цивилизова, но сега я изхвърли, като мръсен котак

50

Анонимен

преди 2 години

32г демокрация начело с комунисти няма как да сме като запада до като червената хратулка не се изчисти!

49

Анонимен

преди 2 години

Геронтофила е в амок от решението на Москва.Сега френските бабушкели ще се разочароват от него и ще гласуват за партията на Льо Пен.Тя си има отдавна думата с Путин.А геронтофила го очаква съдбата на Саркози за побоищата над протестиращите срещу мерките за ковид19 в Париж по ШанзЕлизе.Бабушкела ще му извие топките,като го свалят франсетата от власта.Не ми се мисли какво го чака в затвора.

48

футуролог

преди 2 години

Макарона да не се обяснява, ами да купува рубли...................натам вървят нещата!!

47

защо

преди 2 години

"Макрон отправи и обвинение към Москва, че се опитва да заобиколи санкциите, наложени й заради войната срещу Украйна." А защо да не опитва? Москва трябва да защитава европейските или руски интереси?

46

Анонимен

преди 2 години

А санкциите предварително договорени ли бяха?

45

Анонимен

преди 2 години

Обаче Путин какви съветници има. Как ги врътнаха нещата. Договора изпълнява ли се от наша страна-изпълнява се, тогава плащате в наша валута.

44

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Бойкот на бясното куче Путин, това е формулата !

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен31Искаш да кажеш,че България се възстанови за 5-10г. след 2 СВ, но сега даже не са падали бомби а сме по-зле от всякога!

42

Глобалиста

преди 2 години

Идват нови времена за валутите.Стоковите валути нагоре а другите надолу.Да ни е честита обезценката на еврото и долара .